Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
to prawda, tak naprawdę to bardziej powinien niepojechać piątek, niech łata rurociągi w ras laffan a nie, ze rzadowy samolot wysylamy po pilkarzyne w opałach
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Prędzej on niż oni, zresztą nadal gadamy o pozycjach 16-23, nieistotne
Ej co się dzieje bo nie ogarniam mamy teraz dwie reprezentacje U19??
Jedna gra w kwalifikacjach do turnieju euro 2026?
Druga do turnieju 2027 ??
Przynajmniej tak podaje flashscore ....
Jedna gra w kwalifikacjach do turnieju euro 2026?
Druga do turnieju 2027 ??
Przynajmniej tak podaje flashscore ....
- igorzastyy
Pyton wieszczy sensację w składzie i Rózgę zamiast Pietuszewskiego w wyjściowej 11. Młody gracz FC Porto miałby być jokerem na drugą połowę. No ciekawe
no raczej nie zamiast, bo pietuszewski nie miał być nigdy w 1 składzie, szymański zejdzie na 8mke bo lekka kontuzja modera, więc rózga zamiast niego obok kamyka na prawą dziesiątkę
dobre żarty, takie nieśmieszne
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- igorzastyy
No dobrze, to już się proszę spierać z Włodarczykiem na ten temat. Jestem ciekaw Waszych opinii na temat Rózgi, bo popisy Pietuszewskiego widział pewnie każdy, a to co robi Rózga w Sturmie zakładam, że nie. Sam nie śledzę jego występów więc jestem ciekaw opinii czy podoła.
- Haczapurjan
Kowal coś ostatnio utyskiwał, że Taras Romanczuk powinien dostać powołanie. Jakie są opinie na temat tego gracza na ślizgawce?
moja jest taka że nie powinien już nigdy zagrać w reprezentacji
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
czemu nigdy? cala jaga gra slabo wiec na teraz out ale czemu nigdy
nie chce widzieć tego banderowca w naszej reprezentacji
Dodano po 1 minucie 27 sekundach:
tak samo jak anglika udającego Polaka i innych czarnuchów
Dodano po 1 minucie 27 sekundach:
tak samo jak anglika udającego Polaka i innych czarnuchów
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
rózga to ten po lewej z zajebistym klejem w nodze
ja pierdole, czemu ci młodzi wszyscy wyglądają bez kitu każdy tak samo, przez coraz niższy poziom testosteronu oni jakby mieli po 15 lat
ja pierdole, czemu ci młodzi wszyscy wyglądają bez kitu każdy tak samo, przez coraz niższy poziom testosteronu oni jakby mieli po 15 lat
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- qualite_de_schizoide
dziś też wyczytałem w książce że siła chwytu przeciętnego mężczyzny też jest dużo niższa niż te 30 lat temu
spada ten teść w populacji z biegiem czasu, wszystko ma niby na to wpływ, ale trudno mi wskazać największy powód, może chujowe żarcie
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
to jest naprawdę przedziwny dysonans w oglądaniu tego sportu, za kompletnego dzieciaka najbardziej zafascynowanego tym sportem, czyli 7-12 lat goście w wieku 20 wyglądali na 30, a ci co mieli lat 25 i byli bardziej przeorani przez życie i system wyglądali na 45 (jordan leczkow lol), a ten typo tutaj miał 35 lat

generalnie zdecydowana większość wyglądała starzej niż miała w metryce, oczywiście, że dieta, szlugi, styl prowadzenia się robią swoje, ale teraz co jeden w tej fryzurze na brokuła to wygląda jak uczestnik filmu ile kosztuje twój outfit youtubera czuux

generalnie zdecydowana większość wyglądała starzej niż miała w metryce, oczywiście, że dieta, szlugi, styl prowadzenia się robią swoje, ale teraz co jeden w tej fryzurze na brokuła to wygląda jak uczestnik filmu ile kosztuje twój outfit youtubera czuux
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
- Haczapurjan
No wystarczy sobie obejrzeć „Czterdziestolatka”. Przecież Kopiczyński wyglądał jak współczesny 60-latek
jakiś koleś po prostu chodził ulicami i witał się ze wszystkimi 30 lat temu i dziśqualite_de_schizoide pisze: ↑26 mar 2026, 14:18dziś też wyczytałem w książce że siła chwytu przeciętnego mężczyzny też jest dużo niższa niż te 30 lat temu
spada ten teść w populacji z biegiem czasu, wszystko ma niby na to wpływ, ale trudno mi wskazać największy powód, może chujowe żarcie
la la la
idąc tym tokiem rozumowania oskarki tez powinni mieć mocne dlonie od nakurwiania na smartfonach i scrollowaniu tik toka
a te fryzury na brokula to
a te fryzury na brokula to
mi sie ta fryzurka kojarzy z takimi brytolskimi nastolatkami, ale beskitu to plaga jest jakaś. mijam takich na ulicy hurtowo
Dodano po 1 minucie 37 sekundach:
hujowe żarcie to na pewno, plus mikroplastik, który męski organizm odczytuje jako estrogen, plus pewnie to, że tera wszędzie w wodzie pijemy babskie miesiączki, bo oczyszczalnie wód se z tym nie radzą, a to jest prawdziwa bomba estrogenowa
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia