Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Lewy kończy karierę w reprze
Pożegnał się pod sektorem
Piękny pilkarz
Piękny pilkarz
Śnieg Garbatym Nosom
beskitu?
Dodano po 40 sekundach:
no i git, wreszcie polska piła odetchnie i nie będą grać w cieniu wielkiej gwiazdy (chociaż ostatnio i tak nie grali w tym cieniu no ale huj, hjehje)
Dodano po 40 sekundach:
no i git, wreszcie polska piła odetchnie i nie będą grać w cieniu wielkiej gwiazdy (chociaż ostatnio i tak nie grali w tym cieniu no ale huj, hjehje)
no kurwa tak mi szkoda, bo lubię ten skład personalnie, a kiedyś awansowaliśmy z Mariuszem Jopem w składzie echh
Spoiler
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
- rozklad_gaussa
wlasnie powiedzial w tvp, ze to nie jest zadna deklaracja i musi sobie przemyslec jeszcze rozne rzeczy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Zawiślak namieszał?
Do lodówki niech się skitra jak Maryla i co turniej się wyciągnie, tylko najpierw niezręczna kwestia eliminacji
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
a czyli lewus gra attention whore xD ok czyli przemyśli uspokoi się i zmieni zdanie
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
- Haczapurjan
dla lewego zawsze się powinno znaleźć miejsce w reprezentacji
Dodano po 27 minutach 39 sekundach:
Dodano po 27 minutach 39 sekundach:
Śnieg Garbatym Nosom
Mundial - dzień meczowy, podekscytowanie rosnące z każdą godziną, wyczekiwanie na mecz, złudna nadzieja, nawet słuchanie pierdolenia byłych piłkarzy o poranku których normalnie byś nie odpalił - najpiękniejsze futbolowe momenty których nie będzie, nie mogę tego przeboleć xD
Pociesze sie cie (i się), te mecze w tygodniu by były roboczym o giga poznych porach wiec ogladanie z ziomkami/ w upalny dzien na strefie kibica i tak bylyby ciezkie do zorganizowania. I generalnie klimat burgerowy na tych meczachClay pisze: ↑01 kwie 2026, 1:53 Mundial - dzień meczowy, podekscytowanie rosnące z każdą godziną, wyczekiwanie na mecz, złudna nadzieja, nawet słuchanie pierdolenia byłych piłkarzy o poranku których normalnie byś nie odpalił - najpiękniejsze futbolowe momenty których nie będzie, nie mogę tego przeboleć xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Bunnymen77
Ale piękny post, na smutno po meczu wybrzmiewa jeszcze lepiej.sztyc pisze: ↑31 mar 2026, 19:46 @@Parlae no co ja mam do powiedzenia, piłka reprezentacyjna odróżnia chłopców od mężczyzn, klubowa is a product designed for children, jak już dorośniesz i widzisz, że kluby piłkarskie zostały korporacjami i właściwie nierealne jest w nim wejście na zabetonowany od lat top i masz w sobie choć trochę ducha anarchii to podświadomie zwracasz się ku ostatnim bastionom romantyzmu jak kampania ajaxu w lidze mistrzów 2018/19 oraz futbol reprezentacyjny i wkurwia cię, ze nawet tam powstały już kadry przypominające kluby i praktycznie w całości stworzone przez generycznych murzynów jak szwajcaria i francja przez co te drużyny straciły swoją tkankę narodową, czy to przypadek, że niemcy zaczęli huja reprezentacyjnie grać jak zaczęli przypominać rb lipsk tracąc swoje immanentne cechy jak te z wyruchanego powiedzonka gary linekera, ale za daleko się zapędziłem, po prostu robisz się coraz bardziej konserwatywny i zaczynają ci odpowiadać emocje na prostym poziomie identyfkacyjnym, a co mnie kurwa obchodzą mecze jakichś panów bebe z ligi angielskiej nawet jeżeli obiektywnie poziom startowy piłki klubowej jest najlepszy kiedykolwiek jeśli przypomina mi to zapierdalanie na taśmie i nie ma postaci stereotypowych jak gruby rozgrywający, który kręci się w kółko, ale ma zawsze to jedno zajebiste podanie prostopadłe na sam na sam w meczu, ostry jak żyleta przecinak z dziwną fryzurą, który mógłby się sparować z gwiazdami kina akcji lat 80, typ, który wchodzi tylko po to, żeby zapierdolić rogala w okno z wolnego, typ z afryki, który znany jest z tego, że zapierdoli osiem salt po strzeleniu gola i setki innych, mundial mi tego wszystkiego dostarcza, futbol klubowy zabiera takie postacie i każdy staje się podobny do siebie, a ja to pierdolę
- qualite_de_schizoide
no szkoda kurwa
tym bardziej że graliśmy momentami naprawdę nieźle z przodu
ale obrona nie jest za mocną stronę niestety nawet z takimi kasztanami jak Szwecja
tym bardziej że graliśmy momentami naprawdę nieźle z przodu
ale obrona nie jest za mocną stronę niestety nawet z takimi kasztanami jak Szwecja
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- igorzastyy
Pietuszewski statysta w defensywnie w akcji na 3:2. Zostawił Kiwiora 1 na 1 i się przyglądał całej akcji. Zrobili z tego tria Porto polskie Messi-Suarez-Neymar zachowując oczywiście proporcje jeśli chodzi o pozycje, ale hype potężny, a to były nasze najsłabsze ogniwa.
- FruitOffTheWall
Bardzo ładny mecz, świetny Zieliński oraz Szymański. Naprawde zajebista gra w ataku, cały czas coś się działo, widać że Urban dodał im pewności siebie, bo niektóre zagranie np.w środku pola z pierwszej piłki, pokazują że odnalezli jaja, bo dawno tak grającej repy nie widziałem. Ale gra w obronie to poziom bruk betu, ba nawet gorzej. Co piłka wrzucona/podana w pole karne, to smród na kilmoter. Dobrze chyba oddaje hasło że z trójki Bednarek, Kiwior, Wiśniewski to ten trzeci wypadł najlepiej ( przypominam, chłop gra w WidzewiexD), W przypadku duetu z Porto, wyszło jak zwykle jakby chłopy pierwszy ze sobą i w sport o nazwie piłka nożna grały.
Naprawdę za emocje props, pierwszy raz można było pokurwować do telewizora pozytywnie. Czyli było to takie O KURWA ALE ONI GRAJĄ
Naprawdę za emocje props, pierwszy raz można było pokurwować do telewizora pozytywnie. Czyli było to takie O KURWA ALE ONI GRAJĄ
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Najgorsze w tym wszystkim było to, że graliśmy naprawdę dobry mecz(dużo lepszy niż Szwecja),ale to oni jadą na Mundial.
Co do Lewusa-Nie wyobrażam sobie kadry bez niego. On za uszy ciągnie to wszystko od lat. Po nim nastanie w Polskiej piłce czas Wielkiej Smuty.
Nie mamy napastnika nawet zbliżonego do poziomu Roberta.
Co do tego, że Urban zostaje to oczywiście props, bo pokazał ,że zna się na swojej robocie.
Fakt pozostaje faktem, że po raz pierwszy od 2016 nie zakwalifikowaliśmy się na turniej. Trzeba wyciągnąć wnioski i dalej jazda.
W tej chwili dużo radości dostarcza kadra U-21.Czekam na Kuziemkę w dorosłej kadrze. Kilku naprawdę dobrych piłkarzy stamtąd powinno zasilić szeregi seniorów. Z nadzieją patrzę w przyszłość
Co do Lewusa-Nie wyobrażam sobie kadry bez niego. On za uszy ciągnie to wszystko od lat. Po nim nastanie w Polskiej piłce czas Wielkiej Smuty.
Nie mamy napastnika nawet zbliżonego do poziomu Roberta.
Co do tego, że Urban zostaje to oczywiście props, bo pokazał ,że zna się na swojej robocie.
Fakt pozostaje faktem, że po raz pierwszy od 2016 nie zakwalifikowaliśmy się na turniej. Trzeba wyciągnąć wnioski i dalej jazda.
W tej chwili dużo radości dostarcza kadra U-21.Czekam na Kuziemkę w dorosłej kadrze. Kilku naprawdę dobrych piłkarzy stamtąd powinno zasilić szeregi seniorów. Z nadzieją patrzę w przyszłość
- igorzastyy
Wyciągnęliśmy wnioski, bo wyjebaliśmy tego trenerzynę Probierza i zatrudniliśmy pana trenera Urbana. A jak Jurek Brzęczek będzie nadal tak rozpierdalał, to kto wie czy w przyszłości znów nie wróci do łask jako główny selekcjoner.