najbardziej ruchable raper
najbardziej ruchable raper
Nikt sie nie odwazyl wiec zakladam ja
Jak w tytule, zapraszam do dyskusji i opinii ktorego byscie wyruchali (nohomo)
Jak w tytule, zapraszam do dyskusji i opinii ktorego byscie wyruchali (nohomo)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- TooMuchSmoke
Re: najbardziej ruchable raper
POMIDOR
POMIDOR
wyruchali czy dali się wyruchać
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- igorzastyy
Jako osobie heteroseksualnej w takim wypadku, jedyne co mi pozostaje, to wziąć pod uwagę jak wyglądają faceci, którymi się zachwycają kobiety, czyli modele, aktorzy itd. Na tej podstawie mogę wywnioskować, że tacy mężczyźni również by mi się podobali, gdybym taką kobietą był.
Wydaje mi się, że taką urodą dysponuje Sitek i oddaję głos na rapera Sitka, będąc dumnym, że mogę mówić o tym głośno i bez obawy, że zostanę za to stracony bądź ukamieniowany na rynku.
Wydaje mi się, że taką urodą dysponuje Sitek i oddaję głos na rapera Sitka, będąc dumnym, że mogę mówić o tym głośno i bez obawy, że zostanę za to stracony bądź ukamieniowany na rynku.
- oKulTywowany
Astek jest hot
Quebo ma pieniądze i crazy stajl
Charakter i charyzme ma Ostry pomimo ryja jak parszywek
Sentino w okresie Tatuażyka też hot
Pezet w początkowych latach był podobno synonimem ruchable rapera
Quebo ma pieniądze i crazy stajl
Charakter i charyzme ma Ostry pomimo ryja jak parszywek
Sentino w okresie Tatuażyka też hot
Pezet w początkowych latach był podobno synonimem ruchable rapera
This page is no longer available.
Młody Gdynianin
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
georgefloyd
Ciężka sprawa, potrafię przyznać, że jakiś typ jest mega przystojny ale tutaj jest taka posucha, że naprawdę ciężko. Np taki Brad Pitt w Troi wygląda jak półbóg naprawdę. Jakby kosmici przylecieli na ziemie i zobaczyli przeciętnego typa i tego herosa to nie uznaliby ich za ten sam gatunek, no nie ma szans. W polskim rapie podobnie, nawet ci małolaci, którzy powinni wyglądać lepiej w teorii bo dbanie o siebie itp jest na innym poziomie, wyglądają jak ofiary sowieckich eksperymentów. Masz takiego Matę - jeżeli nie widzisz w nim przedłużenia krwi Czyngis-chana to musisz iść do okulisty w trybie natychmiastowym. Mongoł 100%. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać ale chuj z tym. Uroda słowiańska nie jest jakaś ciekawa, szczególnie dla facetów. Kartoflowe mordy i tyle. Jakby któryś raper wyglądał jak Brad Pitt, Timothée chalamet ( z pierwszej części diuny) to może miałby szanse pójść za granice, a tak to co? Zamiast pisku czeskich nastolatek to ziemniaczana morda, walenie wódy do odciny i robienie mielonych. Takie życie Polaka rapera.
Trapy to lubia, mozna powiedziec ze to taki odwrocony fromasz? W sumie tez w niektorzych fristajlach podobnie belkotal
Dodano po 1 minucie 25 sekundach:
Chodzi o to ktorego bys wyruchal, tytul tematu jest bardzo klarowny!
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Zawsze można wyruchać po prostu na kasę
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Nie znam tej pozycji ale moze @lygrys wytlumaczy co to za akrobacje?
Marian Wielkopolski
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ten Typ Mes.
Sitek, Belmondo,Pezet, bratan z tym drugim bo czarni
- igorzastyy
Chyba jesteś gejem, jak Ci się podoba Pezet
Janusz Walczuk
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
pomidor za sweet buźkę, małolat k2 za powiększonego zaganiacza, warunia za wary obciągary, kazik klimat kartel za brutalną męską twarz i intelekt
dziwki basen i machanie kutasem
dziwne tabu panuje na slizgawce jesli chodzi o homoseksualizm. przykladowo wg berlińskiego instytutu Daila odsetek osób LGBT w Polsce w 2016 roku wynosil 4,9%, co w przelozeniu na slizgawke dawaloby 314 osoby z 6417 uzytkownikow. Z tego co wiem jednak, nie bylo zadnego oficjalnego Slizgawkowego Coming Outu poza Aurelią