ariusia666 pisze: ↑01 kwie 2026, 14:31
hej koledzy naglałam taki diss na żabsona, postuję w prima aprilis żeby mnie nie dojechali ale tak między nami to każde słowo jest praffdziwe
co to za gówno pokraczne. do szuflady chowaj takie rzeczy, może po pięciu latach się nauczysz nagrywać hip hop.
czemu to gówno ma w ogóle temat w dedykowanym dziale dla artystów? Poziomem to równa się z beki z lokalnych i tam powinno wylądować. Sprawy problemów psychicznych autorki/autora mnie zupełnie nie interesują, to po prostu żałośnie chujowa muzyka jest, wręcz ćwierć amatorska.
MetinowyGosu pisze: ↑09 kwie 2026, 22:07
czemu to gówno ma w ogóle temat w dedykowanym dziale dla artystów? Poziomem to równa się z beki z lokalnych i tam powinno wylądować. Sprawy problemów psychicznych autorki/autora mnie zupełnie nie interesują, to po prostu żałośnie chujowa muzyka jest, wręcz ćwierć amatorska.
Ciekawsze rymy od połowy sceny.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
rymy mogą sobire być nawet ciekawe, ale co z tego skoro brzmi to jak nagrane gównianym mikrofonem za 20 zł z auchan, beaty gubią rytmikę, a wokalu nie słychać w 90% trwania utworów.
MetinowyGosu pisze: ↑09 kwie 2026, 22:42
rymy mogą sobire być nawet ciekawe, ale co z tego skoro brzmi to jak nagrane gównianym mikrofonem za 20 zł z auchan, beaty gubią rytmikę, a wokalu nie słychać w 90% trwania utworów.
kurwa co za czesiek ja pierdole
Haczapurjan pisze: ↑07 kwie 2026, 17:31
Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Reno, wiesz jak rapował ten gość?
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Reno, wiesz jak rapował ten gość?
Rapował pod bit, rapował wyraźnie i nie brzmiało to jak gówno
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.