Bonus RPK
Re: Bonus RPK
Bonus to by się zesrał na rzadko jakby nie powiedział czegoś w stylu raz raz raz ciemna strefa elo przed wejściem w bit. Chciałbym zobaczyć taką kompilacje tego pierdolenia z początku kawałków, przecież tego są setki
Popi.jaku
Oczywiscie ze mozna tylko musi chciec (a ma dobra wymowke zeby nie chciec jak istnieja takie powiedzonka ktore go usprawiedliwiaja dajac do zrozumienia ze to nie jego wina po prostu tak jestoKulTywowany pisze: ↑02 kwie 2026, 10:20 Ja wiem że starego psa nie da sie nauczyć nowych sztuczek ale mi te combo sampel Marcin Miller gwałci bile
A utwor chujowy, przydalby sie taki temat...
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- igorzastyy
To jest dobry argument. Zwłaszcza powinniśmy doceniać ulicznego rapera, który kombinuje w ten sposób. Co prawda do Rogala brakuje mu bardzo dużo pod tym względem, ale zawsze to jakiś plus przy ksywie.
-
WesolyJozek
A sebastiany tam sztywno komentują xd
Zdaje sie ze Bonus nie byl pierwszy
Najlepsze są te zbliżenia na twarzówki typów, którzy znaleźli się na planie teledysku prawdopodobnie tylko dlatego, że mają zajechanego piętnastka.
Oby tylko nie trzeba było niedługo blurować Marcina, który jest pokazany w 1:57 minucie po ostatnich zatrzymaniach

Śnieg Garbatym Nosom
- igorzastyy
Arkadiusz Wrzosek wystąpił kiedyś w jakimś teledysku Bonusa? Informacja bez znaczenia, ale zaciekawiło mnie to, bo jakoś nie kojarzę jego obecności na klipach, a jest z tego środowiska. Na bank gdzieś musi być.
https://glamrap.pl/u-boku-bonusa-rpk-po ... nie-rosji/
Kłopoty kłopoty Bonusa RPK, miał on według Glamrapu świadomie brać ruskiego agenta do teledysku
Kłopoty kłopoty Bonusa RPK, miał on według Glamrapu świadomie brać ruskiego agenta do teledysku
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
nescafeklasyg
Już nawet chuj z tym czy działał dla rosji czy nie ale kurwa takiego pajaca brać do klipu
niech ten bonus już se da spokój bo zaczyna przypominać mesa ze skalą kompromitacji
- igorzastyy
Biorąc pod uwagę lotność intelektualna Kruszyny, to nie zdziwię się, jak on nie wiedział dla kogo i dlaczego to robi. Po prostu dostał hajs, zlecenie i nie wiedział nawet na kogo. To jednak tylko moje przypuszczenia. Być może mylne.
- igorzastyy
No nie, ale wtedy odpada zarzut współpracy z ruskimi. Zostają inne jeszcze
Jakby co to on się tam znalazł przypadkiem na klipie jak ci naziści, co złego to nie bonus, pora na csa
Popi.jaku
Na tym najnowszym klipie wyżej jest gość co go złapali ostatnio ze 150 kilogramami prochów i bronią palną na kawalerce
także bonus ostatnio nie na farta do gości w klipach
także bonus ostatnio nie na farta do gości w klipach
Śnieg Garbatym Nosom
- igorzastyy
Panowie nie bawmy się w jebanie Bonusa, za to że ma na klipach bandziorów. Błońskiego albo Friza ma sobie wziąć? Żeby mnie tylko ktoś z naziolami w odpowiedzi nie wyskoczył, bo takich to nie można na klip dawać, ale pomijając ten element, to jest Bonus RPK, a nie Bambi do chuja.
^ Pewnie chętnie by tak zrobił, ale jeszcze trzeba utrzymywać balans między starymi fanami, a nowym narybkiem z tik toka
Może za parę lat jak już podstarzałe uliczniki nie będą do niczego potrzebne, niewygodni się zrobią poza tym, już się trzeba z jakichś tatuaży tłumaczyć, a nawet te dziarki na nim nie są
Może za parę lat jak już podstarzałe uliczniki nie będą do niczego potrzebne, niewygodni się zrobią poza tym, już się trzeba z jakichś tatuaży tłumaczyć, a nawet te dziarki na nim nie są
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować