MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
prime gejczi miałby łatwiutkie zwycięstwo ale w wieku 37 lat, będzie ciężko, stawiałbym na anglika
tez tak mysle, Gejczi prime juz ma za soba, jak walka znajdzie sie w parterze to z jego tendencja do oddawania plecow moze zostac uduszony jak pies
- checollada
Paddy odważna taktyczna decyzja, żeby spróbować 0 raz obalić Gaetheje, ale dzięki temu wyszła pojebana wojna w ringu
chłop ma łeb ze stali trzeba mu oddać, do tego justin i jego kreowanie chaosu w ringu, ale im siadła walka na debiut w paramount 
spoko, że paramount tani, dzięki temu dealowi jest 25k$ za finisz i podniesione bonusy, ale kurwa, jakość tej transmisji to porażka. reklamy w czasie wyjścia zawodników, w przerwach nie słychać rozmowy z trenerem tylko reklama
main event zajebisty, ale jestem zażenowany jego poziomem xd przecież to jest absolutna komedia, że to było starcie o interim. jest 4 gości w tej dywizji, którzy robią i jednego i drugiego bez większych problemów - Topuria, Max, Tsarukyan i Oliveira. może źle to się zestarzeje, ale jestem pewien, że walka Maxa z Oliverią będzie stała na o wiele wyższym poziomie niż to co oglądaliśmy dzisiaj, przeciez oni momentami wygladali jak paralici, zwlaszcza Paddy. niemniej, ciesze sie w chuj, ze przydupas Dany dostal w pizde, bo mistrzowski material to to nie jest i nigdy nie bedzie.
apropo innych walk, ogladalem dopiero od Umara z Figueiredo z przerwa w trakcie walki kobiet i jestem rozczarowany ogolnie, nudy w chuj, Lewis wygladal komicznie, jedynie walka Allena z Silva dowiozla. a O'Malley imo nie wygral tej walki, skrzywdzili Songa
apropo innych walk, ogladalem dopiero od Umara z Figueiredo z przerwa w trakcie walki kobiet i jestem rozczarowany ogolnie, nudy w chuj, Lewis wygladal komicznie, jedynie walka Allena z Silva dowiozla. a O'Malley imo nie wygral tej walki, skrzywdzili Songa
Slopfest totalny ta walka, a Paddy to czasami miał technikę wyprowadzania ciosu jak CM Punk. Gejczi też niewiele lepiej, w szczególności kiedy był już zmachany.
Najlepiej technicznie zaprezentował się Ateba Gautier.
Krylov ruski cwel - tragedia, zaprezentował się chujowo, ale zrządzeniem losu wygrał przegraną walkę. Anyway, jebać peta.
Najlepiej technicznie zaprezentował się Ateba Gautier.
Krylov ruski cwel - tragedia, zaprezentował się chujowo, ale zrządzeniem losu wygrał przegraną walkę. Anyway, jebać peta.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- checollada
macie rację chłopaki, ta walka wieczoru była emocjonująca, ale strasznie pokraczna, żaden z nich się nie nadaje na mistrza
ja zasnąłem na walce Umara, dawno tak nudnej walki w stójce nie widziałem
ja zasnąłem na walce Umara, dawno tak nudnej walki w stójce nie widziałem
masakra:
I'm enslaving women from Ukraine,
- checollada
nie widziałem na żywo jeszcze czegoś takiego jak to poddanie Wikłacza równo z gongiem i wideo weryfikacja po walce
ogólnie niezły gamoń ten Gafurov, przestrzelił wagę o 6 funtów, w 3. rundzie poszedł na końcu po obalenie mając tam chyba 55-15 w significant strike, a potem jeszcze odklepał duszenie sekundę przed końcem walki XD how you can tap, go sleep
Oleksiejczuk dobra bitka
kibicuje mu żeby w końcu udało mu się do top15 dostać. trochę mało medialny jest, ale ma angażujący styl walki
ogólnie niezły gamoń ten Gafurov, przestrzelił wagę o 6 funtów, w 3. rundzie poszedł na końcu po obalenie mając tam chyba 55-15 w significant strike, a potem jeszcze odklepał duszenie sekundę przed końcem walki XD how you can tap, go sleep
Oleksiejczuk dobra bitka
sędziowie i tak dali 29-28 dla Wikłacza tą walke xd

Spoiler
no coż, znowu rywal spoza rankingu, niestety pozycja Gamera w UFC nie była, nie jest i raczej już nie będzie mocna, zanosi się na role gatekeepera, chyba że przejebie z Ribovicsem i wypadnie z top15 to już w ogóle nie ma o czym gadać
Dana wszedł w boks i zajebał Conora Benna z Matchroom, a teraz Eddie Hearn postanowił się odegrać i wziął Aspinalla pod swoje skrzydła
ciekawe jak będą wyglądały negocjacje co do kolejnych walk 
Spoiler
Myślę że Aspinall już nie zawalczy w UFC
Śmieszna rozpiska jak na taki hype, ale można było się tego spodziewać
Tak samo śmieszna dzisiejsza walka o pas BMF. Mam nadzieję ze wyjdzie z niej chociaż jeden pozytyw i dadzą sobie spokój z tym śmiesznym pasem
Tak samo śmieszna dzisiejsza walka o pas BMF. Mam nadzieję ze wyjdzie z niej chociaż jeden pozytyw i dadzą sobie spokój z tym śmiesznym pasem
- Haczapurjan
Nawet nie trzeba całej walki wrzucać, bo to w sumie cała walka xD
Robert Ruchała da sobie w końcu spokój z ATT i zrobi pełny obóz u siebie, czy dalej będzie wymyślał aby osiągnąć 0-3 w UFC i wylot z federacji?