najbardziej ruchable raper
Re: najbardziej ruchable raper
Warto było czekać 5,5 roku, żeby napisać 1 post w tym temacie z konta z takim nickiem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- igorzastyy
No i wyjaśnione
-
WesolyJozek
Tak jest. Żaden milf nie może mi się oprzeć 
Mowiac szczerze to troche mi wisi jakie ma opinie forumek poza forumkiem wiec nie czuje zgorszenia jak tak ludzie o nas gadaja (moze troche fejmu nabijemy przy okazji kto wie). Nowoczesny forumek dekonstruuje kody chlopskiej gadki o raperach, ofc zapraszamy sluchaczy plci zenskiej do podzielenia sie ich opinia, bo na razie dowiedzielismy sie jakich raperow plec meska by ruchala ale jeszcze w ogole nie wiemy jakich raperow by ruchala plec zenska, mamy pewne domysly ale wiadomo jak to z tymi domyslami chlopow o tym jak mysla baby jest
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Wzielo z zaskoczenia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
Raper Bambo.
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Szczerze? Medium tak około 2010-2011 był hot. ¯\_(ツ)_/¯
- igorzastyy
Co Cię w nim najbardziej kręciło?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
georgefloyd
Temat skręca w bardzo niebezpiecznym kierunku. Nie to żebym miał coś przeciwko bo akurat rap jest bardzo związany z środowiskiem LGBT+. W Ameryce raperzy od zawsze lądowali w więzieniach, a tam każdy wie co się działo. Miłość męsko-męska kwitła w najlepsze. Dużo gejów tworzy środowiska artystyczne. W ogóle palenie marihuany, które było nieodłącznym elementem kultury jest od początku bardzo gejowskie. Wiecie, że Indianie upalali swoje ofiary marihuaną w trakcie homoseksualnych orgii? Myślicie, że skąd te „inne spojrzenie na świat”? Po protu nawet jak osobnik płci męskiej nie był fanem takich schadzek to z każdym buchem bycie pasywem zaczynało go kręcić. To właśnie stąd się wzięło palenie tego świństwa. Dzieci kwiaty? Na pewno słyszeliście, to wtedy była największa fala palenia marihuany i zarazem największa fala HIV. Wiecie skąd to się wzięło? Afrykańczyk oddał się przyjemności cielesnej z małpą. Poleciał do Kalifornii, tam dorwał go reprezentant kwiatowej młodzieży. Następnie upodlił marihuaną i wspólnie przypieczętowali swoją antyrasistowską wizję pod płaszczem miłości. Potem te palenie marihuany przeniosło się z indiańskiej piramidy do namiotu w Kalifornii, następnie do warszawskich piwnic i jakoś to poszło. Reprezentanci ulicy nawijali o ruchaniu w dupę, jebac Cię itp. Myślicie, że to przenośnia? Dajcie spokój. Długo by opowiadać. Czy można powiedzieć, że to geje stworzyli rap? Tego nie wiem ale na pewno pchnęli go do przodu. Asap rocky, pomalowane paznokcie i sukienki. Biali chłopcy myśleli, że to chodzi o jakiś swag bo to fajne. Gówno prawda, po prostu to jest typowa LGBT+ jazda. Diddy i jego zabawy, on to wyruchał z 80% przemysłu rapowego w stanach. Mamy tutaj dowód, że puściły lejce i już się forumowicze nie kryją. Powiedzenie, że ktoś jest faktycznie przystojny, a że ktoś jest hot to jest różnica. Pamiętajcie chłopaki o zabezpieczeniu bo skończycie jak ten z Kalifornii.
ja tylko raz zapaliłem marihuanę i zostałem osobą transseksualną
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- gods bidness
Dobre, ale wg mnie daleko zagods bidness pisze: ↑26 mar 2026, 11:47Wygooglowałem i muszę przyznać, że dawno nie widziałem tak trafnego opisu czyjejś fizjonomii.
na temat Goga iFilantrop, erudyta, przedsiebiorca, czlowiek renesansu i wielki poeta uwieziony w ciele patusa
o Pikersiewygląda jak gej z hivem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dobrze ze gods bidness zaznaczyl ze wygooglowal bo jeszcze by go ktos posadzil o to ze zna Sobla (ha tfu)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
Z nazwy znałem, ale tak po wyglądzie to mylą mi się te wszystkie pokemony.
Gog prawdziwy samiec alfa, a nie jakieś pizdeczki z mainstreamu