Przydupasy w Polskim rapie
Re: Przydupasy w Polskim rapie
kacper hta to kali z temu
co to za przydupasy zabsona w chinskim nowym roku?
Nie no jak wypuścił w 2012 płytę Ghetto Sound to było to w sumie świeże w Polsce
Tutaj nawet autotjunka przykurwił
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
radioaktywnyodpad
Qlop to dla mnie definicja przydupasa, zawsze gdzieś tam się z boku kręcił, zawsze ubrany jak hiphopowiec z lat 2000 z bravo
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
- gods bidness
Jay Z przydupas Jaza O.
też tak kiedyś myślałem, ale im więcej gościnek od niego słucham tym bardziej doceniam jego barwę głosu i przewózkę, charyzmatyczny jestradioaktywnyodpad pisze: ↑06 kwie 2026, 9:35 Qlop to dla mnie definicja przydupasa, zawsze gdzieś tam się z boku kręcił, zawsze ubrany jak hiphopowiec z lat 2000 z bravo
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Swego czasu: Laikike1 - BobAir :V Mogę w sumie jescze dorzucić Kumosa/Qmosa u Ńemego.
Poza tym miałem wrażenie że DJ Chwiał to był taki przydupas Littlea. Little w Returnersach produkował te bity od A do Z, a Chwiał jedynie oceniał co zostaje, a co poprawić lub wyjebać. O skreczach tutaj nie mówię, bo to już inne zadania poza samą produkcją imo.
Poza tym miałem wrażenie że DJ Chwiał to był taki przydupas Littlea. Little w Returnersach produkował te bity od A do Z, a Chwiał jedynie oceniał co zostaje, a co poprawić lub wyjebać. O skreczach tutaj nie mówię, bo to już inne zadania poza samą produkcją imo.
-
forcerfromdesert
Lil Konon, Hype