[beef] Oki vs Kinny Zimmer
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
Może i Kinny uprawiał stosunek seksualny z Bambi, ale to Oki miał swoją ksywę na jej dupie jego własności a nie on.
W ogóle co to za argument, jeżeli to nie była zdrada, to bardziej pokazuje Zimmera w złym świetle że wolała Okiego od Kinniego, a w ogóle to ja mam 30 lat, czemu ja się takimi rzeczami interesuje i rozkminiam
W ogóle co to za argument, jeżeli to nie była zdrada, to bardziej pokazuje Zimmera w złym świetle że wolała Okiego od Kinniego, a w ogóle to ja mam 30 lat, czemu ja się takimi rzeczami interesuje i rozkminiam
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
I co kiedy ten okinsyn odpowiada
- SieKurwaNieInteresuj
- gods bidness
Teraz czas na argument OKI:Burak pisze: ↑07 kwie 2026, 16:08 Może i Kinny uprawiał stosunek seksualny z Bambi, ale to Oki miał swoją ksywę na jej dupie jego własności a nie on.
"To moja własność, ty żeś tylko wypożyczał"
-
georgefloyd
Zgadzam się w stu procentach. Odkąd tibia przestała być wiodącą grą świat zszedł na psy. Dzieciaki nie potrafią dziś obejrzeć filmu, który trwa 20 minut, a kiedyś skillowało się na jebanych slime’ach po 10 godzin dziennie.
dużo więcej nie masz niż oniBurak pisze: ↑07 kwie 2026, 16:08 Może i Kinny uprawiał stosunek seksualny z Bambi, ale to Oki miał swoją ksywę na jej dupie jego własności a nie on.
a może kinny uprawiał stosunek z okim, przecież to jest bardziej prawdopodobne
Śnieg Garbatym Nosom
Młodego G z Gdyni, co jego stary na perkusji kiedyś grał też nie będzie do pomocy, a to jedyny mag będący w stanie zneutralizować BRO jednym czarem
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
- oKulTywowany
Na tym Hotelu Mafija 3 to tam nieźle Bambi była jebana
I nie chodzi o seksy
Oki źle zinterpretował że podstawową sztuką przetrwania w harcerstwie jest dzielenie sie ciepłem własnego ciała
I nie chodzi o seksy
Oki źle zinterpretował że podstawową sztuką przetrwania w harcerstwie jest dzielenie sie ciepłem własnego ciała
This page is no longer available.
Dwóch raperów się biję, a najbardziej na tym cierpi Bambi 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
-
forcerfromdesert
Chodzi o te wersyBurak pisze: ↑07 kwie 2026, 11:10 Oski w numerze shoota z dzisiejszej epki przewinął:Kinny Zimmer wcześniej go zaczepił w numerze Patrzą na nas:Plagiat to te Twoje stilo, jakich już słyszałem milion. Jeśli już tak bardzo chcesz, mogę Ci dać Oskara. Za rolę, ha, którą Ci napisał Bia(łas). Tylko przygotuj przemowę, żeby w niej nie kłamać. Tak jak oni, gdy niby nie chcieli mnie wydaćWedług Glamrapu w numerze Okiego są też strzały w Patokalipse:Mamy na twarzy brokat, a ja czuję Twój zapach. Włosy masz spięte w koka (Kok), wciskasz mi bucha z vapa (Vap). Chcesz mnie odobserwować? A co, Ty @spietadresiara?Więcej info: https://glamrap.pl/oki-dissuje-kinnyego ... sbm-label/A słuchałem, co gada, później chciał mnie łamać. Już nie mam idola i nawet rywala. Myślał, że jestem na sezon jak kanapka Drwala. Czcili tamten rap, dziś za postawę z niego chcą mnie karać. Dobrze wiem, na ile mogę sobie w nim pozwalać
Czy dojdzie do pobić? Do strzelanin? Czy Bambi jest bezpieczna?
Jeśli już tak bardzo chcesz, mogę Ci dać Oskara (Aaa) <dźwięki cwela>
Za rolę, harcerza, którą Ci napisał Bia(łas)
Czy Kinny Zimmer nawija w dissie, że miał koszmar senny i po przebudzeniu napisał o 3AM do Bambi czy wszystko okej?
Kiedy ta sama Bambi już była z innym chłopem?
Kiedy ta sama Bambi już była z innym chłopem?
Fagata z Leosią kłóciły się o kutasa Błońskiego, a Oki i jakiś cwel kłócą się o ruchanie Bambi, props
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Specjalnie wróciłem żeby napisać że przegraliśmy jako kultura hiphop i jako starsze pokolenie skoro nie udało nam się zniszczyć w zarodku takich cweli.
Niech pomarańczowy orangutan rzuca te atomówki bo nie ma nadzieji dla tego świata.
Niech pomarańczowy orangutan rzuca te atomówki bo nie ma nadzieji dla tego świata.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia