Kaz Bałagane - Lot 022 (2015)
Re: Kaz Bałagane - Lot 022 (2015)
Co do głosu, to pamiętam jak słuchałem "Lotu" pierwszy raz nie widząc tytułów kawałków i myślałem że to Andrzej Kościey - tylko co on taki buracko-agresywny??? - się zastanawiałem 
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
wróciłem, cudowne wydawnictwo, nawet feat Tomba aż tak nie przeszkadza, za każdym razem jak Smolasty jest ciśnięty za cokolwiek, to bronię go produkcjami na tej płycie (sentyment ty kurwo)
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Yeeeep. Podane to jest przednio, chłop był powiewem świeżości na scenie wtedy. Wpierdolił się na grubo, liryka była wzorowa, były bangery, storytellingi, rozkminy. No raper kompletny na tamten moment i w moim odczuciu zmienił scenę na amen. Jak sobie postawisz ówczesny rap Kaza obok jakiegoś Buki, K2, Młodego M czy innego Pokahontaz to brzmią tamci jak kurwa mokre bąki smyrające majty. Chamstwo, pewność Siebie, numery o czymś z autopsji, sznyyyt
Pierwszy w Polsce rap
Pierwszy w Polsce rap
Popi.jaku
Przepiękne są bity Smolastego na tej płycie
Szkoda że więcej nic nie wyprodukował Kazowi, mogliby jeszcze materiał jakiś razem wypuścić, tak samo jak Kaz mógłby zrobić jakąś projekt z Czarnym Hifi
Szkoda że więcej nic nie wyprodukował Kazowi, mogliby jeszcze materiał jakiś razem wypuścić, tak samo jak Kaz mógłby zrobić jakąś projekt z Czarnym Hifi
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ