najbardziej ruchable raper
Re: najbardziej ruchable raper
No Sandra to to nie jest 
- igorzastyy
Cóż to za damska wersja Kobika ta Paula
Kurde fonetycznie "Paula" blisko nazwy "Paluch", to sie dobrali
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
Czekamy na glos kibicow i kiboli, oni lubia slac chuje do dupy wiec oni pewnie wiedza komu by najbardziej chcieli takiego wyslac
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
Czekamy na glos kibicow i kiboli, oni lubia slac chuje do dupy wiec oni pewnie wiedza komu by najbardziej chcieli takiego wyslac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dałem swoją nominacje w tym temacie, jedyną i słuszną
Śnieg Garbatym Nosom
-
georgefloyd
Odkryłem siostrę bortwicka na instagramie. Widzicie, na takich właśnie osobach robi się największy pitos. Każdemu takich fanów życzę. Po pierwszej płycie Lamborghini.
-
WesolyJozek
Te 4.9% to uwzglednia jakies pojebane dzieci, którym sie wmawia non-binary, alternatywki co wylizały muszle kolezance po taniej pigule, a cała liczba i tak zawyżona przez jakiegoś lewackiego komunistę żeby kreować rzeczywistość.jajca pisze: ↑20 mar 2026, 12:56 dziwne tabu panuje na slizgawce jesli chodzi o homoseksualizm. przykladowo wg berlińskiego instytutu Daila odsetek osób LGBT w Polsce w 2016 roku wynosil 4,9%, co w przelozeniu na slizgawke dawaloby 314 osoby z 6417 uzytkownikow. Z tego co wiem jednak, nie bylo zadnego oficjalnego Slizgawkowego Coming Outu poza Aurelią
Homoseksualistów to jest max 1% a to i tak wysoki szacunek.
- igorzastyy
Nie ma ich wcale, to pewnie wymysł tych, których oskarżyłeś o zniszczenie hip-hopu bodajże w temacie o zmarnowanym talencie
Jebałeś się z co setnym typem spotkanym na ulicy? Szacun, ile to się nie robi dla danych&statystyk
No kurwa bronuś ja cie lubię ale po co to to ty wiem że dla beki ale i tak poza forumq śmieją się z nas ze na chłopskim forum temat o ruchaniu raperow jest xD
POMIDOR
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
-
WesolyJozek
no już już chłopaki podajcie sobie kutasy nie obchodzi mnie kto zaczął
twoja familia to typy poznane wczoraj
2 sławy 1 pento, odys ładny chłopak, granola boye z BSK, z nie do konca raperow to miu albo filipek
a takiemu gogowi czy taco hemingwayowi to nawet bym kolbe opierdolił na kolanach
a takiemu gogowi czy taco hemingwayowi to nawet bym kolbe opierdolił na kolanach

taco z czasów trójkąta mocny kandydat, ale chyba oceniamy teraźniejszość? bo teraz to on wygląda jak bedoes, było latem na forum jakieś zdjęcie
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
bedoes ma te zalete ze mozna w pępek ładować, też fajnie a nie śmierdzi

- igorzastyy
Uważni obserwatorzy rzeczywistości nie potrzebują tutaj oficjalnych coming out'ów, by rozpoznać kto jest kto.
Hubert kropka jest niema, mimo tego że jest turbocwelem albo OESTER jak był młody, bo wyglądał trochę jak Liam Gallagher
Moje koleżanki ogólnie by pewnie powiedziały, że Sobel, ale dla mnie typ wygląda jak lesbijka z cygańskiego taboru.
Moje koleżanki ogólnie by pewnie powiedziały, że Sobel, ale dla mnie typ wygląda jak lesbijka z cygańskiego taboru.