Użytkownik Jasek pięknie to opisał, tyczy się to całej twórczości miłego Pana ze Spółdzielni, ktorej zwieńczenie mamy obecnie
Sobota - Sobotaż (2009)
- Oportunistycznyebaka
Re: Sobota - Sobotaż (2009)
A to można było słuchać tylko Hemp Gru albo Soboty? Dobrze że o tym wtedy nie wiedziałemoKulTywowany pisze: ↑06 kwie 2026, 14:53No wiadomo trawka zajawka i hwdp to moje życie tak to moja drogaazar pisze: ↑05 kwie 2026, 20:47Jak to wychodziło miałem 16 i zawsze mówiliśmy znajomym, żeby wyłączyli to gówno, Ty pewnie mentalnie masz dalej 16 jeśli uważasz że to było świeże xD w ciuchach powiedz gdzieś jest hajs dzxxxwko też chodziłeś nucąc była była moim ideałem? Nieraz tandeta jest tak tandetna że jaranie się nią świadczy o totalnym braku gustu oraz rozumu i godności człowieka i słuchanie rapera sobota to właśnie ten przypadek.resurrection pisze: ↑05 kwie 2026, 2:32 Z ciekawości, ile masz lat? Bo Sobota jak wychodził, to bardzo wyróżniał się na scenie brzmieniowo i w swoim czasie coś tam bengerowego brzmienia wniósł razem z Matheo
Lepsze było co nie
Jeśli wciąż nie rozumiesz, to @Jasek pięknie wyjaśnił temat
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- oKulTywowany
Będzie recka na kanale?
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
No i elegancko, tyle razy Sobotaż się pojawiał w innych dyskucjach że szkoda aby nie miał dedykowanej recenzji.
Dodam jeszcze że jest to jedna z nielicznych płyt wydanych w Stoprocent która ma dobry mix/master - wszystko brzmieniowo tu bangla jak trzeba.
Dodam jeszcze że jest to jedna z nielicznych płyt wydanych w Stoprocent która ma dobry mix/master - wszystko brzmieniowo tu bangla jak trzeba.
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
Zajebista płyta, szczególnie flow Soboty i bity Matheo. W tekstach jest sporo bekowych linijek ale ogólnie tak średnio lirycznie. Wynagradza to sposób ich podania na podkładach petardach.