Peja
Re: Peja
ale tu hujowe kurwy macie 
- Haczapurjan
Hahahaha mimo że koleś był fejmowy jak chuj w tamtym czasie, to żadna nie chciała oglądać tej brzydkiej mordy dłużej niż to konieczne, a co dopiero pójść w ślinę czy rozłożyć nogi
Beka z penera
- igorzastyy
Cudowny jest to artykuł, a redaktor Seeb powinien był wtedy dostać posadę w Fakcie, bo relacja ze zdjęciami wybitna.
-
nescafeklasyg
Lecz to jego pojebańca dziwka zaraziła ospą
- gods bidness
Bo ciebie nie było, od razu byś się wypiął jak lubieżna suka przed jeżyckim księciem, a tak musiał twoją matkę w burdelu obracać.Haczapurjan pisze: ↑08 kwie 2026, 10:11Hahahaha mimo że koleś był fejmowy jak chuj w tamtym czasie, to żadna nie chciała oglądać tej brzydkiej mordy dłużej niż to konieczne, a co dopiero pójść w ślinę czy rozłożyć nogi
Beka z penera
- Haczapurjan
Obniżyłeś loty, masz lepsze szpileczki w swoim arsenale, postaraj się bardziej
- gods bidness
Pozdrów mamę, Ryś wciąż ją pamięta.

- Haczapurjan
Mocno ci musiałem beret zryć tym, że konsekwentnie wytykałem ci love-hate relationship z Jacentym
Jeszcze pamiętam ten post jak uszami klaskałeś, że rzuciłeś donejta z pytaniem i Jacek ci odpowiedział podjarany.
Tylko kto tu był podjarany
Oj lubisz być cwelony wnusiu, lubisz
Jeszcze pamiętam ten post jak uszami klaskałeś, że rzuciłeś donejta z pytaniem i Jacek ci odpowiedział podjarany.
Tylko kto tu był podjarany
- Oportunistycznyebaka
Przecież to nie peja go pobił tylko Charlie P, było wyjaśniane dawno.
- gods bidness
Oj szybko ci przeszło udawanie pseudodystansiku. Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzakaHaczapurjan pisze: ↑08 kwie 2026, 13:54 Mocno ci musiałem beret zryć tym, że konsekwentnie wytykałem ci love-hate relationship z Jacentym![]()
Tylko kto tu był podjarany![]()
-
MetinowyGosu
daj linkagods bidness pisze:Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzaka
- Haczapurjan
Pysiek, to zwykła konstatacja. Bawi mnie po prostu jak już nawet forumowicze określają cię mianem "tedologa", a jednocześnie projektujesz na innych robienie fellatio Wieprzowi. To nie ja zakładałem przekrojowy temat o dyskografii Tedzika, to nie ja sypałem mu donejty na lajwach i to nie ja wbijam szpilki Tedzikowi w każdym możliwym temacie, którego zresztą intencją jest wbicie mu szpilki (jak ten ostatni temat z "hamowaniem" cudzej kariery czy jakoś takgods bidness pisze: ↑08 kwie 2026, 14:08 Oj szybko ci przeszło udawanie pseudodystansiku. Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzaka
- gods bidness
Ty to ładnie jesteś odklejony żeby takie bzdury wymyślać. Już prędzej tobie bym donejta rzucił na datezone.
Znieść po prostu nie mogłeś, jak tylko coś krytycznego o nim napisałem. Pisałem o pezetach, sokołach, eldokach tego świata, to cie nie było. Jak pisałem o teduuuuuniuuuu wieeesz, to było dobrze dopóki było to pozytywne, ale jak tylko coś negatywnego, to zaraz przylecisz coś pierdolić o niespełnionych miłościach. I tak od pół roku, to się w końcu doczekałeś atencji.
Po prostu musisz wydorośleć w końcu i zrozumieć, że to tylko raper, a nie żaden twój mężczyzna.
Dodano po 44 sekundach:
Wrzuć mu hapajsiurczan bo mi się nie chce szukać. Zresztą po co ci to? Chcesz mu dokuczać?! Tak nie wolno.MetinowyGosu pisze: ↑08 kwie 2026, 14:14daj linkagods bidness pisze:Po tym jak się tłumaczyłeś przed anonimem z internetu, że nie jesteś prawiczkiem nikogo już nie nabierzesz na zgrywanie luzaka![]()
- Haczapurjan
A to dziękuję
Nerwowe tłumaczonko. Nikomu nie poświęcałeś tyle uwagi co Tedolfowi. Rzekłbym wręcz, że to jakaś niezdrowa fascynacja.gods bidness pisze: ↑08 kwie 2026, 14:46 Znieść po prostu nie mogłeś, jak tylko coś krytycznego o nim napisałem. Pisałem o pezetach, sokołach, eldokach tego świata, to cie nie było. Jak pisałem o teduuuuuniuuuu wieeesz, to było dobrze dopóki było to pozytywne, ale jak tylko coś negatywnego, to zaraz przylecisz coś pierdolić o niespełnionych miłościach. I tak od pół roku, to się w końcu doczekałeś atencji.
Po prostu musisz wydorośleć w końcu i zrozumieć, że to tylko raper, a nie żaden twój mężczyzna.
Przecież Mahomet dobrze wie co i jak tylko głupa paligods bidness pisze: ↑08 kwie 2026, 14:46 Wrzuć mu hapajsiurczan bo mi się nie chce szukać. Zresztą po co ci to? Chcesz mu dokuczać?! Tak nie wolno.
- gods bidness
Nawet jeśli by to była prawda, to chuj ci do tego. A Ty latasz ze mną od pół roku, powtarzasz w kółko jedno i to samo, i jeszcze śmiesz coś pierdolić o niezdrowej fascynacji?Haczapurjan pisze: ↑08 kwie 2026, 14:51 Nikomu nie poświęcałeś tyle uwagi co Tedolfowi. Rzekłbym wręcz, że to jakaś niezdrowa fascynacja.
Co za typ smutny.
- Haczapurjan
Dziękuję, że w końcu się otworzyłeś. Cel osiągnięty. Teraz możesz wrócić do podgryzania i nabijania fejmu Haczapurjankowi kochanemu onemu
- gods bidness
To też w ogóle znamienne, że tyle o niespełnionej miłości pisze typ, co się tłumaczy drugiemu, że nie jest smutnym incelem, bo "próbuje podrywać" prostytutki na datezone.
Nie mam serca ci chyba dokuczać.

Nie mam serca ci chyba dokuczać.
Nie to tak nie działa. Nie tędy droga. Tym sobie nie skompensujesz niczego.