Peja

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
DoubleB

Re: Peja

Post autor: DoubleB »

ale tu hujowe kurwy macie :joint:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Burak pisze: 08 kwie 2026, 9:57 Peja zaczął szukać pocieszenia wśród nastoletnich dziewczyn. Jego starania okazały się jednak bezskuteczne. Żadna z dziewczyn mu nie uległa. To go najwyraźniej jeszcze bardziej zezłościło.
Hahahaha mimo że koleś był fejmowy jak chuj w tamtym czasie, to żadna nie chciała oglądać tej brzydkiej mordy dłużej niż to konieczne, a co dopiero pójść w ślinę czy rozłożyć nogi

Beka z penera
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Cudowny jest to artykuł, a redaktor Seeb powinien był wtedy dostać posadę w Fakcie, bo relacja ze zdjęciami wybitna.
stachu

Post autor: stachu »

no to tymbardziej trafnie go Jacek wyjasnil, nazywajac zachowania Rycha zenada. A jeszcze wieksza zenada jest to, ze pozostala czesc sceny tego bronila.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Lecz to jego pojebańca dziwka zaraziła ospą
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

A ta kurwa mówi, że ma okres
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Haczapurjan pisze: 08 kwie 2026, 10:11
Burak pisze: 08 kwie 2026, 9:57 Peja zaczął szukać pocieszenia wśród nastoletnich dziewczyn. Jego starania okazały się jednak bezskuteczne. Żadna z dziewczyn mu nie uległa. To go najwyraźniej jeszcze bardziej zezłościło.
Hahahaha mimo że koleś był fejmowy jak chuj w tamtym czasie, to żadna nie chciała oglądać tej brzydkiej mordy dłużej niż to konieczne, a co dopiero pójść w ślinę czy rozłożyć nogi

Beka z penera
Bo ciebie nie było, od razu byś się wypiął jak lubieżna suka przed jeżyckim księciem, a tak musiał twoją matkę w burdelu obracać. :cool:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Obniżyłeś loty, masz lepsze szpileczki w swoim arsenale, postaraj się bardziej
Awatar użytkownika
gods bidness

Pozdrów mamę, Ryś wciąż ją pamięta.

Obrazek
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Mocno ci musiałem beret zryć tym, że konsekwentnie wytykałem ci love-hate relationship z Jacentym :rotfl:
Jeszcze pamiętam ten post jak uszami klaskałeś, że rzuciłeś donejta z pytaniem i Jacek ci odpowiedział podjarany.
Tylko kto tu był podjarany :rotfl:
Oj lubisz być cwelony wnusiu, lubisz
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Przecież to nie peja go pobił tylko Charlie P, było wyjaśniane dawno.
Awatar użytkownika
gods bidness

Haczapurjan pisze: 08 kwie 2026, 13:54 Mocno ci musiałem beret zryć tym, że konsekwentnie wytykałem ci love-hate relationship z Jacentym :rotfl:
Jeszcze pamiętam ten post jak uszami klaskałeś, że rzuciłeś donejta z pytaniem i Jacek ci odpowiedział podjarany.
Tylko kto tu był podjarany :rotfl:
Oj lubisz być cwelony wnusiu, lubisz
Oj szybko ci przeszło udawanie pseudodystansiku. Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzaka :lol:
MetinowyGosu

Post autor: MetinowyGosu »

gods bidness pisze:Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzaka
daj linka :lol:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

gods bidness pisze: 08 kwie 2026, 14:08 Oj szybko ci przeszło udawanie pseudodystansiku. Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzaka
Pysiek, to zwykła konstatacja. Bawi mnie po prostu jak już nawet forumowicze określają cię mianem "tedologa", a jednocześnie projektujesz na innych robienie fellatio Wieprzowi. To nie ja zakładałem przekrojowy temat o dyskografii Tedzika, to nie ja sypałem mu donejty na lajwach i to nie ja wbijam szpilki Tedzikowi w każdym możliwym temacie, którego zresztą intencją jest wbicie mu szpilki (jak ten ostatni temat z "hamowaniem" cudzej kariery czy jakoś tak :rotfl:). Przyznaj po prostu, że masz ochotę na chapanie dzidy z Wielkiego Joł, po co dłużej z tym walczyć? :rotfl:
Awatar użytkownika
gods bidness

Haczapurjan pisze: 08 kwie 2026, 14:27 to nie ja sypałem mu donejty na lajwach
:eek:
Ty to ładnie jesteś odklejony żeby takie bzdury wymyślać. Już prędzej tobie bym donejta rzucił na datezone.

Znieść po prostu nie mogłeś, jak tylko coś krytycznego o nim napisałem. Pisałem o pezetach, sokołach, eldokach tego świata, to cie nie było. Jak pisałem o teduuuuuniuuuu wieeesz, to było dobrze dopóki było to pozytywne, ale jak tylko coś negatywnego, to zaraz przylecisz coś pierdolić o niespełnionych miłościach. I tak od pół roku, to się w końcu doczekałeś atencji.

Po prostu musisz wydorośleć w końcu i zrozumieć, że to tylko raper, a nie żaden twój mężczyzna.

Dodano po 44 sekundach:
MetinowyGosu pisze: 08 kwie 2026, 14:14
gods bidness pisze:Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzaka
daj linka :lol:
Wrzuć mu hapajsiurczan bo mi się nie chce szukać. Zresztą po co ci to? Chcesz mu dokuczać?! Tak nie wolno.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

gods bidness pisze: 08 kwie 2026, 14:46 Już prędzej tobie bym donejta rzucił na datezone
A to dziękuję
gods bidness pisze: 08 kwie 2026, 14:46 Znieść po prostu nie mogłeś, jak tylko coś krytycznego o nim napisałem. Pisałem o pezetach, sokołach, eldokach tego świata, to cie nie było. Jak pisałem o teduuuuuniuuuu wieeesz, to było dobrze dopóki było to pozytywne, ale jak tylko coś negatywnego, to zaraz przylecisz coś pierdolić o niespełnionych miłościach. I tak od pół roku, to się w końcu doczekałeś atencji.

Po prostu musisz wydorośleć w końcu i zrozumieć, że to tylko raper, a nie żaden twój mężczyzna.
Nerwowe tłumaczonko. Nikomu nie poświęcałeś tyle uwagi co Tedolfowi. Rzekłbym wręcz, że to jakaś niezdrowa fascynacja.
gods bidness pisze: 08 kwie 2026, 14:46 Wrzuć mu hapajsiurczan bo mi się nie chce szukać. Zresztą po co ci to? Chcesz mu dokuczać?! Tak nie wolno.
Przecież Mahomet dobrze wie co i jak tylko głupa pali
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

DoubleB pisze: 08 kwie 2026, 9:58 ale tu hujowe kurwy macie :joint:
Jeblem na głos z tego fragmentu :rotfl:
Awatar użytkownika
gods bidness

Haczapurjan pisze: 08 kwie 2026, 14:51 Nikomu nie poświęcałeś tyle uwagi co Tedolfowi. Rzekłbym wręcz, że to jakaś niezdrowa fascynacja.
Nawet jeśli by to była prawda, to chuj ci do tego. A Ty latasz ze mną od pół roku, powtarzasz w kółko jedno i to samo, i jeszcze śmiesz coś pierdolić o niezdrowej fascynacji?
Co za typ smutny. :lol:
Awatar użytkownika
Haczapurjan

gods bidness pisze: 08 kwie 2026, 16:05 Nawet jeśli by to była prawda, to chuj ci do tego
Dziękuję, że w końcu się otworzyłeś. Cel osiągnięty. Teraz możesz wrócić do podgryzania i nabijania fejmu Haczapurjankowi kochanemu onemu
Awatar użytkownika
gods bidness

To też w ogóle znamienne, że tyle o niespełnionej miłości pisze typ, co się tłumaczy drugiemu, że nie jest smutnym incelem, bo "próbuje podrywać" prostytutki na datezone. :bag:

Nie mam serca ci chyba dokuczać.
Haczapurjan pisze: 08 kwie 2026, 16:13 Cel osiągnięty
Nie to tak nie działa. Nie tędy droga. Tym sobie nie skompensujesz niczego. :cry:
ODPOWIEDZ