Peja
-
VerminatorX
Re: Peja
Rychu nie dostał platyny od 5 minut za epkę z produkcji taśmowej i mu odpierdala.
- gods bidness
Top 10 kawałków Rycha Pei Soluffki, kolejność alfabetyczna uporządkowana przez chat gpt (AI powered):
- duchowo mocny
- kolejny stracony dzień
- nie zmienia się nic
- nie-kocham hip hop
- ona i on
- randori
- reprezentuje biede
- trudny dzieciak
- właściwy wybór
- znikający punkt
Komiczne w sumie, jak oni mają nieproporcjonalnie masywną górę w stosunku do szerokości bioder, tak się nie robi/nie powinno się tak robić. Ich ciała są biomechanicznie niepoprawne, jakby mieli się napierdalać, to poza samym oponentem walczą jeszcze z fizyką. I wizualnie przecież też to jest tragedia, a tyle pracy ich to kosztowało.gods bidness pisze: ↑26 mar 2026, 20:33 Pezet przyjdzie pod Atlantica tylko ze swoim trenerem, żeby go pozbierał po walce, ale Rysiu będzie z dwudziestką troglodytów i nic nie zrobi, a jego ludzie będą nagrywać, ale nigdy tego nie puszczą.
![]()
W sumie sam Pezet jeszcze ma możliwość odwrotu z tej ścieżki, choć widać, że zmierza tam gdzie jego trener.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2026, 11:04 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- gods bidness
Obawiam się, że to takie ujęcie kamery tylko, które wydłuża dół, a rozszerza górę kadru.
A Peja nie wygnał Kobry na kilka lat ze swojej ekipy za spropsowanie jakiegoś albumu Tedego? xD Coś mi świta, że była taka akcja, że o Elliminati albo Kurcie napisał na fejsie, że spoko płyta i go Peja pocisnął publicznie i wyklął na kilka lat zanim się skumali ponownie i Kobra został jego menago. Nawet z Tedzikiem coś tam gadali o feacie na Vanille.
-
nescafeklasyg
Peja to po prostu niepijący alkoholik co w połączeniu z jego charakterem daje efekt taki a nie inny.Kiedy latami toczysz ciężkie melanże i nagle musisz sobie siąść na dupie to nie jest to lekki kawałek chleba, najdrobniejsza pierdoła jest w stanie cię wyprowadzić z równowagi.Jakby pił to pewnie połowa tych strzałów w Bedoesa czy innych oponentów by nie miała miejsca bo by zapił swoje bóle i miał wyjebane a tak to jest jak jest.Ostatnio nawet lekko rykoszetem oberwało się jego własnej żonie w jakimś wywiadzie.Domyślam się że musi to być ciężki człowiek do życia.Taki Mes jakby teraz konkretnie wszystko odstawił to podejrzewam że dopiero byśmy oglądali fanaberie, nie wiem, nagrałby diss na Kendricka Lamara czy coś.
Jakby pił to charlie p dochodziłby do głosu raz na jakiś czas, a dawno tego nie było. Bej na dupościsku faktycznie wkurwia, ale też nie jest w stanie wejść w swój szczyt bitewno destrukcyjny przez brak weny, po prostu bywa przykry dla otoczenia
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
Stary jak nie pił to też wkurwiał, ale bez polotu kompletnie, najebany był dość kreatywny jeśli chodzi o obrażanie ludzi
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
Stary jak nie pił to też wkurwiał, ale bez polotu kompletnie, najebany był dość kreatywny jeśli chodzi o obrażanie ludzi
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
uważam że jakby nie zaprzestał picia to by nagrywał bedoesa w polu kukurydzy
- igorzastyy
Jakby przenieść Ryśka z 2010 i dać mu wenę jaką miał przy pisaniu "Tylko Peja" i zestawić go z Bedoesem, który otrzymuje wenę z dnia pisania "Helikoptera w ogniu" to być może mielibyśmy najlepszy beef w historii.
no, a tedemu eripe
- igorzastyy
Bardzo nie lubisz Tedasa, skoro mu życzysz czegoś takiego
bardziej nie lubię eripe, do tedasa mam jakiś szacunek
- igorzastyy
To nie cytat ze mnie, to jakieś podszywanie się
Przeklejam żeby nie przepadło w temacie Starcia Legend
Opolanin: Zostałem pobity przez Peję (2008-08-29)
Styl życia gnoja noja
Props dla uż. DoubleB który znalazł artykuł ze zdjęciami.
Opolanin: Zostałem pobity przez Peję (2008-08-29)
Źródło: https://www.24opole.pl/2094,Opolanin_Zo ... omosc.html (dostępne zdjęcia)- Rzuciła mnie dzisiaj dziewczyna, muszę to odreagować - krzyczał do mikrofonu.
Gdy jego występ się już zakończył, Peja zaczął szukać pocieszenia wśród nastoletnich dziewczyn. Jego starania okazały się jednak bezskuteczne. Żadna z dziewczyn mu nie uległa. To go najwyraźniej jeszcze bardziej zezłościło.
Gdy jako jeden z ostatnich opuszczał lokal w grupie znajomych, pojawił się pomysł, aby zakończyć wieczór w jednym z opolskich domów uciech. Zanim wsiadł do taksówki, przez ponad kwadrans chwiejnym krokiem spacerował jeszcze po ulicy Ozimskiej. Chwilę później wraz z trzema innymi osobami wsiadł do taksówki i pojechał na ulicę Strzelecką. Po 4.00 Wraz z jednym z towarzyszących mu mężczyzn wszedł do agencji. Zdaniem świadków, opuścił ją kilka minut później wykrzykując "Ale tu chu...e k...wy macie".
Na pętli autobusowej po drugiej stronie ulicy siedziały cztery osoby, czekające na autobus, który miał ich zabrać na wycieczkę do Zakopanego.
- Peja podszedł do nas i chciał żeby dać mu piwo - opowiada Maciek, jeden ze stojących w grupie osób. Jak mu powiedziałem, że nie będę z nim pił na spółkę to sobie poszedł, ale wrócił po kilku minutach i zaczął mnie bić - wspomina.
- Maciek dostał kilka ciosów pięściami i nogami w głowę i brzuch - relacjonuje Ola, która stała zaraz obok.
Styl życia gnoja noja
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111