Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
najlepsze co nagrał od ~10 lat ale obawiam się że pan bakłażan ma rację
Obstawiam że to jakieś głupotki nagrywane przy okazji kręcenia klipu w którym Bedogie znów będzie nas raczył swoim talentem aktorskim i robił gesty pokazywania palcem do kamery rapując o tym że ma na sobie ubranie marki wstaw jakąś nazwę, a niezidentyfikowana ona robi coś tam.
Chociaż taka powtórka z covidowej kampanii Quebonafide udającego przychlasta, tylko tym razem odgrywana przez Kaza byłaby ciekawa.
Chociaż taka powtórka z covidowej kampanii Quebonafide udającego przychlasta, tylko tym razem odgrywana przez Kaza byłaby ciekawa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
numer kaz jeśli umiesz nagraj dobry numer jeszcze raz bo od ostatnich lat to ciężko kurwa się tego słucha jak ma się słuch
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Tak wygląda życie wielu polaków
fajnie jakby puścił coś dobrego, ileż można wracać do scib, lotu, bucca2, radia, źródła i narkopopu
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Kaz najlepszy aktor w Polsce.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
-
bombastyczny
zapiekankę taką, co to jest obsrana
Jutro coś ma wlecieć, mam nadzieję że faktycznie coś ciekawego a nie wydmuszka dobrze napompowana marketingowo
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Kaz w roli menela na klipie to może być coś świeżego. Czekanko. Na klipach był już kontrolerem lotów, aptekarzem, sprzedawcą warzyw 
Światem kręcą pieniądze
jeszcze żeby tej brody nie golił, bo wyszedł styl żula prosto od barbera
Po kilku filmikach mamy już pełniejszy obraz i moja interpretacja wygląda tak:
Kaz pokazuje, że będąc OBROTNYM™ i NIEZALEŻNYM™ nawet jako pierwszy lepszy żul życie smakuje lepiej, niż będąc KASZTANEM™ zapierdającym z rana na etat w biurze, gdzie jest tylko nieszczęśliwym popychadłem dla szefowej (bo tak wygląda życie KAŻDEJ osoby w biurze i nie mówcie że nie) i wraca styrany do mieszkania i swojej brzydkiej narzeczonej, która ma go za LAMUSA™ (bo tak wygląda życie KAŻDEGO narzeczeństwa i nie mówcie że nie).
Kaz pokazuje, że będąc OBROTNYM™ i NIEZALEŻNYM™ nawet jako pierwszy lepszy żul życie smakuje lepiej, niż będąc KASZTANEM™ zapierdającym z rana na etat w biurze, gdzie jest tylko nieszczęśliwym popychadłem dla szefowej (bo tak wygląda życie KAŻDEJ osoby w biurze i nie mówcie że nie) i wraca styrany do mieszkania i swojej brzydkiej narzeczonej, która ma go za LAMUSA™ (bo tak wygląda życie KAŻDEGO narzeczeństwa i nie mówcie że nie).
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
stawiam, że to będzie storytelling o żulu, a tym żulem są byli koledzy
a tym żulem jest belmondo
- FruitOffTheWall
będzie coś o heroinie i mefedronie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Grały mi w głowie korpotwarze ze źródła czytając tego postaSWN pisze: ↑18 mar 2026, 17:05 Po kilku filmikach mamy już pełniejszy obraz i moja interpretacja wygląda tak:
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
btw w ostatnich gościnkach jakie dał jaca jest dużo o tym że rucha szony, więc plotki o tym że nie jest już ze swoją bejbimamą zdają się być potwierdzane,
także na następnej płycie, jako że jest kaz jest teraz obrotnym singlem, będziemy mogli usłyszeć jakim to przegrańcem jesteś słuchaczu jeśli jesteś w stabilnym związku i jebać cię do spodu
także na następnej płycie, jako że jest kaz jest teraz obrotnym singlem, będziemy mogli usłyszeć jakim to przegrańcem jesteś słuchaczu jeśli jesteś w stabilnym związku i jebać cię do spodu