porażka, że przy deficycie środkowych obrońców (no sorry bedi) i wahadłowych my dalej będziemy forsować tę formację, jak dla mnie wszyscy, którzy uważają, że poczciwego janka należy zostawić pomimo teoretycznego braku awansu, powinni się nad tym zastanowić (przypominam, iż probierz również maniakalnie stawiał na te wahadła), a armaty z przodu jakieś takie bardziej klarowne - można próbować z pietuszewskim na skrzydle, z zalewskim na dyszce itd, wbrew pozorom konfiguracji wydaje się być sporo, ale przy trójce środkowych obrońców ten wachlarz możliwości jest bardziej ubogi, stąd moje wątpliwości.
Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Ostatnio zmieniony 31 mar 2026, 15:44 przez 2do5, łącznie zmieniany 2 razy.
- Haczapurjan
Lekki OT, ale co lubicie żreć do meczu poza taką klasyką ja jakieś chipsy? Czy może nic nie żrecie?
ja wypiję sok z marihuaną, nie wiem czy się liczy jako jedzenie
a ostatnio jadłem paluszki i polecam
a ostatnio jadłem paluszki i polecam
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja lubie do meczu piznac sobie obranego ogorka i marchewke z humusem, mozna do tego tez jakies paluchy dodac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Haczapurjan
@bronek kurwa po miniaturce zawsze mi się wydaje, że masz Bartka Kurka na avatarze xD
Dzień chyba pinsa z salami i przekąski z ciasta francuskiego (pesto i mozarella), do tego sosik czosnkowyHaczapurjan pisze: ↑31 mar 2026, 15:40 Lekki OT, ale co lubicie żreć do meczu poza taką klasyką ja jakieś chipsy? Czy może nic nie żrecie?
- qualite_de_schizoide
Pojebane to jest że Szwedzi zdobyli 2 punkty w grupie w kwalifikacjach do mundialu mając w grupie Słowenię Szwajcarię i Kosowo:D
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- scam_sakawa
liczę na solidne 0:0 lub 1:1 po 120 minutach i wygraną w karnych 5:4 lub 4:3
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
a to tylko poczciwy Sidd BelhajHaczapurjan pisze: ↑31 mar 2026, 16:02 @bronek kurwa po miniaturce zawsze mi się wydaje, że masz Bartka Kurka na avatarze xD
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Tylko piłeczka klubowa jebac reprezentację. Oczywiście to tylko moja opinia.
również tęsknię za ekstraklasą, ale kocur mundial musi być
Co to za herezje? Wzywam użytkownika @sztyc, który powie jak jest. 
słomka ptysiowa, te orzeszkowe chrupki lorenza, bake rolls pizza, ciastka owsiane w czekoladzie firmy tago, tortilla czips z lidla z serowym / salsa dipem, precle lajkonik, niebieskie suchary firmy mamut, suszony banan - możliwości jest sporo, ale klasyczne czipsy dla mnie hujem wieją
Dodano po 2 minutach 17 sekundach:

Dzisiaj wszyscy jesteśmy Polakami. Nawet bronek i książę.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pryncypałkiHaczapurjan pisze: ↑31 mar 2026, 15:40 Lekki OT, ale co lubicie żreć do meczu poza taką klasyką ja jakieś chipsy? Czy może nic nie żrecie?
- Haczapurjan
Widzę lubisz na słodko. Mnie odrzuca od słodkiego, bo zaraz mnie mdli xDbaqlashan pisze: ↑31 mar 2026, 17:44 słomka ptysiowa, te orzeszkowe chrupki lorenza, bake rolls pizza, ciastka owsiane w czekoladzie firmy tago, tortilla czips z lidla z serowym / salsa dipem, precle lajkonik, niebieskie suchary firmy mamut, suszony banan - możliwości jest sporo, ale klasyczne czipsy dla mnie hujem wieją
3 pozycje z listy sa na słodko, ale został oci jeszcze 5 do stestowania. szczególnie polecam do piwka te suchary mamuta, dla mnie niekwestionowany smak dzieciństwa, a do jakiejś kawy zbożowej cykorianka to już wogle uwu
żeby cykorJanka nie było w obronie dzisiaj
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Ten skład co już od wczoraj latał czyli Wiśnia i Świder za Kędziorę i Rózgę, a no i Zale za Skórasia
Ostatnio zmieniony 31 mar 2026, 19:21 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.
- ConeyIsland
Skład reprezentacji Polski: Kamil Grabara - Jakub Bednarek, Przemysław Wiśniewski, Jakub Kiwior - Matty Cash, Nicola Zalewski, Piotr Zieliński, Sebastian Szymański, Jakub Kamiński - Karol Świderski, Robert Lewandowski.