Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Numer Raz - ŻYJE SIĘ TYLKO RAZ (2026)

Post autor: Burak »

Dziś Tedenovelive, ciekawe czy oglądał czy też ktoś Tedemu opowiadał co Numer mówił o nim u Winiego
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Szkoda, że Wini nie zapytał o uliczny ZAIKS.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

igorzastyy pisze: 19 mar 2026, 14:57
Burak pisze: 19 mar 2026, 10:12
Spoiler
:rotfl:

ale Wini, tak szczerze… :cry:
Hhahahaha :bowdown: dla Winiego. Pozorne komplementy, które złożone w całość mówią "jesteś chujowy tak jak i twoja płyta". Wini się marnuje z takim talentem dyplomatycznym. Sikorki dzwoń do Winicjusza
:bowdown:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

o chuj, klasyk w dniu premiery
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
igorzastyy

Burak pisze: 19 mar 2026, 16:22 Dziś Tedenovelive, ciekawe czy oglądał czy też ktoś Tedemu opowiadał co Numer mówił o nim u Winiego
On na "urlopie" jest, więc dzisiaj Staszek ptaszek się nie nażre za darmo niestety
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Staszek to jest kurwa takie zero, jak ja go nienawidzę. Siedzi tylko i pierdoli jak kiedyś BigMac w Macu smakował, a potem mówi jakiego pączka by opierdolił.

Tak sobie teraz myślę, że ten chłop jest nawet nudniejszy od Numer Raza, co jest jednak pewnego rodzaju wyczynem.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Burak pisze: 19 mar 2026, 16:22 Dziś Tedenovelive, ciekawe czy oglądał czy też ktoś Tedemu opowiadał co Numer mówił o nim u Winiego
Tede na pewno obejrzał ten wywiad ze trzy razy na urlopie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
igorzastyy

W sumie to tu jest odpowiedź na te słowa Numera o emocjach. Tede w zasadzie zamiast komentować te słowa, to mógłby przytomnie odesłać zainteresowanych do swojej twórczości, ale pewnie z przyjemnością Numera jeszcze ukąsi gdzieś.

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

^2:05 - Numer twierdzi, że DJ Eprom imponuje mu "sprzętem". No cóż, nie wnikam

4:55 - czy myślisz, że Rychu nagrał z Tobą, żeby zrobić na złość Jackowi?
Numer: Pewnie tak, ale przepraszałem go, przepraszałem Ryśka, kocham go w chuj

W 6:05 Rawicz pyta o uliczny ZAiKS - Numer jak typowy beta cwel odpowiada, ale chociaż zaznaczył, że uważa, że to było słabe i nie propsuje. No trudno kurwa żebyś propsował naliczenie was na kasę jak ostatnich lapsów, chociaż sam przyznał, że zsamplowali ten bit, żeby im dupsko wylizać. Widocznie HG uznało WFD za dwóch lamusów bez pleców i jak widać słusznie
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Numer słuchał płyty Taco "Trójkąt Bermudzki" :joint:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Brawo Numer, faktycznie trzeba było przeprosić Peje, to że Tede jako jedyny ze sceny przyznał że słabe było to że Peja zlinczował młodego chłopaka i namawiał do jego pobicia, to faktycznie było nie na miejscu. Rychu faktycznie miał przesłanki do tego żeby pobić gówniarza bo mu faka pokazywał. Peja miał rację. Fajnie że do takiego wniosku doszedłeś po latach.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
pwk
Zbanowany

Post autor: pwk »

bul dupy przez brak korzyści jest strasznie silny dla ludzi
numer nie może przeżyć bycia lakiem chyba gościa zjadł mezo jednym panczem, i się wypowiadać na czelność, dobre sobie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
https://www.last.fm/pl/user/pawlikwrk

""jebać opio", bo tak powiedział mi Zioło
miało być wesoło, a tu skręty i zamknięte koło"
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tede i Numer pogódźcie się, bo nie ma sensu, żeby dwa stare pierdziele, dziady z poprzedniej epoki, relikty PRLu się kłóciły. Nie ma sensu, lepiej tworzyć razem super scenę i społeczność niż się spinać. Miejsca przy stole wystarczy dla każdego. Proszę jako hejter zarówno jednej jak i drugiej strony.
Waldek98

Post autor: Waldek98 »

W sumie to Tede wspominał, że ostatnich trzech wywiadów (na tamten moment) Numera nie słuchał i zamierza nadrobić zaległości jak MC Bob wyda płytę. A skoro już wydał, to ciekawe czy Tede nadrobił zaległości i się odniesie do niektórych słów Numera. Jakby nie było jest w czym przebierać, bo nie ma wywiadu z Numerem bez wspomnienia o TDFie.
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Najlepsze jest to, że za czasów nastukafszy to numer wcale nie był złym raperem, nawet powiedziałbym że dobrym, ale nie ma charyzmy no to nie ma nic
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Haczapurjan pisze: 21 mar 2026, 23:58 Numer: Pewnie tak, ale przepraszałem go, przepraszałem Ryśka, kocham go w chuj
:wall:
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Waldek98 pisze: 23 mar 2026, 22:31 W sumie to Tede wspominał, że ostatnich trzech wywiadów (na tamten moment) Numera nie słuchał i zamierza nadrobić zaległości jak MC Bob wyda płytę. A skoro już wydał, to ciekawe czy Tede nadrobił zaległości i się odniesie do niektórych słów Numera. Jakby nie było jest w czym przebierać, bo nie ma wywiadu z Numerem bez wspomnienia o TDFie.
Na pewno nadrobił. Tede pierdoli jak to mu nie zależy, nie słucha, nie zna, a w rzeczywistości internet ma w małym palcu, a wszelkie wywiady, w których może być mikrowzmianka o nim, to zna na pamięć godzinę po premierze.
Fałszywy narcyz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
scam_sakawa pisze: 24 mar 2026, 10:54
Waldek98 pisze: 23 mar 2026, 22:31 W sumie to Tede wspominał, że ostatnich trzech wywiadów (na tamten moment) Numera nie słuchał i zamierza nadrobić zaległości jak MC Bob wyda płytę. A skoro już wydał, to ciekawe czy Tede nadrobił zaległości i się odniesie do niektórych słów Numera. Jakby nie było jest w czym przebierać, bo nie ma wywiadu z Numerem bez wspomnienia o TDFie.
Na pewno nadrobił. Tede pierdoli jak to mu nie zależy, nie słucha, nie zna, a w rzeczywistości internet ma w małym palcu, a wszelkie wywiady, w których może być mikrowzmianka o nim, to zna na pamięć godzinę po premierze.
Fałszywy narcyz.
Masakra jaki to jest chory człowiek. Teraz wziął urlop specjalnie i sam na all inkluziw pojechał, żeby nadrobić wszystkie wywiady z Mesem i Numerem.

Dodano po 2 minutach 45 sekundach:
PS Ciekawe czy oni faktycznie tak gadali jak w tym skicie na końcu powyższego kawałka, jakby byli upośledzeni.

Dodano po 7 minutach 45 sekundach:
Myślę, że tak.
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Haczapurjan pisze: 21 mar 2026, 23:58 Numer: Pewnie tak, ale przepraszałem go, przepraszałem Ryśka, kocham go w chuj
Przepraszam Cię Rysiu, że byłem kolegą Jacka G. Wyruchał mnie w chuj już go nie lubię, ale kocham Ciebie, wybaczysz mi?
Spoiler
i dograsz na płytke? Co Rysiu? Dograsz mi się? Robie płytke takom, zróbmy tej grubej kurwie na złość. Dlaczego tede kurwom jest dlaczego tede kurwom jest? Hehe. Słuchałem tego ostatnio, uważam że wygrałeś. Przepraszam ciee jeszcze raz. A tak szczerze: uważasz że jestem dobrym raperem?
Popi.jaku
ODPOWIEDZ