To samo pomyślałem. Jutro oddamy hołd
Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Prowadzisz sportowy tryb życia, badasz się regularnie, idziesz rano pobiegać do parku i umierasz...
to jest ogromna strata dla Polskiej piłki
to jest ogromna strata dla Polskiej piłki
Śnieg Garbatym Nosom
Wstyd w takiej sytuacji pierdolić coś o ległej warszawa.
RIP Jaca.
RIP Jaca.
ZAKAZ
10 sezonów jako zawodnik warszawskiej Legii
291 meczów jako asystent trenerów
50 meczów jako pierwszy trener
Mistrzostwo Polski jako zawodnik 2 i trener 1
Przygoda w Lidze Mistrzów i 3:3 z Realem, wygrana ze Sportingiem
W Warszawie uwielbiany z ogromnym szacunkiem

291 meczów jako asystent trenerów
50 meczów jako pierwszy trener
Mistrzostwo Polski jako zawodnik 2 i trener 1
Przygoda w Lidze Mistrzów i 3:3 z Realem, wygrana ze Sportingiem
W Warszawie uwielbiany z ogromnym szacunkiem
Spoiler

Śnieg Garbatym Nosom
Spoiler
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
zobaczyłem to nagranie wyżej i łzy same poleciały
Śnieg Garbatym Nosom
Pan człowiek.
dajcie spokój z tym Jackiem Magierą. Dzisiaj jeszcze rano wszedłem sprawdzić te informację, bo wczoraj było ciężko przetrawić.
Ja pierdolę, 49 lat, żona, dwójka młodych, dorastających dzieci... niesamowita tragedia. Ryje głowę tym bardziej że to gość który raczej zdrowo się prowadził, nie pił, nie brał dragów i tak nagle go nie ma.
Strasznie szkoda dobrego człowieka i trenera.
Pamiętam jeszcze oglądanie ligi za małolata jak Magic grał, a przecież było zdecydowane przekonanie że najlepsze w karierze trenerskiej czeka go w najbliższej dekadzie i te prawdziwe sukcesy jeszcze przed nim.
Niesamowita wartość dodana naszej piłki odeszła. Zawsze podziwiałem te jego uwagę i wpływ na młodych piłkarzy. Mnóstwo angedot lata po necie, a mi się przypominało teraz jak jeszcze się obracałem bliżej polskiej piłki i kilku chłopaków co trochę pograło opowiadali jaki JM miał wpływ wychowawczy pomagając wychodzić na prosta, wyciągać z zakrętów, czy zagrożeń środowiska np. w swoim wolnym czasie jeździ i sprawdzał po Częstochowie, zgarniając np młodego Mateusza Zachare (99% że chodziło o niego), który potrafił prosto po treningu iść stać i pić piwo pod sklepem.
Strasznie smutno
Ja pierdolę, 49 lat, żona, dwójka młodych, dorastających dzieci... niesamowita tragedia. Ryje głowę tym bardziej że to gość który raczej zdrowo się prowadził, nie pił, nie brał dragów i tak nagle go nie ma.
Strasznie szkoda dobrego człowieka i trenera.
Pamiętam jeszcze oglądanie ligi za małolata jak Magic grał, a przecież było zdecydowane przekonanie że najlepsze w karierze trenerskiej czeka go w najbliższej dekadzie i te prawdziwe sukcesy jeszcze przed nim.
Niesamowita wartość dodana naszej piłki odeszła. Zawsze podziwiałem te jego uwagę i wpływ na młodych piłkarzy. Mnóstwo angedot lata po necie, a mi się przypominało teraz jak jeszcze się obracałem bliżej polskiej piłki i kilku chłopaków co trochę pograło opowiadali jaki JM miał wpływ wychowawczy pomagając wychodzić na prosta, wyciągać z zakrętów, czy zagrożeń środowiska np. w swoim wolnym czasie jeździ i sprawdzał po Częstochowie, zgarniając np młodego Mateusza Zachare (99% że chodziło o niego), który potrafił prosto po treningu iść stać i pić piwo pod sklepem.
Strasznie smutno
yer a wizard, Harry