Gdzie kupujecie gry wideo?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

W jakiej wersji kupujecie najczęściej gry wideo?

W wersji cyfrowej?
2
25%
Tylko na nośniku?
3
38%
Zależy od tego jak dana gra została wydana
3
38%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
lygrys

Gdzie kupujecie gry wideo?

Post autor: lygrys »

Jakie sklepy internetowe polecacie, a jakie odradzacie?
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Re: Gdzie kupujecie gry wideo?

Post autor: cloud »

polecam
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Odradzam

Dodano po 42 sekundach:
I nie mam wideo
Popi.jaku
Awatar użytkownika
cloud
chmura

NO TATA ZNÓW NIE DZIAŁA TO WIDEŁO
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

z internetu kradnę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Głównie używki z Vinted, kopalnia skarbów nie tylko jeśli o gry chodzi
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

glownie Vinted, bo maja mozliwosc negocjacji ceny ze sprzedajacym. Wiekszosc gier, woskow tam kupuje za bezcen, a czasem nawet trafiaja sie perly wysylajace gry w workach na smietnik, przez co przychodza z nadlamanym pudelkiem - wystarczy wowczas wyslac zgloszenie do ochrony kupujacych i wraca 50% wkladu na konto. Najlepsza byla laska, ktora zwrocila mi pelna kwote za Gran Turismo 7 na PS5 (paczka z najtanszego worka na smietnik, lekko wylamany zawias w pudelku), a po dwoch tygodniach zaczela sie pultac, ze mam jej oddac przynajmniej trzy dychy. Finalnie gra wyszla za ok. 45pln. Raz tez trafilem rumuna, ktory wyslal mi nowe plyty winylowe z amerykanskim hiphopem w... torbie z Lidla. Ale o dziwo przyszly bez jakiejkolwiek skazy. No i spoko, czasem mozna zlapac za frajer duzo dobrych itemow z drugiego konca Europy, ale pakowanie paczek przez niektore osoby budzi naprawde politowanie. Sam staram sie uzywac kartonow, kopert babelkowych, termodruku na labelach i stretchuje kazda paczke, ale jest jak jest.

ostatnio wynegocjowalem pelny zestaw Logitech G29 z shifterem za 500pln. Stan idealny wedlug sprzedajacej, ale finalnie nie zdazylem zamowic.

poza Vinted jeszcze przegladam promocje na pepper i Perfect Blue, ale w przypadku peppera ciezko trafic z dostepnoscia produktow w sklepach. I na dodatek czesto sklepy wystawiaja itemy, ktorych juz nawet nie maja na stanie, bo zeszly stacjonarnie.
Spoiler
Obrazek
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Far Cry primal przyszedł mi w pudełku po toffifee, takie rzeczy na vinted to akurat norma ;d
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

https://gameboost.com/sekiro-shadow-die ... e-00-66272

kupował ktoś tutaj? Muszę na vpn żeby mi vatu nie dojebali?
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Ciężko powiedzieć. Wszędzie gdzie trafi się okazja jakaś, mniejsza lub większa. Czasem pudełkowe wersje, a czasem cyfrowo.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Tam gdzie taniej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

Remualdo pisze: 25 mar 2026, 23:07 https://perfectblue.pl/

Najlepszy sklep w PL.
Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master »

Kupuje już tylko digitale. Gier pudełkowych to mam z 5 i nie mam gdzie ich trzymać, uważam, że digital (kontrowersyjna opinia) to najlepsze co spotkało PC/konsole. So - https://plati.market
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

No nie wiem gram praktycznie tylko na N, digital za nówki to się nie opłaca tylko pudło. Jak nie podejdzie to można pogonić z zerową stratą.
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Pytanie gdzie kupić pre-order GTA VI żeby był na czas jak się pojawią jak ktoś chce pudło.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

tam gdzie najtaniej, nie pamiętam sytuacji żeby preorder skądś mi nie doszedł w dzień premiery w ostatnich latach
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Master pisze: 26 mar 2026, 10:02 Kupuje już tylko digitale. Gier pudełkowych to mam z 5 i nie mam gdzie ich trzymać, uważam, że digital (kontrowersyjna opinia) to najlepsze co spotkało PC/konsole. So - https://plati.market
jeśli chodzi o PC to zgoda, natomiast w przypadku konsol jest zupełnie na odwrót
Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master »

Mateusz pisze: 26 mar 2026, 14:40 Pytanie gdzie kupić pre-order GTA VI żeby był na czas jak się pojawią jak ktoś chce pudło.
Poczekaj na premierę, będzie coś na 100%. Wieśka się odbierało z paczkomatów po północy i jestem na 50% pewny, że Red Dead Redmption też.
Anyway RDR 2 miał nocne premiery w wybranych sklepach i to pewniak.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

kiedys dostawalem pre-ordery z Empik i zawsze przychodzily o czasie, nie wiem jak jest teraz. Niemniej GTA IV (X360), Hitman Absolution (PC), Red Dead Redemption (X360), GTA V (X360) mialem w dniu premiery. The Sims 3 (PC) w wersji kolekcjonerza dostalem przed premiera.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ