[beef] Oki vs Kinny Zimmer
- igorzastyy
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
To jakieś multikonta? Trzech typów o bardzo podobnym sposobie pisania i składania swoich marnych intelektualnie wypowiedzi. To że postawiłeś mnie obok Tedego jest dla mnie wielkim komplementem i dziękuję ci za to. Natomiast ja ciebie stawiam obok kurwy i cwela. To dla ciebie środowisko naturalne, by przebywać w takim gronie. Tfu.
Dzięki, że jestem w szlachetnym gronie Twoich starych, więc zamknij pizdę świeżak
Jeszcze tylko 3 głosy na kinny zimmer i oficjalnie różowy wygra nie tylko z okim ale też z hiphopem

no i namówił
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Pięknie się Kinny zabawił, jak z dzieckiem. Najpierw strzelił samobója i wystawił piłeczkę Okiemu, żeby dobił ten se dobił na 0:2 i myślał, że coś znaczy, żeby później zajebać hattricka jednym dissem. Gola strzelonego Bambi, z grzeczności, nie liczymy.
I jeszcze ten kilkuletni buildup udawania discopolowca, tylko po to żeby hiphopowo zniszczyć pana pseudorapera - piękna historia

Szkoda, że tyle osób zagłosowało na "Hip-hop przegrywa" od razu po przesłuchaniu Darka. Daliście się nabrać na prosty balans ciałem.
I jeszcze ten kilkuletni buildup udawania discopolowca, tylko po to żeby hiphopowo zniszczyć pana pseudorapera - piękna historia

Szkoda, że tyle osób zagłosowało na "Hip-hop przegrywa" od razu po przesłuchaniu Darka. Daliście się nabrać na prosty balans ciałem.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2026, 10:53 przez mBron, łącznie zmieniany 1 raz.
Design czejna pewnie też wysłał mu gołębiem
Tyle lat skrupulatnego planowana, pojebane
Tyle lat skrupulatnego planowana, pojebane
- igorzastyy
niezły diss, boomerzy sprobojcie ocenic bez osobowosci autora i bd git
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2026, 11:01 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Oki pluje igorzastyy zlizuje, takie są fakty, daj już spokój i się nie kompromituj więcej
w odroznieniu od Ciebie juz po darku wiedzialem ze 3:0 wpierdol oki dostanie
w odroznieniu od Ciebie juz po darku wiedzialem ze 3:0 wpierdol oki dostanie
- igorzastyy
Dedok się wypina, Kinny zapina, takie są fakty. O co ci przygłupie w ogóle chodzi. Potwierdziłem, że Zimmer wygrywa a ty coś o Okim i to w dodatku z 2 kont. Spierdalaj i koniec dyskusji.
balbina xd beka z lafiryndy i okiego
gdzie jest 2rzyn czekam na opinie eksperta
gdzie jest 2rzyn czekam na opinie eksperta
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- marmolad_k2
2rzyn nie zagląda w tematy dla osób głuchych, ale powyżej wydał werdykt.
z 8, ptkwoigorzastyy pisze: ↑10 kwie 2026, 11:12 Dedok się wypina, Kinny zapina, takie są fakty. O co ci przygłupie w ogóle chodzi. Potwierdziłem, że Zimmer wygrywa a ty coś o Okim i to w dodatku z 2 kont. Spierdalaj i koniec dyskusji.
- rozklad_gaussa
wpierdol 40 do 0 XD beka z jezyka
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
WesolyJozek
Zimmer jak na cwela to nawet zaimponowal, ale to cwel Oki wrocil do hotelu ruchac bambi.
Moim zdaniem ciągle hiphob przegrywa.
Moim zdaniem ciągle hiphob przegrywa.
Przeciez to jest strzelanie do pustej i o dziwo nie chodzi tym razem o Balbine
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zrobiłem jak poleciłeś i się zgadzam, chociaż koło chuja mi ten beef lata
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
To była największa gala rozdania hh nagród w Polsce czy stypa po Pono i Joce?
Wielki Waldemar Kasta skulony na krześle w kącie sceny, robiący odczyty zwycięzców, po których audiencja nie daje uznania nawet oczami. Do tego animacje wyglądające jak z jakiejś indie gierki na Nintendo DS.
Szczery żal czułem, że to tak wygląda. Nie byłem sam w domu, więc ze wstydu po 15 minutach przełączyłem na Hotel Paradise S12E22, żeby nie stracić szacunku domowników.
Rozkręciło się coś później?
sorry nie to okno, wina admina, bo ten temat powinien być dawno zamknięty
Wielki Waldemar Kasta skulony na krześle w kącie sceny, robiący odczyty zwycięzców, po których audiencja nie daje uznania nawet oczami. Do tego animacje wyglądające jak z jakiejś indie gierki na Nintendo DS.
Szczery żal czułem, że to tak wygląda. Nie byłem sam w domu, więc ze wstydu po 15 minutach przełączyłem na Hotel Paradise S12E22, żeby nie stracić szacunku domowników.
Rozkręciło się coś później?
sorry nie to okno, wina admina, bo ten temat powinien być dawno zamknięty
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2026, 12:21 przez mBron, łącznie zmieniany 2 razy.
+1 potwierdzam, 24/7 dobry diss
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Ten diss 24/7 bardzo fajny, Darka nawet nie sprawdzam po przeczytaniu opinii, bo szkoda czasu. Diss okiego słabiutki. Za akcję za wypięcie się na dziewczynę, która mu (okiemu) wymyśliła image i dissowanie swojej ex, która nie jest raperką (xd) mela na ryj. Zresztą Kinny go pięknie wyjaśnił, że to maksymalny koniunkturalista i za to też zasłużony hejt.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY