Puchar Polski
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Puchar Polski
gks gornik fajny final, ale pewnie rakow popsuje zabawe
trójkąt bermudzki wola mokotów
Nadszedł dzień dzisiejszy. Ostatni PP dla Górnika w 1972 roku, 20 lat później urodziłem się ja i przez całe moje życie nic nie wygraliśmy ale za to zanotowaliśmy historyczny spadek do 1 ligi. Dzisiaj na pewno łatwo nie będzie, murawa chyba w średnim stanie z tego co widziałem na zdjęciach. Tym niemniej marzy mi się inwazja hanysów na wawkę, byłoby bardzo ciekawie
Spokojnie
nic na potem
Oczywiście kibicuje niespodziankom, ale jako nagroda pocieszenia śląski finał też będzie git.
Gratulacje i jak ktoś nie jest karnetowiczem, wyjazdowiczem czy innym stałym bywalcem to przyzwyczajać się do
MalinowyJogurt 2
Uważam, że to sprawiedliwe. Pierwszeństwo dla tych, którzy wspierali w drodze do finału.
nic na potem
Pewnie, że tak, tylko o ile w finale nie będzie nędzny frekwencyjnie Raków, to ogólna pula z łączy nas piłka będzie mega niska i mało kto się załapie a sporo pójdzie na resell do sponsorów
MalinowyJogurt 2
-
Bisclavret
A ile ma kosztować bilet na finał pucharu Polski jak na ligowe mecze u niektórych potrafią bilety kosztować 80-90 zł
Jeszcze trzy lata temu było to 80/120, rok temu 100/140. Także za kilka lat to już będzie +200, bo przecież prestiż rozgrywek wzrasta z roku na rok.
Ciekawe czy się uda coś złapać na neutralny
Ciekawe czy się uda coś złapać na neutralny
Śnieg Garbatym Nosom
Prestiż może i rośnie ale rosną też ceny (w tym energii głównie), podwyżka zrozumiała, szczególnie przy tak dużym zainteresowaniu.
Ciekaw jestem ile tego Rakowa przyjedzie
Ciekaw jestem ile tego Rakowa przyjedzie
nic na potem