Oliwka Brazil
-
WesolyJozek
Re: Oliwka Brazil
Drze sie jakis bazyl na pierwszym planie i zasłania te szony jebane, zreszta i tak bym nie chcial z takimi miksami plastiku, benzodiazepin i kurestwa sie dotykac.
- KlejnotNilu71
-
WesolyJozek
No wlasnie nie tylko, bo przy okazji szkodliwy szon i kurwisko.
Trzeba grubej przyznać że, dobrze sobie radzi na tym bicie. Nie znam za duzo zenskiego rapu ale jakies leosie czy fagaty albo inne ze starej szkoly, to by na tym podkladzie utonęły. Inna kwestia co ona pierdoli, ale o czym ma pierdolic tak wlasciwie
- igorzastyy
Nie wymagajmy od kobiet wzmożonej poetycko liryki. Zdecydowana większość wielkich polskich poetów to byli mężczyźni. Kobiety powinny zapewniać rozrywkę na bicie, a nie filozofować czy się mądrzyć jak raper Eldo na wszystkich swoich płytach. Zreszą Adma robiła to w 2014 na płycie i nie pykło.
- KlejnotNilu71
@WesolyJozek piszący o Oliwce B. be like:WesolyJozek pisze: ↑13 kwie 2026, 2:46 No wlasnie nie tylko, bo przy okazji szkodliwy szon i kurwisko.

Nie zabieraj się za rap jak jesteś bażantem
-
WesolyJozek
- starydobryhiphop
ja tam parę poetek jednak znamigorzastyy pisze: ↑13 kwie 2026, 8:55 Nie wymagajmy od kobiet wzmożonej poetycko liryki. Zdecydowana większość wielkich polskich poetów to byli mężczyźni. Kobiety powinny zapewniać rozrywkę na bicie, a nie filozofować czy się mądrzyć jak raper Eldo na wszystkich swoich płytach. Zreszą Adma robiła to w 2014 na płycie i nie pykło.
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
dobrze gruba tu poleciała
Nowości od szefowej
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
czy ona w tym kawałku przy okazji nie obraża swojej koleżanki jang leosi?
dziwki basen i machanie kutasem
Ale wjechała gruba na grubo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnia szansa tego kobiecego rapu (bo Kotolga to coś więcej niż rap)
Serio można tego słuchać normalnie w kategorii rap, a nie w jakiejś parakategorii kobiecy rap z taryfą ulgową że rapuje to dziewczyna to trzeba się pogodzić z tym że pewnej poprzeczki nie przeskoczy
Serio można tego słuchać normalnie w kategorii rap, a nie w jakiejś parakategorii kobiecy rap z taryfą ulgową że rapuje to dziewczyna to trzeba się pogodzić z tym że pewnej poprzeczki nie przeskoczy
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
Oliwka schudła, ale rap dalei gruby 
jak dokurwią jej więcej ozempicu i się wylaszczy, co skutkowałoby wyrzuceniem ego na orbite ziemską, to coś czuje że dostaniemy takie bragga jakiego w polsce jeszcze nie było
trzymam kciuki za pana doktóra
trzymam kciuki za pana doktóra
Uwierzyłbym może wcześniej w te hustlerskie linijki o ruchaniu sceny w mordę (xD), ale po tym jak miała mental breakdown z oświadczeniami że ludzie hejtują nie udźwignęłam chlip-chlip, to brzmi już jak meh
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
^ dobrze że o tym nie słyszałem lalala
Fajnie jakby płytę jakąś wypuściła, Malik najgorszy wpływ na scene w Polsce, pokazał m.in. Rydawarrior i Oliwce że nie ma co się starać i nagrywać spójnych albumów (a jak już coś wypuści to bardziej to się słucha jak kompilacja niż przemyślany projekt), skoro można co jakiś czas wypuszczać pojedyncze numery, a cyferki i tak się zgadzają. Nie podoba mi się to w obecnym rapie, cieszy że Enzo nie poszedł tą zjebaną drogą.
Fajnie jakby płytę jakąś wypuściła, Malik najgorszy wpływ na scene w Polsce, pokazał m.in. Rydawarrior i Oliwce że nie ma co się starać i nagrywać spójnych albumów (a jak już coś wypuści to bardziej to się słucha jak kompilacja niż przemyślany projekt), skoro można co jakiś czas wypuszczać pojedyncze numery, a cyferki i tak się zgadzają. Nie podoba mi się to w obecnym rapie, cieszy że Enzo nie poszedł tą zjebaną drogą.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Nie tyle Malik to zepsuł co streamingi, a Malik stosunkowo wcześnie się dopasował.
Streamując większość ludzi nie słucha od deski do deski, tylko polega na tym co wyplują im gotowe plejki i toplisty, więc bardziej opłaca się wbić 3 single jak najwyżej w jakimś NAJPOPULARNIEJSZE W POLSCE i wozić na liczbie słuchaczy (aka tych co ledwo cię poznali), niż dbać żeby nagrać równy 15 trackowy album.
Streamując większość ludzi nie słucha od deski do deski, tylko polega na tym co wyplują im gotowe plejki i toplisty, więc bardziej opłaca się wbić 3 single jak najwyżej w jakimś NAJPOPULARNIEJSZE W POLSCE i wozić na liczbie słuchaczy (aka tych co ledwo cię poznali), niż dbać żeby nagrać równy 15 trackowy album.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mnie w sumie intryguje to, że takim raperem singlowym to jest np. Pikers, a na spotify go nie ma. On nie traci w ten sposób sporo profitu?