[serial] Gomorra (2014 - 2021)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Gomorra
Gdzie można obejrzeć Gomorrę? 18.11 znikło z HBO...
A nie znajde na żadnej dostępnej platformie?
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Upflix.pl mówi że nie, ostatnio seriale HBO wpadają na Netflix więc wypatruj tam, może się pojawi za jakiś czas
Masz na torentach
Po pierwsze
A po drugie to polecam xxx Amazon tez na jego ksiazce Roberto
I tam jest troche prawdy
Po pierwsze
A po drugie to polecam xxx Amazon tez na jego ksiazce Roberto
I tam jest troche prawdy
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Nie wiem co to będzie, ale już mam mieszane uczucia
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ja do dziś nie obejrzałem tego ostatniego sezonu przez dość chujowe opinie 
i chyba nie chce sobie psuć do końca opinii o tym serialu bo zjazd był już widoczny wcześniej
i chyba nie chce sobie psuć do końca opinii o tym serialu bo zjazd był już widoczny wcześniej
no jakby zrobili przeskok w czasie i tym sposobem ujebali niezręczne wątki to jeszcze by się to mogło jakoś wybronić
chłopcy z paranzy ale w adaptacji serialowej na wzór tego szkolnego sezonu the wire, a nie w tym słabym filmie i można wrzucać gif z zachwyconym makłowiczem
trójkąt bermudzki wola mokotów
Zwiastun prequela:
Pietro to twardy chłopak, który dorastał w najbiedniejszych rejonach neapolitańskiej dzielnicy Secondigliano. On i jego przyjaciele robią wszystko, by przetrwać. Pietro ma wielkie marzenie: chce stać się kimś takim jak Angelo, król okolicy. Gdy bohaterowi udaje się wkraść w łaski młodego bossa, zostaje wciągnięty w grę o władzę, która go przerasta. W końcu zaczyna się zastanawiać, czy to brutalne przestępcze życie naprawdę jest tym, czego pragnie. A może jego miłość do Immy jest w stanie ocalić go przed takim losem?
W obsadzie "Gomorrah - The Origins" znaleźli się m.in. Luca Lubrano (Pietro), Francesco Pellegrino (Angelo), Tullia Venezia (Imma) oraz Flavio Furno i Fabiola Balestriere. Twórcami serialu są Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli oraz Roberto Saviano.
Premiera 6-odcinkowego "Gomorrah - The Origins" na początku przyszłego roku na antenie stacji Sky.

No ciekawe co to wyjdzie, chętnie obejrzę
Czekam z wiadomo czym wiadomo gdzie, książka przeczytana wiadomix za małolata
Od niego polecam też zerozerozero
Od niego polecam też zerozerozero
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Re: [serial] Gomorra (2014 - 2021)
Dzisiaj premiera Gomorra - Le Origini, czyli historia Pietro Savastano
gdzie to bedą pokazywać?
Skyshowtime, całość już dostępna (6 odcinków), ciekawy jestem bardzo
Przy okazji warto wspomnieć, że na SkyShowtime wleciały też wszystkie sezony Gomorry i film Nieśmiertelny. Także lecę sobie na nowo z historią rodziny Savastano 

młody Pietro mógłby zagrać młodego Messiego
edit: obejrzałem całość; mam mocno mieszane uczucia - ogólnie w porządku, zostawiło apetyt na dalszy ciąg tej historii (czuć inspiracje całą twórczością Saviano, co uważam za plus, nawet jeśli to średni pisarz), natomiast przeliczyłem się, spodziewając się takiego mrocznego, brudnego klimatu rodem z OG serialu. oczywiście - być może taka była wizja i to się jeszcze wyrówna, ale oglądając miałem ciągle wrażenie, że to jest jakieś takie amerykańskie, a nie tego się spodziewałem. 6/10, do poprawy w następnych sezonach ~wasz reporter
edit: obejrzałem całość; mam mocno mieszane uczucia - ogólnie w porządku, zostawiło apetyt na dalszy ciąg tej historii (czuć inspiracje całą twórczością Saviano, co uważam za plus, nawet jeśli to średni pisarz), natomiast przeliczyłem się, spodziewając się takiego mrocznego, brudnego klimatu rodem z OG serialu. oczywiście - być może taka była wizja i to się jeszcze wyrówna, ale oglądając miałem ciągle wrażenie, że to jest jakieś takie amerykańskie, a nie tego się spodziewałem. 6/10, do poprawy w następnych sezonach ~wasz reporter
trójkąt bermudzki wola mokotów