Edit: raperem można nazywać się jedynie mając street credit, jeździć na rolkach, desce (w tej kolejności
Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Kliknąłem w wywiad a tu akurat info, że szefowa wytwórni na chemii w szpitalu :/
Edit: raperem można nazywać się jedynie mając street credit, jeździć na rolkach, desce (w tej kolejności
), jointy jarać chociaż, a tak to się jest jedynie wykonawcą rymów popularnych i tak powinno się to nazywać.
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
- Rozpierdalator
Najgorsze jest to że przez ten refren będę tego chujstwa słuchał pewnie przez parę dni (tak jak kawałka Suja_THS KLIKA CAŁY CZAS PODWÓRKO PYTA ? gdzie w tytule pada pytanie czy cały czas podwórko pyta)
praska księżniczka to była wybranka dareczka, z która aktualnie jest kosa nie mniejsza niż z romanem oponentem regularnym nie siej farmazonu mordziu
-
WesolyJozek
Spiewany refren, nie spodziewalem się tego po SujbitronieFruitOffTheWall pisze: ↑10 kwie 2026, 13:04
gocławski wiz kalifa cyk mordziu salutens. W tle tak zwana yy praska księżniczka, a roman dalej rucha grubom zone buhahah
Sujbit lepszy zaśpiew niż Oskar
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
ja mam wrażenie, że on ten numer już dawno puścił, tylko teraz dograł klip i zrobił z tego premierę roku (wiem hehe mordziu ze to na bicie wiz khalify, ale no jestem przekonany ze juz slyszalem dareczka w tej konwencji)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Tak się kaszle
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
3,5 tysiąca to był łączny budżet tej telewizji. sujbit pewnie zarobił koszulkę lakersów i nową piłkę do kosza
dziwki basen i machanie kutasem
Kto po drugiej części <cyk> rozkmin w furze? I co Suja robi filmy jak Andrzej Wajda i hajs wpada, a wy myślicie, że tylko z Zaiksu żyje <cyk>.
co ten darek pierdoli że reklamę molekinu składał do telewizji. kurwa skąd on to wziął tak nagle xD
Część druga rozmowy, chyba nie była wstawiana na forum eloszka siemano
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
sujewicz ponownie ofensywnie o osobach z nadwagą i problemem alkoholowym. a dzbany internetowe mu zarzucają że gra z dziećmi
props za nowy montaż
przede wszystkim o osobach mordziu pracowniczych tak zwanych pracowniczych, clue wypowiedzi było, że suja z rana sobie robi rzutóweczkę, a twój stary pasibrzuch wtedy w robocie i potem musi walnąć setę i dwa browary wtedy natomiast sujek gra z młodzieżą haha. salutens no i eloszka
ta droga ide dalej
-
WesolyJozek
Zajebiscie mnie cieszy czytanie tego tematu od poczatkuJVCORE pisze: ↑10 maja 2021, 13:38 Kurwa ostatnio napisałem do chłopa na ig żeby podał tytuł piosenki co leciała tam w tle to mi nagrał głosówki i mnie wyzywał od turasów jebanych i żebym odbierał patrze dzwoni odbieram cisza i czarny ekran rozłączył pisze ze kurwa suja pomyłka ja nie turas ja chce tytuł piosenki a ten usunął głosówki i odpisał mi tylko „no ta” co za odwiert
U Dareczka w najnowszym teledysku naliczyłem co najmniej 9 outfitów i 3 stadia zarostu, to miłe, że stara się zaprezentować nam widzom w różnych konfiguracjach.

a wy dalej mu piszecie na priv że jest menelem. a on ma 9 outfitów i się fryga u barbera