@ruchampsajaksra myślę że to fejk lub trolling , wystarczy posłuchać żeby zrozumieć , po za tym tylko 1 typek kupił niby w sklepie gdzies w UK ten album, nikt więcej tego nie ma, mimo że ponoć winyle już w sklepach czekają; druga sprawa że Joseph Karre czyli typek który jest z Gamma (label ktory to wydaje), napisal na Twitterze ze w piątek timeline bedzie wyglądał inaczej, takze przeczuwam ze ktoś tu nęka (bully ) swoich fanów.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Trzymam kciuki żeby to był trolling bo Ye to mój GOAT, chciałbym wierzyć w to że się ogarnął i jest w stanie wypuścić jeszcze album na miarę swoich możliwości ale po ostatnich latach nic mnie nie zdziwi
To nawet niekoniecznie musi być kwestia trollingu. Winyle prawdopodobnie były tłoczone od października, natomiast sample czyścili jeszcze w połowie listopada, doniesienia o dogrywanych real wokalach były chyba jeszcze później, zresz†ą mamy dowód z koncertów że to się w jakimś stopniu działo. Jest szansa że na fizyk poszło bezpieczne wczesne AI gówno bez produkcji i wszystkich dogrywek ze względu na deadline i przeciągnięte preordery, a wersja na streamingach będzie już po wszystkich zmianach. Leak kasety jest taki sam jak winyla. Nie wiadomo jak z CD, tłoczy się szybciej to mogli dać w późniejszym terminie z jeszcze inną wersją albumu
To ten najrealniejszy scenariusz
Ale jednak dużo rzeczy się w całym temacie nie zgadza żeby to pozostało w takiej formie. Pierwsze listening party jutro o 6 rano naszego czasu, już coś się dowiemy
5 kawałków ze streamingów jest bez zmian, z pozostałych All The Love bardzo mi sie podoba, ale licze na wersje z Andre jak wleci na strimy. White Lines też fajnie wyszło. Highs and lows nowa produkcja ssie, Mission Control piękne ale to jako outro by pasowało.
Generalnie to licze na niespodzianke ale wszystko wskazuje na to ze bedzie inaczej na strimach niż na fizykach
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Poprawcie mnie jeśli się mylę, w tamtym roku wypuścił bully, które było na AI i wycofał się z tego z myślą poprawy tego albumu i wypuszczenia, przełożył premierę 100 razy, żeby na winylach i CD puścić starą wersję i jutro puści wersje digital z nowymi trackami i bez AI? pojebało już go do końca XD
JVCORE pisze: ↑26 mar 2026, 9:38
Poprawcie mnie jeśli się mylę, w tamtym roku wypuścił bully, które było na AI i wycofał się z tego z myślą poprawy tego albumu i wypuszczenia, przełożył premierę 100 razy, żeby na winylach i CD puścić starą wersję i jutro puści wersje digital z nowymi trackami i bez AI? pojebało już go do końca XD
- jeszcze nie do końca. Ten murzyn potrafi zaskoczyć.