PRO8L3M
Re: PRO8L3M
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Moja dyskografia murem podzielona
Śmierdzi stolcem jedna strona
Śmierdzi stolcem jedna strona
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Ich twórczość z ostatnich lat pasuje do Męskiego Srania
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- qualite_de_schizoide
Boże ale zjazd problemu, wstyd słuchać ich aktualnie.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- scam_sakawa
Męskiegraniecore - najgorszy rodzaj muzyki rozrywkowej.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
Ser Geybin
Art Brut też dla mnie jest na innym poziomie — ponadczasowy materiał. Ale ogólnie cała dyskografia PRO8L3M trzyma bardzo wysoki poziom, mają swój unikalny klimat. No i Steez jako producent zdecydowanie topka na polskiej scenie.
Chyba ostatnich płyt nie słuchałeśAle ogólnie cała dyskografia PRO8L3M trzyma bardzo wysoki poziom
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
georgefloyd
Jakiś tam poziom trzymają. Na dobrą sprawę ciężko jest zrobić x dobrych albumów. Jeden genialny ( art brut) jest już naprawdę sporym wyczynem. Ile genialnych albumów miał Michael Jackson? Jak na moje jeden wybitny, a ile przy tym ludzi pracowało. Wiadomo Bad też fajne ale nie ten poziom co Thriller. Żeby każdy artysta/zespół miała choć jeden tak dobry album jak AB to polska muzyka byłaby dużo lepsza.
Ground zero ostatni dobry album od boys bandu problem potem nie oszukujmy się no tragedia
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
No a mnie ciekawi ten projekt bardzo. Na koncerty się nie wybieram, a jeśli to wyjdzie na fizyku to chętnie kupię i sprawdzę. Ten snipecik fajnie brzmi moim zdaniem i może to być bardzo ciekawy projekcik. Jeśli się postarali to może z tego wyjść klimat Art Brutu.
Paradoksalnie, hołd dla Kazika i różne trawestacje jego kawałków (patrz Mistrz ping-ponga) może pomóc im się wyrwać z twórczej niemocy GUCCI PRADA AMG JEJ CYCKI DRAGI PIENIĄDZE INTERESY ALKOHOL SZYBKIE AUTA BRUDNY SEKS, chociaż komercyjnie ciężko to będzie sprzedać młodzieży chodzącej na koncerty i nabywającej merch
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
W Trójce puszczą
Dodano po 1 godzinie 57 minutach 9 sekundach:
Ciekawy jestem co z tego wyjdzie, ale ten bubek Steez zaraz wyskoczy w jakims wywiadzie i bedzie podkreślał wartości artystyczne tego innowacyjnego niezależnego projektu ktory broń boże nie jest dla pieniędzy
Dodano po 1 godzinie 57 minutach 9 sekundach:
Ciekawy jestem co z tego wyjdzie, ale ten bubek Steez zaraz wyskoczy w jakims wywiadzie i bedzie podkreślał wartości artystyczne tego innowacyjnego niezależnego projektu ktory broń boże nie jest dla pieniędzy
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
czy byles kiedys w kutnie na dworcu w nocy
widmo to tez jest dobry album