[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
Niemożliwe, przecież do tego to trzeba usiąść na spokojnie i dopiero.
Dobra dzisiaj cały dzień w handheldzie będę grał na przemian w Zeldę BoTW i ToTK by jak najszybciej odblokować mapki.
Muszę też się powoli przyzwyczaić do switcha 2, bo dla mnie trochę za duży i dziwnie wygląda tak wystajacy z docka.
Chyba dla porównania uruchomię sobie switcha lite i switcha OLED.
Dodano po 7 godzinach 7 minutach 39 sekundach:
Wróciłem dzisiaj do Zeldy BotW na Switchu 2 i właśnie zdobyłem lotnie.
Trochę dziwnie się gra w BotW, kiedy już się grało TotK, bo cały czas się łapię, że tu jest inna mechanika użyniania różnych rzeczy.
Z drugiej strony przez to zacząłem niektórych rzeczy używawać w inny sposób niż kiedy za pierwszym razem grałem BotW, więc chyba lepiej najpierw zagrać w BotW, a potek w Totk, bo dużo rzeczy Cię ominie.
Chyba BotW i Totk to nadal będą moje ulibione gry, przynajmniej od Nintendo.
Muszę też się powoli przyzwyczaić do switcha 2, bo dla mnie trochę za duży i dziwnie wygląda tak wystajacy z docka.
Chyba dla porównania uruchomię sobie switcha lite i switcha OLED.
Dodano po 7 godzinach 7 minutach 39 sekundach:
Wróciłem dzisiaj do Zeldy BotW na Switchu 2 i właśnie zdobyłem lotnie.
Trochę dziwnie się gra w BotW, kiedy już się grało TotK, bo cały czas się łapię, że tu jest inna mechanika użyniania różnych rzeczy.
Z drugiej strony przez to zacząłem niektórych rzeczy używawać w inny sposób niż kiedy za pierwszym razem grałem BotW, więc chyba lepiej najpierw zagrać w BotW, a potek w Totk, bo dużo rzeczy Cię ominie.
Chyba BotW i Totk to nadal będą moje ulibione gry, przynajmniej od Nintendo.
a master sworda masz czy ręką moblina walone jest wszystko
-
pistoletbwoy
ktos z was pyka w jakies online giery na switchu 2? zastanawiam sie nad kupnem, elden ring i duskbloods za rogiem, ale bym tez pogral w jakies gierki typu fortnite, overwatch czy apex legends w handheld mode, polecacie?
polecamy zapoznać się z grami nintendo, z takim podejściem to lepiej sobie zakup jakiegoś steamdecka
tę konsole się bierze dla ekskluzywnych gier, reszta to dodatek
chyba, że chcesz grać hybrydowo, ale i w tym przypadku podobno te przenośne komputery można podłączyć do tv
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tę konsole się bierze dla ekskluzywnych gier, reszta to dodatek
chyba, że chcesz grać hybrydowo, ale i w tym przypadku podobno te przenośne komputery można podłączyć do tv
https://www.last.fm/pl/user/pawlikwrk
""jebać opio", bo tak powiedział mi Zioło
miało być wesoło, a tu skręty i zamknięte koło"
Steam Deck jest za ciężki na dłuższą metę do grania w gierki online. No chyba, że to mają być krótkie sesje.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
pistoletbwoy
wlasnie switch 2 wydaje sie byc spoko bo jest lekki, cienki i cichy. mialem przez chwile legion go i rog xbox ally x ale te gówna są takie głośne, że troche mija się to z moim celem grania w łóżku przed snem :P
zależy ile planujesz grać, ale w dłuższe posiedzenia to bez gripa to są ciężary
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ale też dane jest się przywyczaić ogólnie do switcha
dwójka cięższa, i trochę mniej wygodna, ale idzie pograć ładnych parę godzin
i piszę to osoba, która gra średnio 2-3 dni w miesiącu, ale jak już się dorwie to właśnie leci x rzędu właśnie parę ładnych godzin
dwójka cięższa, i trochę mniej wygodna, ale idzie pograć ładnych parę godzin
i piszę to osoba, która gra średnio 2-3 dni w miesiącu, ale jak już się dorwie to właśnie leci x rzędu właśnie parę ładnych godzin
https://www.last.fm/pl/user/pawlikwrk
ciężki jest w pizdu, na jedynkę też narzekałem, że ręce drętwieją ale dwójka to już nowy level
Mam switcha lite oraz oled i chyba sobie kupię dwie karty 1TB i wypcham je grami w wersji cyfrowej.
-
pistoletbwoy
dobra, wjeżdża switch jutro, trzeba bedzie przejść eldena, duskbloods hype, ale tez bedzie grana pokopia - ktos z was ogrywa? jak wrazenia?
dodatkowo - ktos z was pyka w fortnite/apex na pstryku?
dodatkowo - ktos z was pyka w fortnite/apex na pstryku?
ale wiesz ze eldena jeszcze nie ma nie?
Dodano po 3 minutach 49 sekundach:
btw podobno na s2 ma być remake ocarina of time pod koniec roku
Dodano po 3 minutach 49 sekundach:
btw podobno na s2 ma być remake ocarina of time pod koniec roku
-
pistoletbwoy
Yep, jestem na bieżąco z newsami fromsoftware'owymi, póki co ogram pokopie, sprawdze pokemon champions i jesli macie jakies polecajki to dawajcie.
- Rozpierdalator
Ja to se na Pragmatę oczekuję spoko demko było
Chodzą plotki, że Nintendo szukuje remake The Legend of Zelda: Ocarina of Time i Star Fox na Switcha 2.
Star Fox ma się pojawić w najnowszym filmie Super Mario Bros. Galaxy, a w tym roku Zelda ma 40 lecie, więc pewnie stąd te spekulacje.
ARHN na Livestreamie Pokémon Pokopia mówił, że Nintendo zawsze świętuje swoje marki latem, dlatego narazie nic nie mamy jubileuszowego.
Star Fox ma się pojawić w najnowszym filmie Super Mario Bros. Galaxy, a w tym roku Zelda ma 40 lecie, więc pewnie stąd te spekulacje.
ARHN na Livestreamie Pokémon Pokopia mówił, że Nintendo zawsze świętuje swoje marki latem, dlatego narazie nic nie mamy jubileuszowego.
Poleci ktoś jaka kartę kupic do switcha 1 oled? Poptrzebuje dla bratanka tz 512/1tb jak najrozsądniej cenowo a nie brandowane znaczkiem SWITCH
Klasycznie, Samsung Evo Select albo SanDisk Ultra chyba najbardziej optymalne bo najtrwalsze w stosunku do ceny, Switch1 ma szybkość odczytu chyba 100 mb/s, nie wiem nawet czy są na rynku z mniejszą jeszcze w ogóle
1TB do Switcha1 to chyba overkill, Zelda BOTW na Switcha ma chyba ledwo z 13 GB?
1TB do Switcha1 to chyba overkill, Zelda BOTW na Switcha ma chyba ledwo z 13 GB?