I to wszystko tylko dla jednej listwy??
[beef] Oki vs Kinny Zimmer
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
Pozdrawiam użytkowników forum slizgawka.eu
Kinny Zimmer zakończy karierę Okiego @1.70. Wersy o Sandrze mega mocne i strasznie zabolą.
- Cz4rny1337
- Moderator
w sumie za czasow benz i rozmazanej kreski to wrozylem temu Zimmerowi kozak kariere i o słaba ze mnie wróżka (obym nie musial isc na widzenie do borysa...)

- Moltisanti
Kinny to ma chociaz jakies stillo w tych kawalkach, Oki to jest takie połączenie najgorszych cech Eminema i MGKa. Myślę ze w 2026 jest wielce prawdopodobne ze Oki jest teraz na wakacjach, a te jego numery robi za niego AI
- oKulTywowany
Kinny na samych Hotelach zjada podpaską Okiego
This page is no longer available.
- ariusia666
WesolyJozek pisze: ↑09 kwie 2026, 18:42Wracaj do swojego tematu z tym pedalstwemariusia666 pisze: ↑09 kwie 2026, 16:20kontrapunkt: mnie wers z windą mega podnieca a podniecają mnie tylko męscy mężczyźni więc jest to skrajnie niezniewieściały wers :vigorzastyy pisze: ↑09 kwie 2026, 12:22
Nawet jeśli weźmiemy pod uwagę wers z windą, to jest to nawinięte w tak zniewieściały, pozbawiony jakiejkolwiek charyzmy sposób, że wydźwięk tego nie zmienia mojego postrzegania w żaden sposób. Rzeczywiście, biję się w pierś, bo zapomniałem o tym kolejnym wersie i miało to potencjał na mocną rzecz, ale nie można tego nawinąć w taki sposób, bo jak widać nawet tego nie zapamiętałem.
do tematu to wraca twoja matka za każdym razem jak się budzi z delirium w szpitalu i sobie przypomina że spłodziła takiego cwela
https://www.youtube.com/@jaariaaurelia - NAGRYWAM NA JUTUBE :DDD 
- marmolad_k2
- Moltisanti
Szybka eskalacja 
- Bryx Fenrir
Diss Kinnyego numer dwa jest naprawdę spoko. Pierwszy był po prostu słaby, natomiast drugi zdecydowanie nadrobił, fajny wers o tym, że to stylistka wymyśliła Okiemu jeżyka, generalnie dużo takich ciekawych zarzutów, że Sobel i Quebo bardzo wpłynęli na karierę Okiego (7/10), natomiast Oki nie odparł tutaj nic, poza tym, że miał lekko lepszy bit, to niewiele argumentów, muzycznie leciał fajnie, ale nadal jeśli chodzi o beef to nie poradził sobie, plus wrzucanie odpowiedzi na insta, żeby przypadkiem nie stracił kontraktów reklamowych (5.5/10). Obecnie 1-0 dla Kinny
-
WesolyJozek
Niezły pancz, tylko to nie moja mama chce mnie wyrzucic z domu za bycie nierobem, który się nie myje xDariusia666 pisze: ↑09 kwie 2026, 20:08WesolyJozek pisze: ↑09 kwie 2026, 18:42Wracaj do swojego tematu z tym pedalstwemariusia666 pisze: ↑09 kwie 2026, 16:20
kontrapunkt: mnie wers z windą mega podnieca a podniecają mnie tylko męscy mężczyźni więc jest to skrajnie niezniewieściały wers :v
do tematu to wraca twoja matka za każdym razem jak się budzi z delirium w szpitalu i sobie przypomina że spłodziła takiego cwela
- oKulTywowany
Niestety Kinny leży pobity na przystanku
This page is no longer available.
Dziadku ale temat o Mesie jest w innym miejscu 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Według tego co wiem nie doszło do żadnych rękoczynów ze strony Zimmera do Okiego na gali popkillerach, chyba nawet Kinniego nie było na gali.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Był wrzucił fote na insta, jeżor najwyraźniej puścił kleksa
Kocham, pozdrawiam
- gonny_trebor
- Moderator
to prawda jest jakieś zdjęcie

Spoiler

ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Haha kompromitacja jeżyka w takim razie jeśli w ciągu doby na glamrap nie wjedzie jakiś news o pobiciu pod hotelem.
Jeszcze ten opis tak jak sugerowałem NO ELO JESTEM I CO
Jeszcze ten opis tak jak sugerowałem NO ELO JESTEM I CO
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Miał szczęście że Oki się z nim nie przeciął, albo się przeciął ale akurat wtedy mu się nie chciało unieść ręki
jeszcze nie wszystko stracone, noc jest młoda
jeszcze nie wszystko stracone, noc jest młoda
- manymanecki
ciekawe czy jeszcze beda sie napierdalac po popkillerach, licze ze wstane rano i wyjdzie ze byla solowka a bedoes napierdala posty o tym zeby mlodzi ludzie sie ze soba godzili
No w sumie ta, tam jeszcze after trwa, więc może sytuacja jakoś się rozwinie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag