HEWRA
Re: HEWRA
Młody Dziadzia to jest z Łodzi, a Pomidor dobry złodziej
d(-.-)b
d(-.-)b
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
e tam, to już hewra która rozmieniła się na drobne i nabrała jakichś studenciaków (jak to się w tamtych czasach ich określało)
zero podjazdu do legendarnego, dziewiczego koncertu h&m na kredytowej z balkonu apartamentowca
zero podjazdu do legendarnego, dziewiczego koncertu h&m na kredytowej z balkonu apartamentowca
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
kolejna jebawa, fajne, w sumie ostap muzyka i teledysk ktośtam
Wspaniała sprawa, warta przypomnienia. Świat nie byłby taki sam, gdyby Hewra potrafiła obsługiwać mikrofony i trzymać je poprawnie kurwa w dłoniach.
Szczególnie kocham to, co dzieje się w 59:06, sekcja shout-outów na rozjebanym przesterze Fostera jest nie do zapomnienia.

>wixapol
>o ile to jeszcze istnieje
a gdzie mial spierdolic? totalne zniszczenie ma sie caly czas dobrze (chb tej wixapolonia czy jakos tak juz nie ma) i TAK to zdecydowanie musi poleciec na jakies wixie
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb
https://www.instagram.com/stories/mlody ... 707767319/
Czy szykuje się jakaś nowość czy już tylko nagrywają do szuflady?
Czy szykuje się jakaś nowość czy już tylko nagrywają do szuflady?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
xdddddddddd
Dron to te snippety od 3 lat wstawia i chuja, ta dalsza część to juz latała z 3 lata temu (1 czerwca, na yt chyba bylo gdzieś). Jak mam strzelać to już nie wrócą jako Hewra, jedynie ciuszki i ewentualnie jakieś solówki (głownie Poldona bo on zawsze sam też dzialal)
edit i żeby nie było nie uważam że to źle, lepiej zejść ze sceny muzycznej w odpowiednim momencie niczym Małysz w 2011 niż klepać jakieś shity jak tuzza
edit i żeby nie było nie uważam że to źle, lepiej zejść ze sceny muzycznej w odpowiednim momencie niczym Małysz w 2011 niż klepać jakieś shity jak tuzza
-
bobermann3000
to co u winiego puszczali przeciez znalazlo sie na lp gicika, ja mysle ze dron pusci kiedys tego mixtapea ze snippetami z insta