Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)
Re: Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)
wyczesana muza rozumiesz, wyjebana w kosmos
nadal czekam na zdjęcia paragonu boxu, oszustwa podatkowe nie mogą mu wyjść na sucho
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- marmolad_k2
Nigdy nie jarał mnie koncept galatyki, a większość featów zagranicznych na polskich płytach jest absolutnie zbędna i od czapy (poza Soundkail).
Ale fanbejs Kłebonafide będzie walczył między sobą o te fanty
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
tybdo_yntogliw
"NORADRENALINA" letniaczek roku ofc, wielka szkoda że Quebo tak mało razy rapował na takich rzeczach jak "NATRĘTNE MYŚLI". Ofc za płytę i robienie z fanbase'u co chce props, wiadomo że sama zawartość muzyczna taka głupio-mądra. Raz fascynująca doborem gości i wykonaniem pomysłów, innym razem przaśna tak że co Ci typie we łbie szło xd
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Ej tutaj nie propsujemy muzyki bo juz doszlismy do wniosku ze ten pan nie robi dobrej muzyki tylko niektorzy (glusi) ludzie mysla ze robi dobra muzyke bo jest szum w okol niego, wiec piszemy tylko hejty moze gluchym sie oczy otworza hehe
Ja osobiscie nie wracam do tego w ogole nawet do noradrenaliny
Ja osobiscie nie wracam do tego w ogole nawet do noradrenaliny
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Bryx Fenrir
Całkiem niezły album. Generalnie chyba trochę za luźny ten format płyty, bo nie mogłem się jakoś wczuć, jak co jakiś czas leciał sam bit przez minutę. NORADRENALINA bardzo dobry kawałek, zdecydowanie wyróżniający się. Niestety reszta na różnym poziomie, słabo nie było, ale wracać nie będę. 4-/6
Kto w ogóle wraca do tego albumu, zerowy repeat value
Dodano po 3 minutach 31 sekundach:
Zakończeniem kariery zbudował większy hype na siebie (który już będzie trwał wiecznie) niż kiedykolwiek by wypracował dalej rapując
Dodano po 3 minutach 31 sekundach:
Zakończeniem kariery zbudował większy hype na siebie (który już będzie trwał wiecznie) niż kiedykolwiek by wypracował dalej rapując
Światem kręcą pieniądze
jak przyjdzie lato to pewnie wrócę z raz na tarasie odpalę sobie pijąc drinka w jakuzzi noradrenalina albo tytułowy kawałek, ale fakt - nie wracam za często
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora