SLIM SZCZEGI
Re: SLIM SZCZEGI
Słabe
Gdzie tracki na poziomie "Butterfly" albo "Homerun"?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- FruitOffTheWall
@xxxkawo sluchaj kazdy raper ma swoj prime i to był prime szczeguta. Nawiązaniem do jego prajmu, był jeszcze ten numer. Prawda jest taka ze te dużo tych powrotów na scenę było i chyba tylko zgred sie obronił. Reszta albo starała sie robić nowe trendy, wracać do przeszłości tylko był to powrót taki jak żurawskiego do Wisły na koniec kariery ewentualnie nagrali po dwa numery i tyle z tego powrotu. Ja jako sajko szczeguta jarałem sie w chuj, jak wyszedł track ktory podesłałem se myśle w koncu kurwa coś wydaje. A teraz jest taki se, normalny, zwykły. Troche jak powrót Karwana
Jednak najlepsze porównanie to dla mnie z raperem braddu, niby coś ma być a jak wychodzi to jest takie meh. Pozdrawiam cie uzytkowniku z hewrom na avku!
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
sicko zajebisty numer, jakoś mi umknął przez lata. a tak to cóż, szczegi jeden z większych niewypałów
cztery żubry i dwie kurwy
Co drugi raper majacy max kilka tysi z Wrocławia ma ujęcia pod Powstańców Śląskich xd
szczegi coś w tym prajmie wgl wydał, w sensie jakieś 'pełne' wydawnictwo, czy tylko 2 single i nara?FruitOffTheWall pisze: ↑09 cze 2025, 12:45 sluchaj kazdy raper ma swoj prime i to był prime szczeguta. Nawiązaniem do jego prajmu, był jeszcze ten numer.
Tylko 2 single i nara bo wolał ćpać i ściągać koszulkę na bitwach freestylowych.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
No nie ma podjazdu do tracków sprzed lat to niestety.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Mógł nie wracać.
W kategorii Ty się zjebałeś 10 lat temu deklasuje Włodiego.
Niesamowite, że to ten sam typ od homerun i butterfly
Niesamowite, że to ten sam typ od homerun i butterfly
50 cent nawijal kurwa ziomus w liceum byles kims ziomus co sie kurwa z toba stalo
Dodano po 52 sekundach:
artur binkowski orzelek bialy przewijal tak grubasku co sie z toba stalo ze szkoly taki nie byles
Dodano po 52 sekundach:
artur binkowski orzelek bialy przewijal tak grubasku co sie z toba stalo ze szkoly taki nie byles