AdMa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Popi

Re: AdMa

Post autor: Popi »

Ta co dupy nie pokazała i zasłużyła na szacunek muzyką
Popi.jaku
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

czy to jest znowu ironiczne jak tamto dupsko?
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

To prowokacja dziennikarska żeby skupić waszą uwagę i skierować ją na problem brakujących przedstawicieli lirycznego rapu na scenie o czym mówili wczoraj na Popkillerach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

JEZU CHRYSTE

KUBI
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Uwielbiam kiedy ciocia przyjeżdża
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

jest_zasadzka pisze: 10 kwie 2026, 15:53 +18
Spoiler
Obrazek
Ciocia klocia nie bierze jeńców
Ubrala się jak tanie kurwisko
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
E-42

Post autor: E-42 »

Z GTA do tego
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Odrzuca ją dres odrzuca grupa
Ale za hajsy to możesz ją pukać
Turecki vuitton zrobiona rzęsa
Tysiące like'ów jak wrzuca te zdjęcia
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Może liczyła że jakiś raper weźmie na pokój i da zarobić albo przynajmniej dograł zwrotkę w barteze
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
aleksy

Obawiam się, że Admę czeka jeszcze gorsze załamanie nerwowe, kiedy ogarnie, że dała dupy i to i tak nic nie pomogło. Próbowała sprzedać swoje ideały, a okazało się, że oddała za darmo, bo nikt nie chciał za nie zapłacić.

No bo chyba wszyscy się zgadzamy, że nic z tego nie będzie, nie? xD

Adma tam się żaliła wcześniej, że nie zrobiła kariery, bo nie pokazywała dupy, ale moim zdaniem to nie jest trafna diagnoza. Ona po prostu była młoda i atrakcyjna (wizualnie i w pewnym sensie rapowo), kiedy nie było na to popytu. A teraz jest popyt, ale ona się nie nadaje. Tak naprawdę co by nie zrobiła, to by się nie udało. To w ogóle nie jest jej wina. Nic nie dało się zrobić i teraz też się nie da.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Ubrała się jak Jola z 13 posterunku. Nawet włosy na czerwono jak ona. Nie muszę przypominać kim Jola była z zawodu.
edenmar

Post autor: edenmar »

Obrazek

coś w tym jest :lol:
Awatar użytkownika
berlin

Post autor: berlin »

Cnotę straci i rubelka nie zarobi.

Te ostatnie ruchy AdMy to wyglądają tak, jak gdyby ktoś w całkiem bystry sposób parodiował starzejącą się gwiazdę i w krzywym zwierciadle przedstawiał próby łapania atencji. Tylko że to jest na poważnie i uprawnione jest porównania do podpitej ciotki na weselu, która próbuje wywijać jak małolaty, ale...

Na piosenki dla dzieci nie wygra z Leosiami czy jakimiś influ, bo jest za stara. Na kurewskość i przewóz nie wygra z Fagatami, bo nie ten wygląd i pozamuzyczny background. Na blokową prawilność nie wygra z Karą, a tego typu rap i tak nie robi klików. Sentyment milenialsów, którzy coś tam kojarzą ksywę AdMa, to też nie jest szczególnie klikodajny zasób, choć te 50-150 tys na YT zrobi jak beat wycarruje. Czysta muzykalność, żeby zrobić coś po prostu dobrego, kameralnego i na luzie, to też nie jest jej mocna strona.

Wcześniej próbowała robić vlogi, ale to nikogo nie interesowało. Teraz na insta jakieś infografiki z przemyśleniami, które nikogo nie interesują. Ten jej merch to już zupełne kuriozum. No kurwa, wyobrażacie sobie jakąś dziewczynę w tisie z napisem "ja fotka w bikini / on znów komentuje / ~AdMa"?! Jakie to jest niemożliwie słabe!

Oprócz tego, że w niczym nie przebije młodszych raperek/piosenkarek, które są bardziej we wszystkim, w czym AdMa chciałaby być, to też AdMa jest jakby w rozkroku. Z jednej strony próby łapania takiego feminist friendly nurtu, że wyjebane w kalorie, go girl, bla bla. Z drugiej jednak granie ciałem, tylko z bezpiecznikiem. Zrobię to samo, co małolaty, ale napiszę, że to hehe ironia edgy dystansik, więc to tak, jakbym tej dupy jednak nie wypięła.

Czy z AdMy można byłoby w ogóle wystrugać coś ciekawego, gdyby jakiś majors zwariował i zainwestował w nią duży pieniądz? Co musiałaby zrobić AdMa, żeby podbujać cyfrę? Może walka MMA? Ale czy rubaszna raperka jest wystarczająco freaky? Ewentualny wpierdol można przekuć w tournee po podcastach, że depresji się nabawiła od tego i jakiś recovery album na tym pociągnąć, ale to i tak nie kręciłoby dużych wyświetleń.

Mimo to uważam, że na scenie byłoby miejsce dla dojrzalszej raperki, która eksploatowałaby klimat MILF i żerowała na męskiej samotności. Tylko to musiałaby być doinwestowana maszyna jak Gabi.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Tragiczna baba.
Niech sie ona moze zajmie czyms co nie wymaga pokazywania mordy, np rapowaniem.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Waldek98

Post autor: Waldek98 »

Co by mogło pomóc? Niewiadomo czy jakiś zamysł na 100% dałby gwarancję sukcesu ale jakby zaczęła się crossować z obecnymi top raperkami, nagrała może EPkę z Fagatą (z dużą ilością teledysków, wiadomo czemu), a w tym wszystkim poszła na 100% w image bad bitch, która przy każdej możliwej okazji pokazuje to co ma najlepsze największe, to może, jak kolega wyżej wspomniał, nałapałaby słuchaczy/followersów na vibe milfa.
Dopóki zachowuje tą manierę, że "coś tam pokaże, bo jeszcze mam co ale nie bardzo chcę to robić, bo jestem artystką" to ani nie wpadnie w target "hiphopowców" ani w target milf biaatch.

Ciekaw jestem jak to wygląda w zaciszu domowym. Gibbkey jest zadowolony, że jego kobieta "wyraża się artystycznie" czy jednak prosi ją nieraz i tłumaczy, żeby może takich odważnych zdjęć nie wrzucała, bo nie jest Fagatą z milionami z OFa, a psychoLoszką, której plan A to był rap.
Awatar użytkownika
aleksy

Waldek98 pisze: 10 kwie 2026, 19:29 Co by mogło pomóc? Niewiadomo czy jakiś zamysł na 100% dałby gwarancję sukcesu ale jakby zaczęła się crossować z obecnymi top raperkami, nagrała może EPkę z Fagatą (z dużą ilością teledysków, wiadomo czemu), a w tym wszystkim poszła na 100% w image bad bitch, która przy każdej możliwej okazji pokazuje to co ma najlepsze największe, to może, jak kolega wyżej wspomniał, nałapałaby słuchaczy/followersów na vibe milfa.
Chuja by to pomogło moim zdaniem. Kto niby będzie słuchał takiego milfa? Chodził na koncerty? Nastolatek to nie będzie interesować, skoro mają świeżutkie dwudziestoparolatki. Najwyżej udałoby się zgarnąć grupę spermiarzy, którzy będą pisać zboczone wiadomości i komentarze pod zdjęciami, ale nie wiem, czy ona chce w tym kierunku iść i jak z tego miałyby być pieniądze.

Najlepszy pomysł to wziąć głęboki oddech i zająć się czymś innym. Adma, jeżeli to czytasz, to zainteresuj się medytacją albo grzybami halucynogennymi i wtedy może zrozumiesz, że za bardzo skupiasz się na tej jednej rzeczy i trzeba jej pozwolić umrzeć śmiercią naturalną. Była to fajna przygoda, ale na tym życie się nie kończy, bo świat ma do zaoferowania wiele ciekawych rzeczy, nawet jeżeli w gorszych chwilach wydaje się, że nie.
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

berlin pisze: 10 kwie 2026, 19:07 AdMa jest jakby w rozkroku.
:bowdown:
Moim zdaniem uratowałoby ją tylko pokazanie cyckow, to jedyne na co ludzie ew. czekają, np. walka w kislu z Ewa Sonnet w formule topless i na tej samej gali Kara vs Jazzy w mma w małych rękawicach, sam bym nawet może kupił ppv.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

sprawdziłem kto to gibbkey i sprawia wrażenie wzorowego simpa nowoczesnego partnera więc myślę że nie ma nic przeciwko aby jego ukochana w pełni mogła wyrażać się artystycznie.

btw nie sądze aby fagaty czy tam inne były zainteresowane koopem z admą bo jednak fejm nie ten. jedyna opcja, to jak przyzna numer razowi, że jest dobrym raperem, on jej, że jest atrakcyjną kobietą, zbiją pionę i nagrają dobry staroszkolny album.
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Post autor: Karko_Nape »

Nie ma ratunku, jest tylko długa droga w dół.
Wystarczy spojrzeć na dianke jak dobrze sobie radzi z oderwaniem od młodości i popularności
Spoiler
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Numer Raz jest w stanie nagrać numer, tylko gdy Dj Eprom trzyma go za rękę. Przy Admie mógłby nie podołać.
ODPOWIEDZ