Gdzie kupujecie gry wideo?
Moderator: con shonery
Gdzie kupujecie gry wideo?
Jakie sklepy internetowe polecacie, a jakie odradzacie?
Re: Gdzie kupujecie gry wideo?
z internetu kradnę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Głównie używki z Vinted, kopalnia skarbów nie tylko jeśli o gry chodzi
glownie Vinted, bo maja mozliwosc negocjacji ceny ze sprzedajacym. Wiekszosc gier, woskow tam kupuje za bezcen, a czasem nawet trafiaja sie perly wysylajace gry w workach na smietnik, przez co przychodza z nadlamanym pudelkiem - wystarczy wowczas wyslac zgloszenie do ochrony kupujacych i wraca 50% wkladu na konto. Najlepsza byla laska, ktora zwrocila mi pelna kwote za Gran Turismo 7 na PS5 (paczka z najtanszego worka na smietnik, lekko wylamany zawias w pudelku), a po dwoch tygodniach zaczela sie pultac, ze mam jej oddac przynajmniej trzy dychy. Finalnie gra wyszla za ok. 45pln. Raz tez trafilem rumuna, ktory wyslal mi nowe plyty winylowe z amerykanskim hiphopem w... torbie z Lidla. Ale o dziwo przyszly bez jakiejkolwiek skazy. No i spoko, czasem mozna zlapac za frajer duzo dobrych itemow z drugiego konca Europy, ale pakowanie paczek przez niektore osoby budzi naprawde politowanie. Sam staram sie uzywac kartonow, kopert babelkowych, termodruku na labelach i stretchuje kazda paczke, ale jest jak jest.
ostatnio wynegocjowalem pelny zestaw Logitech G29 z shifterem za 500pln. Stan idealny wedlug sprzedajacej, ale finalnie nie zdazylem zamowic.
poza Vinted jeszcze przegladam promocje na pepper i Perfect Blue, ale w przypadku peppera ciezko trafic z dostepnoscia produktow w sklepach. I na dodatek czesto sklepy wystawiaja itemy, ktorych juz nawet nie maja na stanie, bo zeszly stacjonarnie.

ostatnio wynegocjowalem pelny zestaw Logitech G29 z shifterem za 500pln. Stan idealny wedlug sprzedajacej, ale finalnie nie zdazylem zamowic.
poza Vinted jeszcze przegladam promocje na pepper i Perfect Blue, ale w przypadku peppera ciezko trafic z dostepnoscia produktow w sklepach. I na dodatek czesto sklepy wystawiaja itemy, ktorych juz nawet nie maja na stanie, bo zeszly stacjonarnie.
Spoiler

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Far Cry primal przyszedł mi w pudełku po toffifee, takie rzeczy na vinted to akurat norma ;d
- jest_zasadzka
https://gameboost.com/sekiro-shadow-die ... e-00-66272
kupował ktoś tutaj? Muszę na vpn żeby mi vatu nie dojebali?
kupował ktoś tutaj? Muszę na vpn żeby mi vatu nie dojebali?
Ciężko powiedzieć. Wszędzie gdzie trafi się okazja jakaś, mniejsza lub większa. Czasem pudełkowe wersje, a czasem cyfrowo.
Tam gdzie taniej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kupuje już tylko digitale. Gier pudełkowych to mam z 5 i nie mam gdzie ich trzymać, uważam, że digital (kontrowersyjna opinia) to najlepsze co spotkało PC/konsole. So - https://plati.market
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
No nie wiem gram praktycznie tylko na N, digital za nówki to się nie opłaca tylko pudło. Jak nie podejdzie to można pogonić z zerową stratą.
Pytanie gdzie kupić pre-order GTA VI żeby był na czas jak się pojawią jak ktoś chce pudło.
- zemsta1camzata
tam gdzie najtaniej, nie pamiętam sytuacji żeby preorder skądś mi nie doszedł w dzień premiery w ostatnich latach
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
jeśli chodzi o PC to zgoda, natomiast w przypadku konsol jest zupełnie na odwrótMaster pisze: ↑26 mar 2026, 10:02 Kupuje już tylko digitale. Gier pudełkowych to mam z 5 i nie mam gdzie ich trzymać, uważam, że digital (kontrowersyjna opinia) to najlepsze co spotkało PC/konsole. So - https://plati.market
Poczekaj na premierę, będzie coś na 100%. Wieśka się odbierało z paczkomatów po północy i jestem na 50% pewny, że Red Dead Redmption też.
Anyway RDR 2 miał nocne premiery w wybranych sklepach i to pewniak.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
kiedys dostawalem pre-ordery z Empik i zawsze przychodzily o czasie, nie wiem jak jest teraz. Niemniej GTA IV (X360), Hitman Absolution (PC), Red Dead Redemption (X360), GTA V (X360) mialem w dniu premiery. The Sims 3 (PC) w wersji kolekcjonerza dostalem przed premiera.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.