Łysienie
Moderator: wrubel
Re: Łysienie
Normalnie, przyglądam sie w lusterku. Kwestia przyzwyczajenia i wprawy.
Jak ci lusterko nie pomaga to chyba ciężko pomóc. Ja ręką sprawdzam, po czasie to już na pamięć znasz kierunki jak ci włosy rosną w różnych miejscach głowy. Ale ja mówię o goleniu pod włos na gładko
- zemsta1camzata
-
pistoletbwoy
zrobiłem przeszczep w PL, turecka klinika, jeśli macie jakieś pytania to dawajcie znaka. póki co jestem zadowolony 
-
pistoletbwoy
niee, akurat w mojej klinice rekomenduja 3-6 miesiecy. "influencer" ktory robil w tej klinice bral tylko 3 miechy fina i juz dlugi czas wszystko jest cacy, ale jesli nadal jestes na etapie lysienia, to generalnie dobrze jest brac tego fina po przeszczepie, zeby pozniej uniknac drugiego przeszczepu. Ja zamierzam brac fina for life jak bedzie bez side effectow (juz jakis czas jestem po przeszczepie i poki co wszystko git), ale wrzuce tez do tego trt chyba ;]
A trt i fin sie nie wykluczają wzajemnie? Mam na myśli nie że nie działają, tylko że sie nie powinno tak stosować.
Ja od mojego lekarza też usłyszałem 3-6 mies.
Ja od mojego lekarza też usłyszałem 3-6 mies.
-
pistoletbwoy
fin Ci trzyma dht w ryzach, wiec trt ma sens imo. od jednego trychologa slyszalem ze wrecz zalecane jest trt przy finie, zaglebie sie w ten temat