W.E.N.A.

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Re: W.E.N.A.

Post autor: bronek »

Nowa goscinka

Dodano po 19 godzinach 1 minucie 45 sekundach:
Jest tez klip:

przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

ten vbs asłuchalny
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

niby asluchalny ale tysiace ludzi go slucha z przyjemnoscia
Co do zwroty bohatera tematu to gdyby jakies lepsze barsy napisal to bylaby topka jego zwrotek, bo sama przewozka tu jest on 🔝
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

bronek pisze: 27 wrz 2025, 14:54 niby asluchalny ale tysiace ludzi go slucha z przyjemnoscia
gauss miał rację i zawsze znajdą się takie osoby. Props VBS za robienie tego tak chujowo i zarabianie pitosu
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Ale @kpsn przypomnial numer na fb :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

to ja przypomnę kompromitacje KPSNa na forum viewtopic.php?p=177172#p177172 i już nie zajmuje linii
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Czemu kompromitacje?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

zarejestrował się na forum żeby tylko napisać że go forum nie obchodzi, a w ogóle to ślizg tylko papierowy/kadłubowy
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

normalny chlopak zaden odmieniec, kazdy ma prawo do tego aby nie lubic forumka :dunno: chociaz ta wzmianka o tym ze niektorzy pisza tu jedno a na koncertach zbijaja pione to zasmialem bo wyobrazalem sobie jak kpsn weryfikuje na koncercie jak zbija pione jaki nick na forumku zeby moc wydedukowac takie rzeczy :lol:
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Jak kogoś nie obchodzą opinie z forum, to raczej po prostu na nie nie wchodzi i nie zakłada konta tylko po to żeby obwieścić że opinie z forum go nie interesują, ale to ty dzwonisz
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

moznaby to samo napisac ze to ty dzwonisz bo on nigdzie nie napisal ze go nie interesuja a nawet mowil ze czasami wbija wprawdzic co pisza ludzie ;) ehhhh burak burak trzeba czytac posty lepiej niz ja slucham zyto - pare zloty. No i jezeli dobrze zrozumialem to zrobil sobie konto zeby poprawic tytul plyty i przy okazji napisal co sadzi o postach

Kurde wbijam na forumek po X dniach nieczytania i dyskutuje o tym czy jakis randomowy post kpsna jest kompromitacja czy nie jprd co poszlo nie tak w moim zyciu moglem nie dopytywac tylko przytaknac (albo zignorowac post nie uzytkownika bo juz widze te smieszki heheszki) dla swietego spokoju :lol:
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

japidi, bronek, jakby CI ktoś wszedł do domu i napluł w twarz, to też pewnie wymyśliłbyś wymówkę, że owy osobnik w sumie to ledwo trafił, nawet nie celował, a tak w ogóle, to czuł się lamą
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kompromitacja cwela, ale życie go zweryfikowało. Gdzie jest dziś Ślizgawka, a gdzie KPSN?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Jose pisze: 03 lis 2025, 13:24 japidi, bronek, jakby CI ktoś wszedł do domu i napluł w twarz, to też pewnie wymyśliłbyś wymówkę, że owy osobnik w sumie to ledwo trafił, nawet nie celował, a tak w ogóle, to czuł się lamą
slizgawka to nie moj dom wiec nie naplul mi nikt w twarz w moim domu i nie jest to adekwatne porownanie ;) Na forumku tez raczej nie brak pisanych (zreszta przez was m.in.) w ofensywnym stylu postow o wszystkim, ale jak juz ktos tak napisze o forumku to nagle oburzenie i kompromitacja cwela?

Dodano po 43 sekundach:
oldschool pisze: 03 lis 2025, 13:25 Kompromitacja cwela, ale życie go zweryfikowało. Gdzie jest dziś Ślizgawka, a gdzie KPSN?
Chyba podobna liczba osob na swiecie wie o istnieniu tego i tego wiec remis w tym meczu :cool:
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

tak, bo on jest twórcą, a my hejterami, nie powinien zdradzać, że go to boli
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

zreszta jestem pierwszy ktory pisze jak mu sie ton wypowiedzi niektorych nie podoba wiec moglbym i tu napisac ze brak klasy tego uzytkownika ale tez nie bede przesadzal i wyzywal kogos kto nawet tego nie przeczyta bo nie obchodzi go to co tu o nim piszemy i nie czyta :D

Niech zdradza jakakolwiek emocje jaka chce zdradzic jezeli czuje taka potrzebe, my jako hejterzy tez chyba liczymy sie z tym ze mozna nas zhejtowac jak juz kogos hejtujemy tez, i tak samo jak wymagamy od tych ktorych hejtujemy tego aby ich to nie ruszalo lub zeby nie pokazywali ze ich to rusza to przeciez powinnismy tez od siebie tego samego wymagac co nie? Czy nie? (spojler: mysle ze zeby opuscic ta petle wystarczy miec troche wiecej wyrozumialosci z obu stron i wtedy nie bedzie trzeba sie oburzac/hejtowac w kolko nawzajem, ale jestemy tylko ludzmi wiec w sumie pewnie i tak to nieuniknione? Chuj go wie niech to jakis filozof rozkmini ja jestem za glupi na to)

Dodano po 7 minutach 39 sekundach:
ehhh ale nikt nie spropsowal tego fajnego numeru wyzej japididi :cry: Ale dziwnie sie slucha weny z takim innym glosem przez jakosc(? przydalby sie uzytkownik @SiNi zeby ocenic ja sie nie znam) nagrania
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

bronek pisze: 03 lis 2025, 12:18 Ale @kpsn przypomnial numer na fb :bowdown: :bowdown:
Zajebisty numer
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

bronek pisze: 03 lis 2025, 13:53 Ale dziwnie sie slucha weny z takim innym glosem przez jakosc
Dokładnie jest tak jak napisałeś, no i oczywiście fajny track tylko tak jak wspomniałeś brzmi brudno.
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Nowa goscinka
ngr

Post autor: ngr »

Tak zauważyłem jak sobie odświeżałem tą płytę, od początku czułem że słyszałem ten refren już gdzieś

(nie znalazłem tematu dla Dalekich Zbliżeń)

Kurde, lubie Wudoe, taki bardzo dobry ale nie wybitny raper, który trzyma poziom i nie szmaci się jakimiś celebryckimi jazdami
ODPOWIEDZ