AdMa
Re: AdMa
ciekawe co se taka adma myśli, jeśli nie ma delulu, to musi zdawać sobie sprawę, że są w Polsce raperze znacznie lepsi od niej, do tego stopnia, że nie ma za bardzo przestrzeni do rywalizacji, no nie ma szans, to tak jakby artur wichniarek po 40tce chcial byc cristiano ronaldo nagle.
no i teraz tak, kobietą też jest okej pod względem urody, ale też są takie co ją zostawiają daleko w tyle #kara.
i myślę sobie tak, jeżeli ona nie może grać pod ten czy pod inny wincon to pod jaki może próbować, no i właśnie chyba się domyślam, że chce połączyć ceche bycia w miare atrakcyjną babeczką z byciem osobą zaangażowaną rapowo że można powiedzieć że zna branże od środka i chce zostać dziennikarką/ekspertką tak. I chyba o to chodzi. że może realizować EV z bycia mediocre seks bombą z EV bycia mediocre osobą rapującą w coś gdzie nie musi sie porównywać ani z topką jednej ani drugiej dziedziny, tylko w miare krzyżowanie sie tych EV jej coś daje.
no i teraz tak, kobietą też jest okej pod względem urody, ale też są takie co ją zostawiają daleko w tyle #kara.
i myślę sobie tak, jeżeli ona nie może grać pod ten czy pod inny wincon to pod jaki może próbować, no i właśnie chyba się domyślam, że chce połączyć ceche bycia w miare atrakcyjną babeczką z byciem osobą zaangażowaną rapowo że można powiedzieć że zna branże od środka i chce zostać dziennikarką/ekspertką tak. I chyba o to chodzi. że może realizować EV z bycia mediocre seks bombą z EV bycia mediocre osobą rapującą w coś gdzie nie musi sie porównywać ani z topką jednej ani drugiej dziedziny, tylko w miare krzyżowanie sie tych EV jej coś daje.
-
Bizon Twoja Strata
Lubi pisać, rapować, pokazać się i robi to. Reszta to cienie na ścianie. Może nawet bardziej wasze cienie niż jej. No, moje po prawdzie też.
chujkurwa pisze: ↑04 kwie 2026, 7:54Bizon Twoja Strata pisze: ↑04 kwie 2026, 6:53 Reszta to cienie na ścianie. Może nawet bardziej wasze cienie niż jej.![]()
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- igorzastyy
Adma słońce naroduchujkurwa pisze: ↑04 kwie 2026, 7:54Bizon Twoja Strata pisze: ↑04 kwie 2026, 6:53 Reszta to cienie na ścianie. Może nawet bardziej wasze cienie niż jej.![]()
-
WesolyJozek
No niezbyt skoro wypuszcza jakies cringowe koszulki i co drugi wers to "yyy cos was boli a ja nagrywam i jestem bad bitch mmm". Adma to sie robi lirycznie taki Przemek Ferguson z cyckamiBizon Twoja Strata pisze: ↑04 kwie 2026, 6:53 Lubi pisać, rapować, pokazać się i robi to. Reszta to cienie na ścianie. Może nawet bardziej wasze cienie niż jej. No, moje po prawdzie też.
-
Bizon Twoja Strata
A to nie o tym jest rap?WesolyJozek pisze: ↑04 kwie 2026, 11:54 co drugi wers to "yyy cos was boli a ja nagrywam i jestem bad bitch mmm".
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2026, 12:27 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 2 razy.
Głównie o tym, tylko oboje z Przemkiem Fergusonem będą nagrywać te one-shoty że wbijają rozwalić rapgrę i pora zgarnąć sos, już zaraz, już za chwilę, jeszcze tylko trochę...
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
Bizon Twoja Strata
Jeszcze:
kocham hip-hop/ojczyznę
piję/nie piję
ćpię/nie ćpij
mam, a ty nie masz
mam, a nie miałem
dziękuję ci mamo
jebać słabych
marzy mi się bycie przestępcą
baby złe/chłopaki dobre
kiedyś było lepiej
jestem sobą
just do it
głowa do góry
i po zabawie.
kocham hip-hop/ojczyznę
piję/nie piję
ćpię/nie ćpij
mam, a ty nie masz
mam, a nie miałem
dziękuję ci mamo
jebać słabych
marzy mi się bycie przestępcą
baby złe/chłopaki dobre
kiedyś było lepiej
jestem sobą
just do it
głowa do góry
i po zabawie.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2026, 12:31 przez Bizon Twoja Strata, łącznie zmieniany 1 raz.
- igorzastyy
Jestem Przemek i wbijam tu rozjebać rapgrę,
choćby hejtowali mnie, jak Ślizgawka Adme
choćby hejtowali mnie, jak Ślizgawka Adme
-
WesolyJozek
- igorzastyy
W ogóle to on miał wers o Admie, coś kojarzyłem, sprawdziłem i w utworze "Jesse Pinkman" rzuca
Bardzo długo nie wbijałem do rapgry,
bo byłem ciągle wcięty jak dekolt Admy
Bardzo długo nie wbijałem do rapgry,
bo byłem ciągle wcięty jak dekolt Admy
-
WesolyJozek
XD pieknie sie to wszystko laczy
Jakies collabo potrzebne, Przemek ze zwrota o tym ze rozjebie pierdolona rapgre juz za chwile za moment i refren od Admy ze mozesz sobie popatrzec ale nie mozesz dotknac bo ona jest bad bitch.
Jakies collabo potrzebne, Przemek ze zwrota o tym ze rozjebie pierdolona rapgre juz za chwile za moment i refren od Admy ze mozesz sobie popatrzec ale nie mozesz dotknac bo ona jest bad bitch.
- jest_zasadzka
+18
Ciocia klocia nie bierze jeńców
Spoiler