[beef] Oki vs Kinny Zimmer

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa?

Oki
2
2%
Kinny Zimmer
67
60%
Hip-hop przegrywa
43
38%

Liczba głosów: 112

Awatar użytkownika
igorzastyy

Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer

Post autor: igorzastyy »

gods bidness pisze: wczoraj, 12:14 A co jest złego w tym "panczu”? Zwłaszcza jak cała jego siła ciężkości osadzona jest w kolejnym wersie, który tu już nie jest wklejony?
Nawet jeśli weźmiemy pod uwagę wers z windą, to jest to nawinięte w tak zniewieściały, pozbawiony jakiejkolwiek charyzmy sposób, że wydźwięk tego nie zmienia mojego postrzegania w żaden sposób. Rzeczywiście, biję się w pierś, bo zapomniałem o tym kolejnym wersie i miało to potencjał na mocną rzecz, ale nie można tego nawinąć w taki sposób, bo jak widać nawet tego nie zapamiętałem.
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Eripe by przejebał z Kinnym
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
manymanecki

Post autor: manymanecki »

Dzwonisz do niej — piąta rano, bo Ci się coś ujebało
Spytaj swojej dziewczyny, czy jej się to podobało
oraz
Zaczepiasz dziewczynę, by ktoś w ogóle chciał to klikać (klikać)
czyli kinny ruchal bambi, dla mnie beef jest skonczony i na miejscu okiego bym zniknal z internetu na chwile
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

manymanecki pisze: wczoraj, 12:33 czyli kinny ruchal bambi, dla mnie beef jest skonczony i na miejscu okiego bym zniknal z internetu na chwile
Nie chce mi się wierzyć, że beef się toczy o tą Łilme
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
igorzastyy

Niezależni badacze powinni przeprowadzić analizę, czy ci którzy propsują Zimmera w tym temacie, to ci sami osobnicy, którzy oddali głos na Bambi w temacie "Najbardziej ruchable raperka". Jeśli tak to istnieje prawdopodobieństwo, że zaniżają wartość dissu Okiego z zawiści, zazdrości, bo chcą mieć Bambi a nie mają.
Awatar użytkownika
manymanecki

igorzastyy pisze: wczoraj, 12:40 Niezależni badacze powinni przeprowadzić analizę, czy ci którzy propsują Zimmera w tym temacie, to ci sami osobnicy, którzy oddali głos na Bambi w temacie "Najbardziej ruchable raperka". Jeśli tak to istnieje prawdopodobieństwo, że zaniżają wartość dissu Okiego z zawiści, zazdrości, bo chcą mieć Bambi a nie mają.
tym tokiem myslenia to oboje ja ruchali wiec sie wyrownuje ale to niech przeanalizuje niezalezni badacze
Awatar użytkownika
igorzastyy

Istnieje też prawdopodobieństwo, że Zimmer chciałby ją mieć na dłużej, tak jak ma Oki. Może się zadurzył po tym razie. O tym świadczyłyby telefony w środku nocy do Michaliny.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

Każdy ruchał kiedyś mordko w życiu już goblina
fakojdg

Post autor: fakojdg »

Weź tam igorzasty zwal se konika do Bambiny to może ci przejdzie ta braterska miłość do oskarka bo nie da się czytać twojego lizania stópek :damn:
Kinny 1:0 jest mięso jest dobrze nawijka trochę gejowata ale nadal mniej niż jezyka. Ciekawe czy dziś na popkillerach oki zwali mu listwę na dziąsło na chuj ci kamizelka jak nie walisz nigdy z ostrej :wall:
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Stykną się końcówkami na zgodę
Popi.jaku
Awatar użytkownika
manymanecki

fakojdg pisze: wczoraj, 13:05 Ciekawe czy dziś na popkillerach oki zwali mu listwę na dziąsło na chuj ci kamizelka jak nie walisz nigdy z ostrej :wall:
kurwa w sumie to byloby zajebiste ale nigdy nic sie nie dzieje i pewnie wejda oboje na scene i zapowiedza kolaboracje na albumie PRODUKT/FURIA i ze mozna skladac preordery
Awatar użytkownika
igorzastyy

fakojdg pisze: wczoraj, 13:05 Weź tam igorzasty zwal se konika do Bambiny to może ci przejdzie ta braterska miłość do oskarka bo nie da się czytać twojego lizania stópek :damn:
Kinny 1:0 jest mięso jest dobrze nawijka trochę gejowata ale nadal mniej niż jezyka. Ciekawe czy dziś na popkillerach oki zwali mu listwę na dziąsło na chuj ci kamizelka jak nie walisz nigdy z ostrej :wall:
Ale weź chłopie poczytaj moje posty z "Najbardziej ruchable raperka", w których podważam urodę Bambi, wróć tutaj i przeproś. I jakie kurwa stopy? Dlaczego pomyślałeś akurat o lizaniu stóp? Wbijasz tu i od razu z fetyszem swoim wyjeżdżasz. Umiaru trochę i przepraszaj raz dwa za te bzdury.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ten beef można skrócić jednym treściwym postem....

Spoiler
siemanko siemanko szybciutko bo czasu nie mam heniek słuchaj no to tyle bo czasu nie mam aha i szybciutko zelmer oki to tyle bo czasu nie mam na wakacjach jestem a no i kinny zimer a to zaraz słuchaj oki bambi pomidor popek sobota to tyle aaaaa i misiek konrad asymetria to tyle hehe pozdrawiam bo czasu nie mam na wakacjach jestem koledzy łódka grill weekend wakacje czasu nie mam słuchaj no oki bambi kinny zimer misiek konrad asymetria odwrocony fejk konta kto ma wiedzieć ten wie to tyle bo czasu nie mam pozdrawiam a no i bambi oki kinny zimr dis aha konrad popek stonoga misiek odwrocony prokurator asymetria szczuroking mielcarz wozniak stop pomowieniom 11 lat hehe siemanko szybciutko bo czasu nie mam pozdrawiam to tyle szybciutko bo na wakacjach jestem czasu nie mam mam swoje sprawy swoje życie kto ma wiedzieć ten wie pozdrawiam siema
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
fakojdg

Post autor: fakojdg »

igorzastyy pisze: wczoraj, 13:13
fakojdg pisze: wczoraj, 13:05 Weź tam igorzasty zwal se konika do Bambiny to może ci przejdzie ta braterska miłość do oskarka bo nie da się czytać twojego lizania stópek :damn:
Ale weź chłopie poczytaj moje posty z "Najbardziej ruchable raperka", w których podważam urodę Bambi, wróć tutaj i przeproś. I jakie kurwa stopy? Dlaczego pomyślałeś akurat o lizaniu stóp? Wbijasz tu i od razu z fetyszem swoim wyjeżdżasz. Umiaru trochę i przepraszaj raz dwa za te bzdury.
Nic nie będę czytał będziemy się napierdalac
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

DeDoK pisze: wczoraj, 12:51 Każdy ruchał kiedyś mordko w życiu już goblina
Nigdy więcej szarych myszek, zawsze już petardy
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
mainsieskonczyl

Post autor: mainsieskonczyl »

oki mial legendarna szanse nagrac diss w duecie ze swoja dupą a zamiast tego sie splakal jak frajer udajac prawilniaka, gratuluje mozgu jezyk

w zasadzie inne argumenty mnie nawet az tak nie obchodza bo to jest KO jak kinny nawinal w kreatywny sposob ze ruchal mu bambiszona a on w odpowiedzi na to tylko zapodal prawilniacka gadke typu ze "dziewczyny i mamusi to sie nie dotyka bo takie sa zasady ulicy", kiedy sami sie dopierdalali do tej sary bogu ducha winnej wczesniej xD

drugi najlepszy aspekt tego beefu jest taki ze ten cymbal nawet nie ma kanalu na yt gdzie moglby wrzucic dissa xD
Berka

Post autor: Berka »

Bujasz się z psami Żaby- czy tu właśnie poszedł atak na Żabsona?
DeDoK

Post autor: DeDoK »

tak, atak na twoje uszy bo jestes gluchy
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Mógł normalnie nawinąć, że młoda paluchowa lizała mu obsraną dupę, a ten się z nią całuje. Do tego o jeszcze jakimś takim znamieniu lub coś specyficznego co Bambo ma i chuj po grze. Oskarek psychicznie by nie wytrzymał.
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Drugi raz przesłuchałem z rapgeniusem bo do przedwczoraj chuj mnie oni obchodzili i jak beef się skończy sytuacja wróci do stanu poprzedniego, te 2 dissy Kinniego to chyba jedyne jego kawałki jakie usłyszałem xd

Oki rzucił wersy na oponenta ale nie odpowiedział na żaden poza tym że Quebo napisał mu freestyle, a kilka zarzutów mimo wszystko padło także słabo

no i skąd ma czejn bo na pewno nie z szejn
ODPOWIEDZ