Życie to Ci raczej benzo marnuje, a nie 15 sekund słuchania Fagaty mordopwk pisze: ↑23 mar 2026, 17:50 o kurwa chłopie, przez ciebie nie dość że straciłem piętnaście sekund życia, to jeszcze zużyłeś mi airpodsy, przecież ona duka gorzej niż ja po piętnastu browarach zmieszanych z benzo
i to jeszcze pewnie coś wartego sprawdzenia od niej? xdd
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fagata - Dekadentka (2026)
- igorzastyy
Re: Fagata - Dekadentka (2026)
po pierwsze to już nie uprawiam takich sportów prócz walenia browarów
po drugie to była hiperbola mająca uwydatnić jak się zawiodłem włączając utwór fagaty
a po trzecie to więcej dystansu, nie bierz moich postów nigdy do końca na serio (wyjątkiem są jedynie laurki do wykonawców)
a po czwarte życzę miłego wieczoru
po drugie to była hiperbola mająca uwydatnić jak się zawiodłem włączając utwór fagaty
a po trzecie to więcej dystansu, nie bierz moich postów nigdy do końca na serio (wyjątkiem są jedynie laurki do wykonawców)
a po czwarte życzę miłego wieczoru
https://www.last.fm/pl/user/pawlikwrk
""jebać opio", bo tak powiedział mi Zioło
miało być wesoło, a tu skręty i zamknięte koło"
""jebać opio", bo tak powiedział mi Zioło
miało być wesoło, a tu skręty i zamknięte koło"
- igorzastyy
Luz, to nie było ofensywne w żaden sposób, tylko uszczypliwie odbiłem, dlatego to mordo na końcu. Pozdro i miłego
-
georgefloyd
Fagata to jak nawija to ma aparycję takiej rodaczki co do Berlina pojechała i obskakuje temat za 50€. Taki dziwny głos robi ale spoko. Nasze Poleczki z tego słyną za granicą więc jest w swoim żywiole. Ciekawe tylko jaki będzie następny rollout, bo cały czas ta kartą przecież nie można grać. W końcu się znudzi jak brzuchata Oliwka.
- gods bidness
Jebane beztalencie dukaczka nie swoich wersów, w które ledwo trafia.
-
stary_dziad
Patologiczna wersja Jang Leosi. Szkoda na to dukające, intelektualnie nienachalne szlaufisko nawet 15 sekund.
- igorzastyy
Idź sobie Eldo Psi włącz jak chcesz intelektualnej uczty, a od seksownej cipki spod Konina dającej rozrywkową muzykę odpierdol się
-
nescafeklasyg
Niech ona jak najszybciej zarobi tyle żeby tę tłustą szambiare zatkać i niech wypierdala.
- gods bidness
beka dętka