[beef] Oki vs Kinny Zimmer

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa?

Oki
2
2%
Kinny Zimmer
68
60%
Hip-hop przegrywa
44
39%

Liczba głosów: 114

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer

Post autor: SWN »

Jeśli Zimmermann i tak nie miał w planach być na dzisiejszych popkillerach, bo ani nie ma tam do niczego nominacji, ani nie będzie grał znów porywającego koncertu w przerwie, to nawet dobry plan Okiego.

Publicznie wyzwał oponenta do starcia? No wyzwał.

Podał wyraźnie miejsce i czas? No podał.

Uwzględnił fakt, że dał mu na dotarcie jakieś 24h gdzie oponent może być równie dobrze zajęty na drugim końcu planety i chciałby, ale nie da rady? Chuj to kogo będzie obchodzić, w eter pójdzie że się obsrał i nie pojawił.

Oczywiście działa to w dwie strony i jeśli Zimmermann tam przyjdzie, zbije pione z Ematejem i powie napij się Mateusz jesteś jakiś spięty no elo jestem i co, to zaplusuje, bo wiadomo że żadnej listwy przed kamerami mu jeżyk nie wypłaci, także na miejscu Kinnego wybierałbym właśnie outfit i zapierdalał do Warszawy czy gdzie tam to jest.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
ariusia666

Post autor: ariusia666 »

igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 12:22
gods bidness pisze: 09 kwie 2026, 12:14 A co jest złego w tym "panczu”? Zwłaszcza jak cała jego siła ciężkości osadzona jest w kolejnym wersie, który tu już nie jest wklejony?
Nawet jeśli weźmiemy pod uwagę wers z windą, to jest to nawinięte w tak zniewieściały, pozbawiony jakiejkolwiek charyzmy sposób, że wydźwięk tego nie zmienia mojego postrzegania w żaden sposób. Rzeczywiście, biję się w pierś, bo zapomniałem o tym kolejnym wersie i miało to potencjał na mocną rzecz, ale nie można tego nawinąć w taki sposób, bo jak widać nawet tego nie zapamiętałem.
kontrapunkt: mnie wers z windą mega podnieca a podniecają mnie tylko męscy mężczyźni więc jest to skrajnie niezniewieściały wers :v
https://www.youtube.com/@jaariaaurelia - NAGRYWAM NA JUTUBE :DDD :rotfl:
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

gdzie ankieta kto wygrywa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Przepraszam, już dodałem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

młody Hilton, to co zaraz będę jadł, jеdzie windą
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
cudak19

Post autor: cudak19 »

A to nie jest tak że na te popkillery to trzeba mieć zaproszenie jakieś? Ja bym się nie zdziwił jeśli natali by nie zaprosił usera kinny zimmer bo nie ma żadnej nominacji + konflikt...

Jedyne co to nam mówi to że mati natali jest po stronie okiego :nonono:
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

licze, ze jednak ktos go tylnymi drzwiami wpusci a potem okaze sie ze to ustawka obu stron
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

cudak19 pisze: 09 kwie 2026, 17:35 A to nie jest tak że na te popkillery to trzeba mieć zaproszenie jakieś? Ja bym się nie zdziwił jeśli natali by nie zaprosił usera kinny zimmer bo nie ma żadnej nominacji + konflikt...

Jedyne co to nam mówi to że mati natali jest po stronie okiego :nonono:
kolejny powód żeby wspierać tego drugiego estrogeniarza
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

yungXpaproch pisze: 07 kwie 2026, 15:55 no konkretna cweloza tu jest uprawiana i to najlepsze co mozna powiedziec
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Starcie dwóch chłopów po 170 cm i 60 kg wagi byłoby interesujące, gdyby się nazywali Mayweather i Pacquiao, a my byśmy żyli w 2012. Jest 2026 a to Oki i Zimmer, których pewnie z ewentualnej szarpaniny na Popkillerach rozdzieli Bambi, prosząc Darka by się uspokoił.
Awatar użytkownika
berlin

Post autor: berlin »

Jak Peja w '09
Peja mention 💪💪💪

Szkoda, że Rychu nie odpalił się o użycie ksywy.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Ciekawe czy kruche ego Tedego pozwoli mu przemilczeć tę pośrednią zniewagę. Już nawet nie chodzi o to, że Peja go upokorzył a Darek przypomniał, tylko o to, że Oki metaforycznie postawił Zimmera obok niego, tego różowego, zniewieściałego chłopca. Trzeba będzie początek lajwa odpalić o 19.
Awatar użytkownika
cudak19

Post autor: cudak19 »

igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 17:50 Starcie dwóch chłopów po 170 cm i 60 kg wagi byłoby interesujące, gdyby się nazywali Mayweather i Pacquiao, a my byśmy żyli w 2012. Jest 2026 a to Oki i Zimmer, których pewnie z ewentualnej szarpaniny na Popkillerach rozdzieli Bambi, prosząc Darka by się uspokoił.
Mów co chcesz ale dla mnie to by było sto razy zabawniejsze od freak fightów i kupiłbym normalnie ppv
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

oldschool pisze: 09 kwie 2026, 15:18
ART pisze: 09 kwie 2026, 14:39 a jak oki go rozjebie to co wtedy
swojo drogo niezla wajcha poszla ciekawe czy oki ma jeszcze szanse odzyskac prowadzenie w beefie wsrod fanow rap muzik
Pamiętam, że kilka lat temu zaskoczyłem się, że Kinny Zimmer na klipie normalnie śmigał z kaloryferem na brzuchu, a myślałem, że to chudy szczur. W ostatnie 2-3 lata dużo się mogło zmienić, bo nie bardzo oglądam klipy ani jednego ani drugiego, a prywatnie zamiast sportem mogli zajmować się głównie ćpaniem, ale gdyby się okazało, że fizycznie zdominowałby różowy, to nie byłbym jakoś zdziwiony. A przynajmniej byłoby śmiesznie.
nono, na benz-dealerze mial dojebana forme
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

ariusia666 pisze: 09 kwie 2026, 16:20
igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 12:22
gods bidness pisze: 09 kwie 2026, 12:14 A co jest złego w tym "panczu”? Zwłaszcza jak cała jego siła ciężkości osadzona jest w kolejnym wersie, który tu już nie jest wklejony?
Nawet jeśli weźmiemy pod uwagę wers z windą, to jest to nawinięte w tak zniewieściały, pozbawiony jakiejkolwiek charyzmy sposób, że wydźwięk tego nie zmienia mojego postrzegania w żaden sposób. Rzeczywiście, biję się w pierś, bo zapomniałem o tym kolejnym wersie i miało to potencjał na mocną rzecz, ale nie można tego nawinąć w taki sposób, bo jak widać nawet tego nie zapamiętałem.
kontrapunkt: mnie wers z windą mega podnieca a podniecają mnie tylko męscy mężczyźni więc jest to skrajnie niezniewieściały wers :v
Wracaj do swojego tematu z tym pedalstwem
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ten post jest mniej pedalski od całego beefu.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

SWN pisze: 09 kwie 2026, 16:06 Jeśli Zimmermann i tak nie miał w planach być na dzisiejszych popkillerach, bo ani nie ma tam do niczego nominacji, ani nie będzie grał znów porywającego koncertu w przerwie, to nawet dobry plan Okiego.

Publicznie wyzwał oponenta do starcia? No wyzwał.

Podał wyraźnie miejsce i czas? No podał.

Uwzględnił fakt, że dał mu na dotarcie jakieś 24h gdzie oponent może być równie dobrze zajęty na drugim końcu planety i chciałby, ale nie da rady? Chuj to kogo będzie obchodzić, w eter pójdzie że się obsrał i nie pojawił.

Oczywiście działa to w dwie strony i jeśli Zimmermann tam przyjdzie, zbije pione z Ematejem i powie napij się Mateusz jesteś jakiś spięty no elo jestem i co, to zaplusuje, bo wiadomo że żadnej listwy przed kamerami mu jeżyk nie wypłaci, także na miejscu Kinnego wybierałbym właśnie outfit i zapierdalał do Warszawy czy gdzie tam to jest.
popkillery = debata w końskich
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Czy Kinny na pierwszym dissie podjebał patenty na taniec i bit od Kendricka?

Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

szacunek za to pytanie
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

cudak19 pisze: 09 kwie 2026, 18:13
igorzastyy pisze: 09 kwie 2026, 17:50 Starcie dwóch chłopów po 170 cm i 60 kg wagi byłoby interesujące, gdyby się nazywali Mayweather i Pacquiao, a my byśmy żyli w 2012. Jest 2026 a to Oki i Zimmer, których pewnie z ewentualnej szarpaniny na Popkillerach rozdzieli Bambi, prosząc Darka by się uspokoił.
Mów co chcesz ale dla mnie to by było sto razy zabawniejsze od freak fightów i kupiłbym normalnie ppv
Sędzia Jarosz już na obiekcie, Oki tejpowany, czekamy aż Mateusz Natali nada rangę cwel Kinny Zimmer Kinniemu Zimmerowi
ODPOWIEDZ