Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
114
60%
Split
52
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 191

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: Siłownia

Post autor: SWN »

Pytanie z serii nie spodziewam się dostać odpowiedzi, ale nie szkodzi spróbować:

Minimum 10 lat temu trafiłem na youtube na kanał siłowniany typka z Polski, który nagrywał vlogi i Q&A najczęściej przy okazji spacerów z psem. Pamiętam że często wspominał pobyt w wojsku, był turbo introwertyczny i poważny, miał taki sztywny, jakby niemiecki wręcz akcent.

Nie mam pojęcia czy mówił mądrze czy nie, po prostu mi się przypomniał i bym sobie sprawdził co u niego.

Kojarzy ktoś??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Dodano po 42 sekundach:
Spoiler
Bardzo przepraszam, że tak napisałem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

:mad: :mad:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

Nie mam z kim się podzielić to tutaj napiszę panowie
Martwy 150kg X2, więcej nie ma na miejskiej siłowni, ale się udało. Serie robię normalnie 115kg nie podpierdalajac ciężarów drugiemu chlopowi, fajne to jest
Przysiady za to też jest dobrze w huj, skończyłem na 4tej serii też 115kg, czyli całe żelastwo jakie mam, 8 powtórzeń i mi kurwa mało. Po treningu żadnych zakwasów ani nic, bardziej czułem plecy i barki od trzymania sztangi po treningu, no żadnego dyskomfortu, aż tego mema bym wkleił, gdzie jest to dziwne uczucie, że się rozjebalo w huj ciężaru na siłowni i nawet nie ma zakwasów i smutek trochę, bo jednak powinny być, więc dziwna kapa
Jakby ktoś się pozbywał ciężarów w promocyjnej cenie to przygarnę kilka talerzy po 15 czy 20kg
Pondro
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Nie powinno być żadnych zakwasów wariacie
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

No i nie było wariacie
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

yo byczki, orientował się ktoś może w temacie walking padów? jakieś polecenia z dobrym stosunkiem cena/jakość, czy wyjebane i brać randomowy z decathlonu?
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
strobe

Post autor: strobe »

ja tego typu osprzęt biorę z 4fizjo i się nie naciąłem, więc tam możesz obczaić co mają (bieżni nie mam jak coś)
Awatar użytkownika
Esdoer

Post autor: Esdoer »

Ja mam Walkingpad R1 Pro, używam już ze 3 lata, zrobiłem na nim 7500 km i nie miałem z nim żadnych problemów, także polecam zawodnika. Z minusów to jednak pomimo składania jest on dużym klocem i nie jest tani :D No i jakoś po 2000-3000 km musiałem zacząć używać opaski uziemiającej w trakcie chodzenia, no ale nie jest to jakoś specjalnie niewygodne i z tego co słyszałem to dotyczy każdej mocno eksploatowanej bieżni
ODPOWIEDZ