Nie chwaliłem żadnej miałkiej pozycji „typie” to, że sobie coś tam uroiłeś to już musisz sobie z tym sam poradzić i to ,że Ci nie leży odłam Yellowstone to również Twoja indywidualna sprawa nie mająca żadnego wpływu na fakt.
OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Czarnobyl to miniserial, który ma jeden odcinek za dużo
Przedłużony prawie jak seriale przeznaczone na kablówkę, ale tamte mają po 16 odcinków
reszta jest solidna i fajnie.
Przedłużony prawie jak seriale przeznaczone na kablówkę, ale tamte mają po 16 odcinków
reszta jest solidna i fajnie.
- scam_sakawa
w muzyce podobnie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
@kapper1 Nie ma komu tłumaczyć i szkoda czasu na betony pokroju @scam_sakawa bo tego poniżej to nawet nie ma sensu oznaczać, miał się niby nie odzywać, a się zaciął z pisaniem jednego i tego samego, schlebia mi to, że mam swoich fanów na tym forum hehe, szkoda tylko, że to jakieś dzieci.
"Day of the jackal".
Może być przez jeden-dwa odzinki odklejka, gwarantuje całą resztę będziecie kochać, I promise you
Może być przez jeden-dwa odzinki odklejka, gwarantuje całą resztę będziecie kochać, I promise you
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Właśnie zauważyłem że jebane kurwy z hbomax wyrzuciły serial Deadwood ze streamingu i zostawili tylko film. Co za banda cweli 
Koksakery jebane
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
Obejrzałem do końca "gorącą rozgrywkę" i nie jestem dumny z tego. Wyszło mi że po sforłardowaniu scen z głaskaniem się po kutasach i zapinaniu się nawzajem w okolice perineum, każdy odcinek trwa coś koło 20 minut - tyle dobrego. Kończy się to wszystko tak, że
Łoooł.
Wnioski - 60 twarzy dwóch gejów na lodzie. Życia hokejowego jak na lekarstwo, takiego od zaplecza, żeby nie powiedzieć od dupy strony. Emocje jak w chilijskim tasiemcu, tyle że sceny zwieńczane nie są twarzami, a gołymi dupami samców. Kompletnie nic się tam nie dzieje. Przez całe 6 epizodów jeden jest zmartwiony bo jest gejem z kanady, a drugi jest zmartwiony bo jest gejem z Rosji. Ale wszystko się dobrze kończy bo jak w spojlerze wyżej. Czyli jest to współczesny tandetny, jak to ktoś wyżej słusznie napisał, Harlequin, opera mydlana - ubrana w hokej i gołe wysportowane dupska.
Polecam.
Spoiler
przyznał się starym że jest gejem a oni to zrozumieli bo są tolerancyjni
Wnioski - 60 twarzy dwóch gejów na lodzie. Życia hokejowego jak na lekarstwo, takiego od zaplecza, żeby nie powiedzieć od dupy strony. Emocje jak w chilijskim tasiemcu, tyle że sceny zwieńczane nie są twarzami, a gołymi dupami samców. Kompletnie nic się tam nie dzieje. Przez całe 6 epizodów jeden jest zmartwiony bo jest gejem z kanady, a drugi jest zmartwiony bo jest gejem z Rosji. Ale wszystko się dobrze kończy bo jak w spojlerze wyżej. Czyli jest to współczesny tandetny, jak to ktoś wyżej słusznie napisał, Harlequin, opera mydlana - ubrana w hokej i gołe wysportowane dupska.
Polecam.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Odpaliłem se księgarnie black book, g e n i a l n y sitcom
cztery żubry i dwie kurwy
Odpalcie sobie "Rój"
Z pierwsze dwa odcinki może nie są wybitne, ale im dalej tym lepiej, i ta młoda murzynka w głównej roli
Aha, no i scenariusz pisał Childish Gambino
https://www.youtube.com/watch?v=SDHxie2QcJI
Z pierwsze dwa odcinki może nie są wybitne, ale im dalej tym lepiej, i ta młoda murzynka w głównej roli
Aha, no i scenariusz pisał Childish Gambino
https://www.youtube.com/watch?v=SDHxie2QcJI
Straight Jimi Hendrixin'
Proszę polećcie mi jakiś nieoczywisty gupkowaty serial komediowy, który jest na Netflixie albo HBO. Jestem chory i generalnie trochę gówna mi spadło na głowę i chciałbym się wyluzować, a nie mogę nawet iść na spacer jebany, bo nie mam siły.
Jestem ciągle w trakcie oglądania The Wire, ale nie mam siły na te murzyńskie problemy w tym momencie. Niech se sami na razie radzą.
Jestem ciągle w trakcie oglądania The Wire, ale nie mam siły na te murzyńskie problemy w tym momencie. Niech se sami na razie radzą.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Bodkin albo It`s Okay to Not Be Okay, na ten przykład.
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
dzięki za pomysły, obczaję
Mam w domu szafkę, w której trzymam
@aleksy U nas w Filadelfii , Peep Show, Pohamuj entuzjazm, Modern Family (uwielbiam i po prostu kocham ten produkt jest genialny ) ( nie wiem czy są dostępne na platformach, ale w kategorii komediowej są lekkie i bardzo dobre, oczywiście pomijam hity typu przyjaciele itp.)
Usunięcie Peep Show z polskiego Netflixa to największy skandal, wspaniały serial
- ConeyIsland
Zabójcza przyjaźń
Mam kurewską słabość do plot twistów Cobena. Jak w połowie przedostatniego odcinka zacząłem podejrzewać co jest pięć i okazało się, że miałem rację to jednak się okazało że wcale kurwa tej racji nie miałem. Oczywiście - jak to u Cobena - pewne fakty mocno są naciągane ale mimo to dobry lot.
Mam kurewską słabość do plot twistów Cobena. Jak w połowie przedostatniego odcinka zacząłem podejrzewać co jest pięć i okazało się, że miałem rację to jednak się okazało że wcale kurwa tej racji nie miałem. Oczywiście - jak to u Cobena - pewne fakty mocno są naciągane ale mimo to dobry lot.