najbardziej ruchable raper

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: najbardziej ruchable raper

Post autor: oldschool »

Warto było czekać 5,5 roku, żeby napisać 1 post w tym temacie z konta z takim nickiem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
2do5

Post autor: 2do5 »

@cieplak :bowdown:
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

No i wyjaśnione
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

oldschool pisze: 22 mar 2026, 18:07 Warto było czekać 5,5 roku, żeby napisać 1 post w tym temacie z konta z takim nickiem.
:lol:
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

z producentów to @camzat na pewno
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
camzat

Post autor: camzat »

Tak jest. Żaden milf nie może mi się oprzeć :joint:
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

camzat pisze: 22 mar 2026, 0:19 No kurwa bronuś ja cie lubię ale po co to to ty wiem że dla beki ale i tak poza forumq śmieją się z nas ze na chłopskim forum temat o ruchaniu raperow jest xD
Mowiac szczerze to troche mi wisi jakie ma opinie forumek poza forumkiem wiec nie czuje zgorszenia jak tak ludzie o nas gadaja (moze troche fejmu nabijemy przy okazji kto wie). Nowoczesny forumek dekonstruuje kody chlopskiej gadki o raperach, ofc zapraszamy sluchaczy plci zenskiej do podzielenia sie ich opinia, bo na razie dowiedzielismy sie jakich raperow plec meska by ruchala ale jeszcze w ogole nie wiemy jakich raperow by ruchala plec zenska, mamy pewne domysly ale wiadomo jak to z tymi domyslami chlopow o tym jak mysla baby jest

Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
efzet pisze: 22 mar 2026, 11:52 bedoes ma te zalete ze mozna w pępek ładować, też fajnie a nie śmierdzi
Wzielo z zaskoczenia :lol: :lol:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

99mayday pisze: 22 mar 2026, 2:57 no już już chłopaki podajcie sobie kutasy nie obchodzi mnie kto zaczął
*podaje chuja*

mm ale smacznie kolega opierdala xD chyba pedał

edit: jeśli chodzi o temat to no pikers
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Raper Bambo.

Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Awatar użytkownika
Czyszy

Post autor: Czyszy »

Szczerze? Medium tak około 2010-2011 był hot. ¯\_(ツ)_/¯
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Co Cię w nim najbardziej kręciło?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Temat skręca w bardzo niebezpiecznym kierunku. Nie to żebym miał coś przeciwko bo akurat rap jest bardzo związany z środowiskiem LGBT+. W Ameryce raperzy od zawsze lądowali w więzieniach, a tam każdy wie co się działo. Miłość męsko-męska kwitła w najlepsze. Dużo gejów tworzy środowiska artystyczne. W ogóle palenie marihuany, które było nieodłącznym elementem kultury jest od początku bardzo gejowskie. Wiecie, że Indianie upalali swoje ofiary marihuaną w trakcie homoseksualnych orgii? Myślicie, że skąd te „inne spojrzenie na świat”? Po protu nawet jak osobnik płci męskiej nie był fanem takich schadzek to z każdym buchem bycie pasywem zaczynało go kręcić. To właśnie stąd się wzięło palenie tego świństwa. Dzieci kwiaty? Na pewno słyszeliście, to wtedy była największa fala palenia marihuany i zarazem największa fala HIV. Wiecie skąd to się wzięło? Afrykańczyk oddał się przyjemności cielesnej z małpą. Poleciał do Kalifornii, tam dorwał go reprezentant kwiatowej młodzieży. Następnie upodlił marihuaną i wspólnie przypieczętowali swoją antyrasistowską wizję pod płaszczem miłości. Potem te palenie marihuany przeniosło się z indiańskiej piramidy do namiotu w Kalifornii, następnie do warszawskich piwnic i jakoś to poszło. Reprezentanci ulicy nawijali o ruchaniu w dupę, jebac Cię itp. Myślicie, że to przenośnia? Dajcie spokój. Długo by opowiadać. Czy można powiedzieć, że to geje stworzyli rap? Tego nie wiem ale na pewno pchnęli go do przodu. Asap rocky, pomalowane paznokcie i sukienki. Biali chłopcy myśleli, że to chodzi o jakiś swag bo to fajne. Gówno prawda, po prostu to jest typowa LGBT+ jazda. Diddy i jego zabawy, on to wyruchał z 80% przemysłu rapowego w stanach. Mamy tutaj dowód, że puściły lejce i już się forumowicze nie kryją. Powiedzenie, że ktoś jest faktycznie przystojny, a że ktoś jest hot to jest różnica. Pamiętajcie chłopaki o zabezpieczeniu bo skończycie jak ten z Kalifornii.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ja tylko raz zapaliłem marihuanę i zostałem osobą transseksualną
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
gods bidness

cieplak pisze: 22 mar 2026, 18:05 Moje koleżanki ogólnie by pewnie powiedziały, że Sobel, ale dla mnie typ wygląda jak lesbijka z cygańskiego taboru.
Wygooglowałem i muszę przyznać, że dawno nie widziałem tak trafnego opisu czyjejś fizjonomii.
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Ja kiedyś wziąłem buhha dopka i mi się zmieniły zaimki
Popi.jaku
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

gods bidness pisze: 26 mar 2026, 11:47
cieplak pisze: 22 mar 2026, 18:05 Moje koleżanki ogólnie by pewnie powiedziały, że Sobel, ale dla mnie typ wygląda jak lesbijka z cygańskiego taboru.
Wygooglowałem i muszę przyznać, że dawno nie widziałem tak trafnego opisu czyjejś fizjonomii.
Dobre, ale wg mnie daleko za
Filantrop, erudyta, przedsiebiorca, czlowiek renesansu i wielki poeta uwieziony w ciele patusa
na temat Goga i
wygląda jak gej z hivem
o Pikersie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Dobrze ze gods bidness zaznaczyl ze wygooglowal bo jeszcze by go ktos posadzil o to ze zna Sobla (ha tfu)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
gods bidness

Z nazwy znałem, ale tak po wyglądzie to mylą mi się te wszystkie pokemony.
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Gog prawdziwy samiec alfa, a nie jakieś pizdeczki z mainstreamu
ODPOWIEDZ