AdMa
-
georgefloyd
Re: AdMa
Na bank ma obsraną dupę, bo nie nie wie co to jest prysznic bidetowy. Wciera sobie w odparzone dupsko pełne tłuszczaków. W ogóle nasze rodaczki mają problemy z higieną. W żadnym kraju jakim byłem nie puszczali w obiadowej porze reklamy leków na grzybicę psiochy, tylko u nas. Chyba nie myślicie, że puszczają je przypadkiem.
W Polsce grzyby są częściej spożywane niż na zachodzie np, to może to naturalne skojarzenie z posiłkiem nwm
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

-
MetinowyGosu
- Zbanowany
idąc tym tokiem rozumowania to polscy meni mają problemy z impotencją.georgefloyd pisze: ↑02 kwie 2026, 14:24 Na bank ma obsraną dupę, bo nie nie wie co to jest prysznic bidetowy. Wciera sobie w odparzone dupsko pełne tłuszczaków. W ogóle nasze rodaczki mają problemy z higieną. W żadnym kraju jakim byłem nie puszczali w obiadowej porze reklamy leków na grzybicę psiochy, tylko u nas. Chyba nie myślicie, że puszczają je przypadkiem.
-
georgefloyd
Przesadzacie ostro jak ktoś uważa że Adma jest spasiona
Rzeczywiście nie ma figury modelki albo striptizerki, ale daleko jej też do tłustej. Oliwka Brazil nawet po ostatnim schudnięciu i tak jest większa niż Adma kiedykolwiek była, o wersji z początków kariery nawet nie ma co wspominać. Widać że wkurwia ją że młode siksy robią karierę, Dziarma w jakichś programach, Bambi na okładkach, a Adma która jest od większości tych młodych dupeczek lepsza skillowo robi jakieś kilkanaście k viewsów max. O Fagacie nawet nie ma co się rozpisywać
Rzeczywiście nie ma figury modelki albo striptizerki, ale daleko jej też do tłustej. Oliwka Brazil nawet po ostatnim schudnięciu i tak jest większa niż Adma kiedykolwiek była, o wersji z początków kariery nawet nie ma co wspominać. Widać że wkurwia ją że młode siksy robią karierę, Dziarma w jakichś programach, Bambi na okładkach, a Adma która jest od większości tych młodych dupeczek lepsza skillowo robi jakieś kilkanaście k viewsów max. O Fagacie nawet nie ma co się rozpisywać
Ty i rap to nie pasuje jak James Gandolfini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
- igorzastyy
Dziarma wpierdala Adme samymi refrenami
- scam_sakawa
Przydomek ciocia to inside joke ślizgawki czy ogólne pojęcie?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- igorzastyy
35 lat kończy w tym roku. Myślałem, że ma ze 30.
Właśnie IMO odwrotnie, jakby 19.
Zamiast zgodnie z logiką wraz z wiekiem zaczynać bardziej dojrzały etap dyskografii, jej po latach zachciało się być BAD BITCH w fikuśnych krzykliwych strojach.
Nastolatki mają już od tego Fagatę, która robi to zresztą lepiej, wygina się na koncertach i rucha z zagranicznymi raperami, Adma może co najwyżej poudawać palcami pistolet w teledysku.
Zamiast zgodnie z logiką wraz z wiekiem zaczynać bardziej dojrzały etap dyskografii, jej po latach zachciało się być BAD BITCH w fikuśnych krzykliwych strojach.
Nastolatki mają już od tego Fagatę, która robi to zresztą lepiej, wygina się na koncertach i rucha z zagranicznymi raperami, Adma może co najwyżej poudawać palcami pistolet w teledysku.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
To na starym Ślizgu czy na forum z kreską był użytkownik "grzybki z cipki" z matchującym avatarem - zdjęciem z kamerki ginekologicznej?georgefloyd pisze: ↑02 kwie 2026, 18:00 Akurat na impotencje to widziałem praktycznie wszędzie. W Polsce nie ma co się dziwić, skoro grzyb na cipie jest stałym lokatorem to jak ma ci stanąć. Zanim wejdziesz to już wiesz, że kraina grzybów to nie był tylko enigmatyczny cykl YouTube’owej serii.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
Bizon Twoja Strata
Na hip-hop.pl, ale to było zdjęcie jego gardzieli, tylko dla twardzieli.
-
georgefloyd
Nie mam zielonego pojęcia.Luxair pisze: ↑03 kwie 2026, 18:10To na starym Ślizgu czy na forum z kreską był użytkownik "grzybki z cipki" z matchującym avatarem - zdjęciem z kamerki ginekologicznej?georgefloyd pisze: ↑02 kwie 2026, 18:00 Akurat na impotencje to widziałem praktycznie wszędzie. W Polsce nie ma co się dziwić, skoro grzyb na cipie jest stałym lokatorem to jak ma ci stanąć. Zanim wejdziesz to już wiesz, że kraina grzybów to nie był tylko enigmatyczny cykl YouTube’owej serii.