wane

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

georgefloyd

Re: wane

Post autor: georgefloyd »

Jedyna prawidłowa odpowiedź to Raphinha. Oczywiście nie licząc uśmiechniętego Gaucho i młodego Neymara w Santosie, ale to już przeszłość.
Awatar użytkownika
kaznicki

Post autor: kaznicki »

2 dni temu, już 200k odsłuchów
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

wróciłem sobie sprawdzić deluxe tej epki raz jeszcze i coś w tym jest, że daje to lekki vibe trappista
spoko bity, niektóre refreny/flow całkiem udane i nie męczy ten materiał. wiadomo, że lirycznie to jest głupiutkie tak samo jak trappist, ale buja
kawałek ze spazmą (piękny wjazd) i 526 najlepsze imo
Awatar użytkownika
luk0as
Moderator

Post autor: luk0as »

ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
Awatar użytkownika
cudak19

Post autor: cudak19 »

sqlie pisze: 31 sty 2026, 14:39 wróciłem sobie sprawdzić deluxe tej epki raz jeszcze i coś w tym jest, że daje to lekki vibe trappista
spoko bity, niektóre refreny/flow całkiem udane i nie męczy ten materiał. wiadomo, że lirycznie to jest głupiutkie tak samo jak trappist, ale buja
kawałek ze spazmą (piękny wjazd) i 526 najlepsze imo
Był z tego snippet i uważam że zwrota tutaj jest w chuj lepsza: https://www.youtube.com/watch?v=9vNyWuM ... vNyWuMh43s

A wane za mało muzy wydaje imo, nadal nie ma jakiegoś konkretu od niego według mnie. Myślę że realnie będzie go można ocenić po LP nad którym może chyba pracować teraz w 100% bo już na pewno żyje z muzy. Ten rok go zweryfikuje mortki
Pozdrawiam użytkowników forum slizgawka.eu
ODPOWIEDZ