Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- rozklad_gaussa
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
nie no galson trollem musi byc akurat patrzac na caloksztalt tworczosci
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Ua, @vego mam nadzieję, że już tu nie wchodzisz bo zaraz dostaniesz przekopę od forumowiczów za takie słowa
- igorzastyy
Również nie wyobrażam sobie, aby współpraca z Jasiem Urbanem miałaby nie być kontynuowana.
@vego jak się skończy kontrakt z Polsatem Tomkowi Hajto, to załatw mu robotę w duecie z kowalem
takie moje marzenie zobaczyć ich razem w hejt parku
takie moje marzenie zobaczyć ich razem w hejt parku
Śnieg Garbatym Nosom
- Haczapurjan
Walimy ich na pizdę dzisiaj
- igorzastyy
Zalewski w pierwszym i golimy ich. Potop kurwa im robimy
Nadszedł dzień dzisiejszy
Może to być najgorszy paździerz jaki wygenerował futbol przez ostatnie 30 lat, niech oczy krwawią jak nie krwawiły nigdy, oby tylko dopchać ten awans kolanem żeby nie obrzydzić sobie mistrzostw świata, bo co to za Mundial bez reprezentacji Polski.
Pewnie lepszy, ale gdzie emocje
Może to być najgorszy paździerz jaki wygenerował futbol przez ostatnie 30 lat, niech oczy krwawią jak nie krwawiły nigdy, oby tylko dopchać ten awans kolanem żeby nie obrzydzić sobie mistrzostw świata, bo co to za Mundial bez reprezentacji Polski.
Pewnie lepszy, ale gdzie emocje
- igorzastyy
Przewidywany skład Grabara - Wiśniewski Bednarek Kiwior - Cash Szymański Zieliński Zalewski - Kamiński Świderski - Lewandowski
mamy gyokeresa w domu, gyokeres w domu:
oczywiście powodzonka, awansujemy i zostaniemy mistrzami świata - na nich!
Spoiler

obrona częstokholmu przez 120 min i w karniaczkach jakoś to będzie
what jerzy what jerzy kurde
- Haczapurjan
Bednarek postawi autobus
0:2 dla Polski
jak psy będą normalne to będzie oprawa na stadionie
jak psy będą normalne to będzie oprawa na stadionie
Śnieg Garbatym Nosom
Czyli gyokeres dostaje indywidualne krycie wisni bo ten ma dobre geny walecznosci (po ojcu ze zorganizowanej grupy przestepczej) i przez to krycie elanga laduje dwie bramy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- igorzastyy
Wiśniewski to tak obsrany musiał jechać na pierwsze zgrupowanie, po tym jak wyszła informacja o jego ojcu w kwestii domu Lewandowskiego. Ciekawe czy była gadka z Robertem na ten temat
przyzwyczailiśmy się za bardzo do obecności reprezentacji polski na wielkich turniejach, gramy na nich bez przerwy od 2016 i dla randomowego międzynarodowego kibica jesteśmy na nich praktycznie zawsze największym paździerzem, bo nigdy nawet nie próbujemy grać piłki dla ludzi (może za wyjątkiem meczu ekipy Cześka z Francją), tylko zawsze ten defensywny, sparaliżowany, nieatrakcyjny dla postronnego widza futbol i lecimy na pysk zazwyczaj już po dwóch meczach grupowych, ale do czego zmierzam - niby oczywistość, ale trochę w szoku byłem jak gadałem z bratankiem 18 lat i dla niego brak awansu polaków na mundial to abstrakcja, "eee wujo ostatni raz jak polska nie grała to miałem 6 lat i słabo jeszcze piłkę ogarniałem", dla kogoś kto przeżywał największą fascynację tym sportem w końcówce 90tych i na początku 00s (zmierzch to orły Engela, przy drużynie Janasa miałem już inne priorytety w życiu) to jednak gruba bomba, pomijając, że na Euro to teraz jednak każdy jedzie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
lata chadów w bramce przyzwyczaiły, że to najpewniejsza pozycja a teraz jak zobaczyłem, że grabara jest pierwszym wyborem to trzymajcie nas w swojej opiece