[beef] Oki vs Kinny Zimmer
- Karko_Nape
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
No, czyli dobrze napisałem.
odkad sa raperzy tacy jak bedoes quebo mata co wrzucali w tekstach cos o tym ze maja malego huja to kinny jest na wygranej pozycji bo przez trendsetterow nie jest to przypal tylko smieszna rzecz do rzucenia w piosence umniejszajac samemu sobie
sromotnie przejebać z rozmazaną kreską
mocne

mocne
Spoiler

-
forcerfromdesert
Kto napisał te bzdury?
Kurde oby Kini Zima odpowiedział jakimś bengerkiem
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Pierdolenie że jeża wymyśliła Ada Nowakowska. Za ten wers powinien wyłapać listwę. W jeżu zapierdalał co drugi gwiazdor w końcówce lat 90-tych/2000's - przykład Aqua - Barbie Girl. Wkręciła se że wymyśliła jeża

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2026, 0:11 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 1 raz.
Światem kręcą pieniądze
O ile wiem, to ona nie twierdzi, że go wymyśliła a że podsunęła mu pomysł na tą stylówę
Akurat przeżywanie losu tej typiary od jeża to jeden z dziwniejszych wątków wycelowanych w Okiego.
Jak ta sprawa wyszła i pokazali wywiad w którym Oki był pytany o genezę tej jakże przełomowej stylizacji, to z tego co pamiętam odpowiedział coś w stylu że "pani stylistka mu to pokazała i się zajarał", co i tak jest mega łaskawą (dla pani stylistki) narracją i nie wiem czy ona serio liczyła, że Oki w środku randomowego wywiadu zshoutoutuje z imienia, nazwiska i profilu na linkedinie jakąś typiarę która dwa lata wcześniej układała mu włosy przed teledyskiem.
Jak ta sprawa wyszła i pokazali wywiad w którym Oki był pytany o genezę tej jakże przełomowej stylizacji, to z tego co pamiętam odpowiedział coś w stylu że "pani stylistka mu to pokazała i się zajarał", co i tak jest mega łaskawą (dla pani stylistki) narracją i nie wiem czy ona serio liczyła, że Oki w środku randomowego wywiadu zshoutoutuje z imienia, nazwiska i profilu na linkedinie jakąś typiarę która dwa lata wcześniej układała mu włosy przed teledyskiem.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
https://cgm.pl/news/kto-stoi-za-ikonicz ... creditsow/
Swego czasu stylistka żądała uznania oczami od Okiego, no ale jw to nie jest jakiś mega przekminiony pomysł na stylówe i jak już to Donciu Noł Pomperapowi należą się creditsy za wypromowanie tej fryzury w Polsce, ewentualnie komuś kto był popularniejszy wcześniej, nie kojarzę
Swego czasu stylistka żądała uznania oczami od Okiego, no ale jw to nie jest jakiś mega przekminiony pomysł na stylówe i jak już to Donciu Noł Pomperapowi należą się creditsy za wypromowanie tej fryzury w Polsce, ewentualnie komuś kto był popularniejszy wcześniej, nie kojarzę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Pamperap Denzela to rok 2004. Wojewódzki był jeżykiem już w 2002.

nie wiem kurwa, caly ten dis i argumenty w nim to sa takie pustaki, ze szkoda na to odpowiadac. imo bambi sie nie powinno ruszac, bo czemu ona jest winna? ktos tam wyzej napisal, ze jak ten temat bedzie goretszy, to harcerzyk przegrywa diss i sie z tym zgadzam w 100%.
- Moltisanti
Wyciąganie tego ze ruchało sie czyjas babe to jest hip hop
No i oczywiscie team stylistka Ada, przeciez ta fryzura to 80% sukcesu tego kasztana
No i oczywiscie team stylistka Ada, przeciez ta fryzura to 80% sukcesu tego kasztana
Co według Ciebie jest bardziej hip hopowe
A) chwalić się że zrobiło się babę przed danym raperem
B. ) zrobić ta Babę w czasie gdy jest z danym raperem
A) chwalić się że zrobiło się babę przed danym raperem
B. ) zrobić ta Babę w czasie gdy jest z danym raperem
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Po ludzkj to niczego nie jest winna ale jest przedmiotem a nie podmiotem w tym beefie. Po hiphopowemu jeśli śpisz z kilkoma (wieloma?) postaciami ze sceny w krótkim czasie to się prosisz o backfire.aplew pisze: ↑11 kwie 2026, 22:58 nie wiem kurwa, caly ten dis i argumenty w nim to sa takie pustaki, ze szkoda na to odpowiadac. imo bambi sie nie powinno ruszac, bo czemu ona jest winna? ktos tam wyzej napisal, ze jak ten temat bedzie goretszy, to harcerzyk przegrywa diss i sie z tym zgadzam w 100%.
Ogólnie kinny strzela na pustą bramke bo takie produkty jak bambi i oki nie mogą się nawet do tego hiphopowo odnieść. Bambi nie pojdzie w konwencje fagaty nawijający o długosci kutasa i czasie trwania stosunku. Oki musi zapytać wydawcę czy w ogóle wolno mu użyć brzydkich słów.
Kinny mógłby dobić bardziej explicit zwrotką i pewnie dalej byłoby bez odpowiedzi (poza żenującym białorycerskim obiecywaniem listwy bez pokrycia) ale sądze ze się na to nie zdecyduje
-
WesolyJozek
Niech stylistka Ada nagra dissMoltisanti pisze: ↑12 kwie 2026, 1:20 Wyciąganie tego ze ruchało sie czyjas babe to jest hip hop
Jak to Bambi się nie powinno ruszać? Gdyby Kinny mając takiego asa w rękawie go nie wykorzystał, to należałoby przerwać mecz i ogłosić jego przegraną walkowerem za skrajną antyhiphopowość.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
mnie to nie zachwyca, ty się bez styliski Ady czesz
tylko nie mów mi że jesteś taki sam jak Oki jeż
bo gówno o mnie wiesz, tylko tyle cipo wiem
tylko nie mów mi że jesteś taki sam jak Oki jeż
bo gówno o mnie wiesz, tylko tyle cipo wiem
I co Kinny odpowie czy co
Światem kręcą pieniądze