MMA panowie MMA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
emcess

Re: MMA panowie MMA

Post autor: emcess »

brakuje siły ciosu i cardio, niech zapierdala przed kolejną walką, bo jak przegra to może być ostatnia
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
zuperhero

Post autor: zuperhero »

to nie są aspekty, które sobie można poprawić ot tak 'zapierdalając' na obozie przed kolejną walką i to jeszcze w wieku 28 lat, ruchała jest na tyle dobry żeby dostać się do ufc ale dobił już do swojego sufitu i co najwyżej może delikatnie doszlifować swoje obecne umiejętności i dobrać optymalną taktykę na walkę, tak żeby zakręcić się wokół ostatniego miejsca rankingowego ale raczej nic więcej.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Nawet na ostatnie miejsce rankingowe ma za słabe umiejętności
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Gamer szkole MMA dał Argentyńczykowi
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Występ klasa, bekowy wywiad po walce tylko to wyzwanie Diego Lopesa? cos sie Matiemu pojebalo, chłop wagę niżej a poza tym ma walke w czerwcu
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
2do5

Post autor: 2do5 »

Prez pisze: 12 kwie 2026, 2:08 chłop wagę niżej
czyli podświadomość gamera wysyła mu odpowiednie sygnały, imo byłoby spoko, bo w lekkiej już niestety nic nie ugra, za dużo brutalnych weryfikacji, no ale za dzisiejszy występ brawa

Dodano po 7 minutach 56 sekundach:
chociaż - hipotetycznie - to DL prędzej poszedłby wagę wyżej i nie zdziwiłbym się nawet gdyby miał taki pomysł
Awatar użytkownika
Prez

Gamer nie zejdzie do 145, a nie wiem czy Lopes ma w planach 155
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Paulo Costa koks
Ulubiony aktywny zawodnik mma i nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
Zajebiscie się zaprezentował dzisiaj z bardzo mocnym przeciwnikiem
Natomiast Prochazka iq ma chyba niższe niż chandler, to będzie jego początek końca
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Prochazka powinien po dzisiejszym zmienic nazwisko na Porażka :dunno:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Nie ma chu żeby gamer w tym wieku schodził o kategorię, to lopes zapowiada pójście wyżej. Ale imo głupia walka, trzeba cisnąć na tego pimbleta, choć nie wierzę, że go dostanie.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Ktoś wgl lubi gamera tak o za charakter, wypowiedzi, styl? Nigdy nie kibicowałem mu bo zawsze wydawał mi się na maksa nieciekawym Cześkiem, a przecież nie będę typa oglądał tylko dlatego ze jest Polakiem. Sprawdziłem z ciekawości starcie z kutateladze - nuda
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Ja go lubię właśnie za charakter. Ale oglądam też Polaków tylko dlatego, że są Polakami :dunno:
Awatar użytkownika
Prez

ja go lubie za charakter, zawsze naładowany pozytywną energią, sportowiec z krwi i kości, potrafi powiedzieć coś zabawnego, sprawia wrażenie normalnego gościa który w offtopicu napisalby co zjadl na obiad prosto pod postem bel
Awatar użytkownika
Jkay_Hippy

Post autor: Jkay_Hippy »

Najciekawsza walka Gamrota w UFC to ta z Tsarukyanem - top kotły zapaśnicze. Ale ogólnie jako postać to taki trochę pocieszny swojski chłopak ze słabym angielskim ("Michael Chandler is a cykor", "I łont tu szoł ewery person in de world że [...]"). Czasem jebnie jakimś onelinerem, pomęczy Turskiego w studiu Kanału Sportowego, albo powalczy nieskutecznie o atencję jakiegoś Pimbletta czy innego Chandlera. Nawet dobra znajomość z Poirierem mu nie pomogła.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

baqlashan pisze: 15 kwie 2026, 20:25 Ktoś wgl lubi gamera tak o za charakter, wypowiedzi, styl? Nigdy nie kibicowałem mu bo zawsze wydawał mi się na maksa nieciekawym Cześkiem, a przecież nie będę typa oglądał tylko dlatego ze jest Polakiem. Sprawdziłem z ciekawości starcie z kutateladze - nuda
no wszyscy polscy kibice mma lubią gamera za charakter, bo jest naprawdę spoko gościem i miał ambicje sportową pójść do ufc do najcięższej kategorii wagowej i kręci się koło topu
szacun ogromny dla niego wielkie 5
zuperhero

Post autor: zuperhero »

dla postronnego widza styl gamera jest nieciekawy ale jak ktoś się w życiu trochę pokulał, to nie można nie docenić jak dojebanym zapaśniczo/parterowo jest zawodnikiem, szkoda tylko że zazwyczaj chvj z tego wynika, bo gamer pięknie sprowadzi lub sweepnie przeciwnika, żeby potem leżeć 3 minuty i finalnie sędzia podnosi walkę do stójki lub kończy się runda.

a z tym schodzeniem kategorię niżej, to nie jest tak że on ma już spore problemy żeby zbić do limitu lekkiej?
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

zuperhero pisze: 15 kwie 2026, 23:47 zazwyczaj chvj z tego wynika, bo gamer pięknie sprowadzi lub sweepnie przeciwnika, żeby potem leżeć 3 minuty i finalnie sędzia podnosi walkę do stójki lub kończy się runda.
No właśnie, huj z oglądaniem takiego gowna
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Benger
Husaria les go
Nie da się nie lubić tego wariata. Zawsze fajerwerki w klatce