Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
55
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 125

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: wujot »

689 za meczówke :lol:
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

I pierdoliłeś coś że za droga Polski bluza
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
wujot
ave

Obrazek

zajebiste projekty ty
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Grafik pewnie nieźle przytulił za tę inwencję
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Sebek Mila kierowniku daj dwa złote
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

Puszka 2115 jak stary który zdjął boazerię w przedpokoju po 30 latach
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Piątek gra u pastuchów jebanych i dostaje powołanie, podczas gdy CZUBAK GOAT nie dostał. Tylko Pietuszewski to jest chłop dla którego tą kadrę można odaplić.

Urban już choruje na selekcjoneroze, czyli JA WIEM KURWA LEPIEJ NIŻ WSZYSCY. W połaczeniu z Czarkiem, który ewidentnie ,,pomaga" w powołaniach Urbanowi(nie powiecie mi że Drągowski jest powoływany za skillsy, a nie za to że ma agenta który zna sie z Czarkiem)

szykuje się srogi wpierdol, może nie z Albanią, ale Szwedy nas na pizde zrobią lekko.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

No nie powiedziałbym że Urban już złapał selekcjoneroze. Nastawia się na najważniejszy mecz w karierze trenerskiej, powołuje doświadczonych. Ja to kupuję.
Pussyhole fatter than a Benz with a body kit

RYM LAST FM
Awatar użytkownika
wujot
ave

Anthony Taylor sędzią czwartkowego meczu z albańczykami :confused:
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Czubak przez pół rundy nie strzelił gola w lidze belgijskiej, a teraz walnął kilkanaście goli w Esie (połowę z karnych) i na pewno będzie lepszy na poziomie reprezentacyjnym, przypominam gość 26 lat, bez doświadczenia gry w pucharach czy chyba nawet młodzieżówkach. To chyba bardziej jest Ekstraklasoza niż selekcjoneroza Urbana i zgadzam się z tymi opiniami, że ludzi naprawdę pojebało, że wyzywają na Twitterze za brak powołań jakichś piłkarzy, którzy i tak będą graczami 18-23 na takie mecze, no jebnijcie się w łeb.

Generalnie to mnie ciekawi kto będzie bronił (pewnie Grabara, najwięcej przyjętych goli w Europie chyba), bo ja tak jak patrzyłem na LM to bym dał Kochalskiego, ale też wiadomo że to nie czas na eksperymenty. A NAJLEPIEJ JAKBY BYŁ POWOŁANY XAVIER DZIEKOŃSKI, PRZECIEŻ MA MNÓSTWO CZYSTYCH KONT, CZY URBAN TEGO NIE WIDZI?
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

potter pisze: 25 mar 2026, 0:13 połowę z karnych
Konkretnie to dwa
2do5

Post autor: 2do5 »

:lol:

uważam, że czubak poczynił bardzo duży progres na przestrzeni obecnego ekstraklasowego sezonu i takie bramki jak z ta koroną czy z piastem tylko go uwiarygadniają, więc jeżeli mamy do wyboru świdra, który kopie się po czole w jakiejś lidze greckiej ALE kiedyś coś tam strzelił dla reprezentacji, a snajpera w gazie (mimo, że z polskiej ligi) to IMO wybór jest prosty. tym bardziej, że prawdopodobnie będziemy grać na jednego napastnika, kto w takim razie hipotetycznie mógłby zrobić robotę z ławki - zbutwiały drewniak jak KŚ, czy inny drewniak jak KC, tylko, że na fali wznoszącej.

Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
potter pisze: 25 mar 2026, 0:13 no jebnijcie się w łeb
ktoś ma dobry czas i ludzie to zauważają, okropne naprawdę
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

potter pisze: 25 mar 2026, 0:13 kto będzie bronił (pewnie Grabara, najwięcej przyjętych goli w Europie chyba), bo ja tak jak patrzyłem na LM to bym dał Kochalskiego
Zamiast bramkarza, który miał najwięcej przyjętych goli w Europie chyba, dałbyś bramkarza, który miał najwięcej przyjętych goli w Lidze Mistrzów. Aha, ok, ok.

Cała wypowiedź użytkownika nie różni się niczym od typowego mejwenowskiego lania wody. Omijać, czekać jutro na ogłoszenie składu, nie ma co sobie głowy zaprzątać.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

potter pisze: 25 mar 2026, 0:13 Czubak przez pół rundy nie strzelił gola w lidze belgijskiej, a teraz walnął kilkanaście goli w Esie (połowę z karnych) i na pewno będzie lepszy na poziomie reprezentacyjnym, przypominam gość 26 lat, bez doświadczenia gry w pucharach czy chyba nawet młodzieżówkach. To chyba bardziej jest Ekstraklasoza niż selekcjoneroza Urbana i zgadzam się z tymi opiniami, że ludzi naprawdę pojebało, że wyzywają na Twitterze za brak powołań jakichś piłkarzy, którzy i tak będą graczami 18-23 na takie mecze, no jebnijcie się w łeb.

Generalnie to mnie ciekawi kto będzie bronił (pewnie Grabara, najwięcej przyjętych goli w Europie chyba), bo ja tak jak patrzyłem na LM to bym dał Kochalskiego, ale też wiadomo że to nie czas na eksperymenty. A NAJLEPIEJ JAKBY BYŁ POWOŁANY XAVIER DZIEKOŃSKI, PRZECIEŻ MA MNÓSTWO CZYSTYCH KONT, CZY URBAN TEGO NIE WIDZI?
ty jesteś zabawny ananas :lol: czubaka byś nie dał bo jebnijcie się w łeb, ale kochalski już tak na pozycji 10x bardziej wrażliwej gdzie ta stabilność w przeciwieństwie do napastnika (który musi tylko zrobić dym w 16stce)
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Ogólnie z tym czubakien to patrzenie na niego przez pryzmat belgijskiej przygody jest trochę niemiarodajne, to jest specyficzny napastnik na którego trzeba mieć pomysł, jak rzucasz takiego gościa na głęboką wodę i mówisz "radź se" to on nie będzie wyglądał. Sztab Motoru też sporo pracy włożył w jego rozwój i dostosowanie go do sposobu gry bo na początku wyglądał słabo plus miał braki fizyczne. Także to już nie jest ten sam napastnik który się odbił od Belgii, a i to odbicie może też bardziej świadczyć o słabym skautingu klubu bo kupując piłkarza dobrze mieć jakiś pomysł na niego, u nas ten pomysł był u Belgow raczej nie.

Chociaż ja się cieszę że go nie powołał :)
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Bisclavret pisze: 25 mar 2026, 11:38
potter pisze: 25 mar 2026, 0:13 połowę z karnych
Konkretnie to dwa
A zamiast "pół rundy" mozna napisać "kilka tygodni" xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Kochalskiego bym dał, ale tak samo rozumiem że go Urban nie da, bo nie czas jest teraz na eksperymenty (co tam wyżej też zaznaczyłem, ale nie pasuje pod tezę ten fragment cytować). Ale oczywiste, że jest to inna sytuacja, bo tutaj podstawowy bramkarz nam wyleciał więc każdy wybór jest ryzykowny w mniejszym lub większym stopniu, zatem nie dziwi mnie wybór Grabary, bo już widziałem newsy ze to on stanie.

I mejwenowskie lanie wody to jest właśnie pierdolenie, że kadrę zbawią Czubak, Potulski i inny Żukowski, może kiedyś tak ale nie w najważniejszych meczach o awans na mundial.
2do5

Post autor: 2do5 »

potter pisze: 25 mar 2026, 14:20 kadrę zbawią Czubak, Potulski i inny Żukowski
powiedział nikt nigdy, ale fajnie pasuje do narracji, w takim razie idąc twoim tokiem rozumowania kadrę zbawi grosicki - przecież jest powołany
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

centralnie chłopie ci zara..
nie no, dorabiasz piździe uszy, nikt nie mówi, że ktokolwiek ma kadrę ZBAWIĆ tylko o prawdopodobieństwie z jakim to zbawienie nastąpi u danego gracza. W przypadku czubaka napewno większe niż karolka eś
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

never underestimate the heart of karol świderski, chłop jest katem albanii tak jak mbappe czy gary lineker polski
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
ODPOWIEDZ