Kotolga
Re: Kotolga
Abolutna królowa. Przemiła osoba.
Radzę zapisać bo zaraz może spaść jak wywiad u winiego
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Był jakiś konkretny powód, dlaczego wywiad u winiego został usunięty czy tak z dupy?
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
-
georgefloyd
Peja powiedział, że on kocha hip hop i ten hip-hop nienawidzi. Akurat tego nienawidzi i nie jest kibicem. Zagroził spoceńcowi, że przyjedzie mu wjebać do Warszawy gdy tylko utworzą nową linie autobusową łąki-dworzec PKS Poznań Główny jeżeli nie usunie wywiadu z hiphophead’em Kotolgą. A tak na poważnie to nasza emogirl wysprzęgliła się, że najebana typiara z „ruchał mnie rychu peja … na wilczaka dwa razy z kumplami w dupę cipę na koksie” to mamuśka Bambi. 

co xd
#edit
przesłuchałem wywiad, Kotolga fajna, zakręcona, nie do końca wie co się w okół niej dzieje, ale pozytywna osoba.
Za to prowadzący to totalna degrengolada. Mansplaininguje ja, diagnozuje, zadaje pytania z tezą bez kontekstu, zupełnie nie rezonuje z Kotolgą. Kompromitacja
#edit
przesłuchałem wywiad, Kotolga fajna, zakręcona, nie do końca wie co się w okół niej dzieje, ale pozytywna osoba.
Za to prowadzący to totalna degrengolada. Mansplaininguje ja, diagnozuje, zadaje pytania z tezą bez kontekstu, zupełnie nie rezonuje z Kotolgą. Kompromitacja
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2026, 13:15 przez Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- marmolad_k2
No dobrze, ale czemu do wpisu załączyłeś zdjęcie Palucha?