Jongmen
Re: Jongmen
rom nie cygan, ucz się kolego
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Chuj wie, jak mieszkałem drzwi w drzwi z cyganami, to dumni z tej nazwy byli
cztery żubry i dwie kurwy
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- TajfunMonsun
-
WesolyJozek
- TooMuchSmoke
Ale Jongmen to musi być jakiś gruby szponciciel. Siedzi od lat w tym dubaju, rozpierdala siano w luksusowych hotelach i lokalach. Nie z pierwszej łapanki wariacik, mob shit.
Dobrze wierci ponoć
Piącha widać wytrenowana od bicia, ale zaprosił kolegę żeby też trochę świata liznął, może podpatrzy coś przy okazji od tuptusia i obaj się dokształcą. Kto wie, może nawet tuptuś też powiercił coś dla odmiany
Piącha widać wytrenowana od bicia, ale zaprosił kolegę żeby też trochę świata liznął, może podpatrzy coś przy okazji od tuptusia i obaj się dokształcą. Kto wie, może nawet tuptuś też powiercił coś dla odmiany
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Jest i on
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- igorzastyy
Co by nie mówić to ma chociaż o czym rapować. Szkoda, że nie potrafi lepiej tego robić, a także lepiej ubierać tego w słowa, ale historia jest ciekawa, najbardziej zaciekawiła mnie cela polsko-serbsko-bośniacka. Mogło to rodzić konflikty na tle narodowościowym u współtowarzyszy niedoli, ale jak słychać było w porządku. Belgrad-Sarajewo-Warszawa wspólna sprawa.
Ale buja o kurwa, mam na sobie całego Tech Fleecaa i jest ostro, kolor czarny oczywiście
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
dobrze jongmen daje ostatnio, duda kutasa łap
świadomość swojej ignorancji
Afera wśród sztywnych ludzi
Czy Hanior może używać grypsery w wywiadzie? Czy nie może ale jako że cytuję słowa Jongmena to jest to zezwolone?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- igorzastyy
Największą atrakcją dla gitów z tego co zauważyłem, jest szukanie i wykręcanie sobie afer o byle gówno. Murem za Jongemenem, OG MC z Żyrardowa
Prawie masz rację, największą atrakcją jest grożenie sobie nawzajem penetracją
Popi.jaku
-
GaleriaSmiercFrajerm
-
WesolyJozek
Przeciez ten patus nie potrafi się wyslowic. Tyle jest warta resocjalizacja, posiedzial a potem wychodzi i fantazjuje o gwalceniu (?) Ciongmena za uzywanie slangu.
Zebrac wszystkich tych gitow i prawilniakow, dać jakieś dzidy i wysłać do banderowcow, niech maja jakieś mieso armatnie do walki z ruskimi
Zebrac wszystkich tych gitow i prawilniakow, dać jakieś dzidy i wysłać do banderowcow, niech maja jakieś mieso armatnie do walki z ruskimi
No ja pierdolę, czysty kabaret i plucie ludziom w twarz. Typ ma w bio czarno na białym, że był przydupasem i tarczą dla cwela i największej 60siony Masy w historii tego kraju. Chłop trzymał parasol nad naczelnym konfidentem, a teraz nagle odpala wizję, bierze głęboki oddech i zgrywa wielkiego kurwa profesora od prawilności i zasad grypsowania na wolności.
Pedryl po prostu lewaruje swoje zasięgi na fakcie, że robił za sługusa u gościa bez honoru, a teraz próbuje opchnąć tę farsę dzieciakom, żeby nabić sobie kabzę na wyświetleniach.
Pedryl po prostu lewaruje swoje zasięgi na fakcie, że robił za sługusa u gościa bez honoru, a teraz próbuje opchnąć tę farsę dzieciakom, żeby nabić sobie kabzę na wyświetleniach.
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
- igorzastyy
Ciekawe kto wygrał starcie Jongmen vs Sobota w ilości i jakości gitów na klipach. Konkretnie chodzi o utwory "Do spodu" i "Morda nie szklanka". W tym klipie Soboty główną rolę gra git Heniek, więc on robi za kilku, natomiast zawsze mnie ciekawiło kto zebrał mocniejszą ekipę. Wiem, że nie dostanę odpowiedzi na to pytanie i chuj w to, jebać.
- TooMuchSmoke
Kto ma wiedzieć ten wie, pozdrawiam sztywnych Ludzi. Teraz czasu nie mam, muszę lecieć.