Kanye West - BULLY (2026)
Re: Kanye West - BULLY (27/03/2026)
znowu wszystko na ostatnią chwilę, classic ye xd
Przypominam że yeezus w tydzień powstał
. Ja tam lubię te zakręcone rollouty. Chociaż nic nie przebije rolloutu Dondy i tak.
Będzie dobry album jutro czy pojutrze to wyjdzie to jeden chuj. Jeśli się moja pamięć wspomagana ChatemGPT nie myli to ostatni album który wyszedł na czas od niego to Yeezus
Będzie dobry album jutro czy pojutrze to wyjdzie to jeden chuj. Jeśli się moja pamięć wspomagana ChatemGPT nie myli to ostatni album który wyszedł na czas od niego to Yeezus
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Z tego co pamiętam to pierwszy utwór z Ye na cd ma inną produkcję w porównaniu do wersji ze streamingów
Tu będzie delikatnie większa zmiana
. Wersja digital ma mieć 8 nowych tracków plus nie ma na trackliscie Mission Control, Highs and Lows (pewnie przez problem z oczyszczeniem sampla) i Losing Your Mind (czyli coveru Can - Vitamin C).
Ja osobiście obstawiam, że album wyjdzie do końca weekendu (V2 wyszło w sobotę, Donda w niedzielę, także nie ma stresu
). Zresztą musi to wydać teraz już bez przekladania, bo to ostatni termin żeby preordery się zaliczyły do sprzedaży a było ich całkiem sporo.
Dodano po 4 godzinach 14 minutach 50 sekundach:
Kurde zajebiste to White Lines jest. Te znieksztalcone sample przepuszczone przez AI czy cholera wie, sztos jak dla mnie. Sampel z poniższego filmiku, to samo co samplował Frank w Close To You.
Ja osobiście obstawiam, że album wyjdzie do końca weekendu (V2 wyszło w sobotę, Donda w niedzielę, także nie ma stresu
Dodano po 4 godzinach 14 minutach 50 sekundach:
Kurde zajebiste to White Lines jest. Te znieksztalcone sample przepuszczone przez AI czy cholera wie, sztos jak dla mnie. Sampel z poniższego filmiku, to samo co samplował Frank w Close To You.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
- Rafał81000
^ Highs and Lows oraz Mission Control znowu wskoczyły na trackliste.
Kurwa mac ale piękny bit teraz

Chyba King jeśli leci jak ta tracklista
Nvm to był jakiś inny track niech on to daje na streamingi
Chyba King jeśli leci jak ta tracklista
Nvm to był jakiś inny track niech on to daje na streamingi
Re: Kanye West - BULLY (TBA)
Dzisiaj będzie bądźcie cierpliwi 
przecież on nawet nie puścił z 5 albo więcej numerów z tracklisty którą wrzucił
a część tych co puścił nie była zmixowana + niektóre partie AI też jeszcze nie zostały podmienione, to jak dzisiaj xd
a część tych co puścił nie była zmixowana + niektóre partie AI też jeszcze nie zostały podmienione, to jak dzisiaj xd
- gods bidness
Puscilem se to i o dziwo nawet spoko. Spodziewałem się jakiegoś fest przekombinowanego gówna, a tego się nawet przyjemnie słucha. Co prawda nie wiem co to jest ani czy to płyta czy co, ale ten popierdoleniec chyba sam też nie wie?
Dodano po 36 minutach 14 sekundach:
Dobra w 50 minucie poleciało to gówno pianinko z Black twisted fantazji więc to jakieś stare kawałki wszystkie?
-
ruchampsajaksra
To listening party nowego albumu który zapowiada się obiecująco, na koniec se tylko puścił runaway z jakiegoś powodu. Więcej nie wiem bo tylko przesłuchałem parę sekund żeby sobie nie psuć oficjalnej premiery, która niby ma być dzisiaj ale huj wie xd
Btw założyłem się najebany z narzeczoną o 300zl że wyjdzie na czas, murzynie nie spierdol tego xD
Btw założyłem się najebany z narzeczoną o 300zl że wyjdzie na czas, murzynie nie spierdol tego xD
Prawdopodobnie Kanye nazwał tak swój album z przekory, żeby bully'ować swoich fanów. Niezły typ.
Na szczęście ja się już nauczyłem. Nie oczekiwałem niczego i nie otrzymałem niczego.
Na szczęście ja się już nauczyłem. Nie oczekiwałem niczego i nie otrzymałem niczego.
@Parlae Sluchales tego listening party z dziś rano? Ewentualnie wersji z cd ? (jest rip w necie, wyzej wrzucałem). Kiedyś chyba pisałeś że nie słuchasz leaków ale jakby co to official 
Dodano po 8 minutach 19 sekundach:
https://i.imgur.gg/VkyO6kj-Damn_MV.mp4
Klip do Damn
Dodano po 19 minutach 52 sekundach:
Dzisiejszy stream z LA, link od instinkta padł to wrzucam nowy
A ten klip do Damn to podobno leak z albumu In A Perfect Worl który miał wyjść po/zamiast CUCK, zresztą właśnie spływają leaki, więc będzie tego więcej
Dodano po 8 minutach 19 sekundach:
https://i.imgur.gg/VkyO6kj-Damn_MV.mp4
Klip do Damn
Dodano po 19 minutach 52 sekundach:
Dzisiejszy stream z LA, link od instinkta padł to wrzucam nowy
A ten klip do Damn to podobno leak z albumu In A Perfect Worl który miał wyjść po/zamiast CUCK, zresztą właśnie spływają leaki, więc będzie tego więcej
Przesluchalem fragmenty. No nieźle to brzmi, może coś z tego będzie. Jeśli w ogóle wyjdzie.
Re: Kanye West - BULLY (2026)
all the love 
No i lecimy
E: płakać mi się chce, coś pięknego
E: płakać mi się chce, coś pięknego
Bardzo ładne. Wyjebałbym ciumcioków z gościnek i byłoby najlepiej. Ale dowiezione imo. Napewmo bardziej niż Voultures i donda.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.