Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Czak

Re: Warny/Bany

Post autor: Czak »

chodziłby i zasrywał to forum dzień w dzień jak benzo kiedyś, bardzo dobra decyzja ucięcia tego w zarodku póki nie wykształcił w sobie nawyku codziennego postowania
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

wkurwiający ten posting miał już
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

eddy_wata pisze: 23 mar 2026, 21:31 mnie też obrażał bezpośrednio ale widze ze bronek slepy przez swoj pozytywizm słodki
Ja patrzylem tylko na posty za ktore dostal warna, reszta mnie nie interesuje bo za nie nie wylecial na bana, a dyskutujemy o jego banie. Ofc jak cie zwyzywal i zglosiles to sie nalezy warn
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

i nie doczytałeś, że tam jest, że dotyczy to 3 postów na danej stronie? :)
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Doczytalem, ale nie zrozumialem ze to dotyczy obraz w innych postach, przepraszam wyraz "za 3 posty w tym temacie" nie bylo dla mnie jednoznaczne z "za 3 posty w tym temacie ktore zawieraly obelgi i zostaly zgloszone przez odbiorcow obelg". Jak dostal bana za 3 zgloszone obelgi wycelowane w innych uzytkownikow ktorzy sie poczuli urazeni to zasluzony ban bo to chyba rownoznaczne z 3 warnami nie?
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Kolejny dobry chłopak za kratami. PawlikWRK na grubo wrócił i jakiś społeczniak go zbanował. Jak zwykle są równi i równiejsi. Niesmak.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

ja pierdole jakie zamieszki bo jakiegoś ćpuna zbanowali co każdego wkurwiał i oczywiscie w podpis go dodał ten burak osrany
Awatar użytkownika
myron

A czy nie ma przypadkiem funkcji ignorowania postów, żeby nie widzieć jego wpisów na forum? W czym problem, jeśli kogoś wkurwiały jego posty?
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

kto jest równiejszy konkretnie?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
myron

Oczy widzą, uszy słyszą, usta milczą.
Spoiler
Youtube
Spoiler
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

wrubel pisze: 23 mar 2026, 22:14 ja pierdole jakie zamieszki bo jakiegoś ćpuna zbanowali co każdego wkurwiał i oczywiscie w podpis go dodał ten burak osrany
Mnie nie wkurwial na przykład, nie ma użytkownika na forum który by mnie wkurwial, to tylko zbiór avatarów w internecie nieistniejących w realu ludzi. Polecam funkcję ignorowania jak kogoś bolą czyjeś posty. How is cyber bullying real nigga just walk away from the screen like nigga close your eyes.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Długi lot po prostu zgubił nieboraka, rozhamowanie wjechało na takie rejestry że gdy wczoraj wychodziłem o 16 z roboty, to mi mignęło że był już etap bluzgów do innych niestety.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

@Lowrider ty jesteś pierdolnięty gościu że dajesz warna użytkownikowi @koniec za to że napisał do tego cwela co go notorycznie podgryza i zgłasza że jest głupim baranem w pierwszym poście? :lol:
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

niespodziewany sojusznik
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

wujot zrelowal
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Wujot chyba na serio sobie wziął te słowa gogiego o 100 postach, żeby mieć politykę odblokowana

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

wujot pisze: 13 kwie 2026, 23:34 @Lowrider ty jesteś pierdolnięty gościu że dajesz warna użytkownikowi @koniec za to że napisał do tego cwela co go notorycznie podgryza i zgłasza że jest głupim baranem w pierwszym poście? :lol:
no niestety tak

ja mam swoje zdanie na temat takich wojenek ale moje zdanie mało się liczy w tym momencie, natomiast to że tam była "histeryczna pizda", a potem "spierdolony kundel" pewnie nie pomaga, gdzie warnów przy podgryzaniu staram się nie dawać i nawet pisałem o tym niżej
isogas
Zbanowany

Post autor: isogas »

SWN pisze: 10 gru 2025, 15:16 Po zapoznaniu się z argumentami obu stron nadal uważam, że w przeciwieństwie do użytkownika bakłażan użytkownik smly nie wykazał się szczerą inicjatywą w celu wyjaśnienia swojej sytuacji, mając do dyspozycji szereg możliwych rozwiązań żeby pozostać na głównym koncie postanowił zakładać nowe, na każdym z nich unikając weryfikacji jako już istniejący user.

W związku z powyższym na dzień dzisiejszy jego konta nie zmieniają statusu, ale zarówno tutaj jak w moderacyjnym pojawiały argumenty na jego obronę, więc nie widzę przeszkód żeby powrócić do tematu po honorowym odkiblowaniu dłuższej kary bez uciekania się w tym czasie do kolejnych multikont.
Spoiler
Obrazek
Minęły ponad 4 miesiące, nie było w tym czasie żadnych postów, i żadnych kont oprócz jednego gdzie na priv poprosiłem o nie mylenie mnie z multi igzavelego jak świniak i poprosiłem o bana od razu, proszę o ponowne rozpatrzenie prośby lub zaproponowanie konkretnej daty do kiedy muszę czekać, pisze tutaj nie na priv bo może ktoś wesprze moja prosbe
edek kredka

Post autor: edek kredka »

Hahahahaha co ty kurwa chcesz iść gadać układać się ze służbą, chcesz zostać FEST'em? trzymaj się sztywno zasad kurwa i nie proś o nic, bo jesteś git człowiekiem, a nie prosiakiem co PROSI jak FRAJERRRRrrr...
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

edek kredka pisze: 14 kwie 2026, 1:06 trzymaj się sztywno zasad kurwa i nie proś o nic, bo jesteś git człowiekiem, a nie prosiakiem co PROSI jak FRAJERRRRrrr
No nie wiem, ciężkie czasy dla gitów ostatnio
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
ODPOWIEDZ